4 yaşındaki kayıp çocuğun ölüsü bulundu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
4 yaşındaki kayıp çocuğun ölüsü bulundu

Tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldü

557410_detay.jpg

Kırşehir'de akşam saatlerinde evinin önünde oynarken bir anda kaybolan, 4 yaşındaki Kamuran L. bir apartmanın çatı katında çıplak vaziyette ölü bulundu. Çocuğun, 17 yaşındaki bir sokak çocuğu tarafından önce tecavüz edildiği daha sonra boğularak öldürdüğü iddia edildi.

Kamuran L. isimli 4 yaşındaki çocuk saat 17.00 sıralarında Kuşdilli Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde sokakta oyun oynamak için evin önüne çıktı. Bir süre evin önünde oynayan çocuk bir anda kayıplara karıştı. Durumu polise bildiren ailesi, Ahi Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yaptı. Bunun üzerine harekete geçen Kırşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 4 yaşındaki çocuğu arama çalışmalar başlattı. Polis ilk olarak, Eski Sanayi Kavşağı'ndaki Mobese kameralarını inceledi ve bu kameralarda çocuğun 17 yaşındaki biriyle gittiğini tespit etti.
Daha sonra çocuğu götüren şahsın Arif A. (17) olduğunu öğrenen ekipler şahsın evinde çocuk ayakkabıları buldu. Polis, zanlının Yenice Mahallesi 192. Sokaktaki evin önüne pusu kurdu. Saat 21.00 sıralarında bisikletiyle eve gelen zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına aldı.

ÇOCUĞUN CESEDİ ÇIPLAK VAZİYETTE TORBAYA KONULMUŞ HALDE BULUNDU
Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri tarafından girilen evde Kamuran L.'ye ait kıyafetler bulundu. Polisler binanın çatı katında uzun bir araştırma sonunda Kamuran L'yi cansız, çıplak vaziyette torbaya konmuş halde bacanın yanında buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Kamuran L.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Kırşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan gözaltına alınan cinayet zanlısı Arif A.'nın ise sokaklarda kaldığı ve nerede boş bir ev bulursa girip oturduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

S

Selamun Aleyküm

Misafir
off ya, bu vicdansızlığı yapanda daha çocuk...
doğurmakla iş bitmiyor, ona gerekli eğitimi vermedikçe geleceğin tecavüzcüleri, manyakları, psikopatları yetişecek.
eğitim şart, hemde doğar doğmaz...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bence bunu yapan kişi idam edilmeli:alsana: okurken tüğlerim diken diken oldu ya nasıl bi vicdansızlıktır bu hiç mi düşünmezler ben bunu yapıyorum sonra ne olacak benim başıma ne gelecek çocuğun başına ne gelecek ben bu çocuğun yerinde olsam ne yapardım filan die......vicdansızlar:mendil:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
egitimlede alakasi yok bunun,onca okumus,yuksek okul bitirmis,nice katiller,sapiklar,serefsizler var,,,,,,

insanlikla alakali,eger yurek varsa sende okul okumasanda adamsindir,,,

ama vicdandan,insanliktan nasibini almamissan bin tanede okul bitirsen,nafile,,,,,,,okumakla adam olunmuyo,,,,

yazik yavruya,,,RABBIM sabirlar versin ailesine,,,,

bu vicdansizlarada,hidayet versin,akil versin,,,

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Burda küçücük çocukları dışarı tek başlarına slaıyor aileler..

Ben dışarı çıkarmayınca adım çocuğu dışarı koymuyor,evde hapis hayatı yaşıyor oluyor....Benim içim rahat,,Ben çocuğumu zamnaım oldukça birlikte dışarı da çıkarıyorum,parka da götürüyorum ..Babasıyla da çıkıyor..Devir kötü sokağa tek başına çocuk bırakılacak zamanda mı yaşıyoruz.:dusun:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benim oglum 5 yasinda bazen kres arkadaslari var komsularimiz gelip cagiriyorlar bahceye saliyordum artik hayatta gönderemem:sim3::sim3::sim3:
findigim bizimde cocuklar hapis hayati yasiyorlar havada almayada düzelmiyorki parka bile sayili götrüdüm bu sene cocukalri allahtan krese gidiyor.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Sorma canım biz gurbetteyiz yaşıtı arkadaşı bile yok,o yüzden çok istiyorum okula bir an önce başlamasını
Bu seneyi de atlatırsak hayatımız düzene girer sanırım o da bende biraz çevre ediniriz heralde:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Burda küçücük çocukları dışarı tek başlarına slaıyor aileler..

Ben dışarı çıkarmayınca adım çocuğu dışarı koymuyor,evde hapis hayatı yaşıyor oluyor....Benim içim rahat,,Ben çocuğumu zamnaım oldukça birlikte dışarı da çıkarıyorum,parka da götürüyorum ..Babasıyla da çıkıyor..Devir kötü sokağa tek başına çocuk bırakılacak zamanda mı yaşıyoruz.:dusun:

Çok haklısın canım. Bence en doğrusunu yapıyorsun -hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar