40 yıl bir 'evet'i bekledi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
18718636012.jpg

40 yıl bir 'evet'i bekledi

75 yaşındaki İngiliz dede, 40 yıldır evliliğe ikna etmeye çalıştığı sevgilisine sonunda 'evet' dedirtip muradına erdi

İngiltere'nin en kararsız gelin adayı erkek arkadaşının evlenme teklifini tam 40 yıl sonra kabul eden Ann Turner oldu. Chris Green'in 75'inci yaş gününde yaptığı son evlenme teklifini kabul ederek "Beklemeye değerdim" diye espri yapan Turner 72 yaşında gelin oldu. Önceki gün Chris Green'le Staffordshire'da dünya evine giren 72 yaşındaki Turner, "Bugün çok güzel bir gün. Chris hiç gözüme bu kadar yakışıklı görünmemişti" dedi. Kiliseye altın rengi bir Rolls Royce'la gelen çift ilk kez 1973'te İngiliz Ordusu için çalışan bir yardım kuruluşunun toplantısında tanıştı. Ann'in ilk kocası 1972'de onu aldatarak terk etmişti. Chris'in ilk karısı ise 1970'te kanserden 30 yaşında hayatını kaybetmişti.

8 çocuk, 12 torunları var
Chris Green arkadaşlarının katıldığı törende "Benim için her zaman eşsiz olduğunu biliyordu" dedi. Törene çiftin önceki evliliklerinden olan 8 çocuk ve 12 torun da katıldı. Ann Turner'ı damada torunu verirken at üzerinde gelini bekleyen Chris Green'in sağdıçı da 73 yaşındaki arkadaşı John Armold oldu. Çift Dorset'te iki hafta balayı yapacak.
Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
niye oyalamış 40 sene deli mi ne sevgiliymiş zaten

Var ya tüm romantizmi dağıttın pembenutellam teyze bu yaştan sonra anca bunu bulurum mu dedi ne dedi ki :ko ama gelin teyze lafı nasıl oturtmuş "Beklemeye değerdim :rujsigara: " diye az değil valla bu kafadaysa canına okur adamın yazzııık

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
40 yıl beklememişler ama oraya dikkat çekmek isterim damat amcamız gelin teyzemiz tarafından 40 yıl bekletilmiş

belkim evlenince emekli maaşı kesiliyodur ondan evlenmemiştir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar