42 yıl TV basinda

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
Hırvatistan'da bir kadın, ölümünden tam 42 yıl sonra siyah-beyaz televizyonunun karşısında otururken bulundu.

1924 doğumlu Hedviga Golik, 42 yıl önce bir fincan kahvesini alıp televizyon izlemek için her zamanki koltuğuna oturdu. Üstelik televizyonu da o dönemin en teknolojik ve lüks televizyonlardan biriydi.

Onu en son 1966 yılında gördüklerini belirten Golik'in komşuları, o zamandan beri ortalıklarda görünmeyen talihsiz kadının Zagreb'te bulunan dairesine taşındığını düşündüklerini söyledi.

Hırvat polisi, 42 yıldır kapısı açılmayan 13 metrekarelik terk edilmiş görünümdeki evin kapısını bir icra memuru eşliğinde kırdı ve Hırvat kadının TV karşısındaki mumyalaşmış cesediyle karşılaştı.

Polisten yapılan açıklamada, durumun gerçekten inanılmaz olduğu belirtilerek, 42 yıldır sesi soluğu çıkmayan birini, çevresindeki insanların nasıl fark etmediklerinin çok şaşkınlık verici olduğu ifade edildi.

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Çok ilginç komşum beni iki gün görmesin kapıyı kırarcasına vuruyor
İşte her millet türk milleti gibi değil -kizgin

G

GuL_CiCeGi

Misafir
yaa öyle komusdan bendede var oda umursamaz hatta köpegimizi kacırttı...

C

canan.dere

Misafir
kadının yokluğunu okadar zaman nasıl farketmezler ya bu kadının komsularını bırak akrabası çoluğu çocugudamı yokmus çok enteresan

nazlisenel

Yeni Üye
Tepki
6
bu haberin gerçek olması imkansız bence ya öyle şey olurmuymuş aynı apartmanda yaşayanlar cesedin kokusunudamı almamış olamaz böle birşey

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Enteresan 42 yıldır kabir hesabı sorulmamış mı yani kadına ...
Komşular ayrı bir mesele oraya hiç girmiyorum...

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bu ne ilginç bi olay nasıl farkedilmez okadar zaman akıl almıyor doğrusu.hem kokar ya bi de mumyalaşmış diye yazıyo ne mumyalaşması allah aşkına bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası bilemiyorum.:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar