5 aylık bebeğini ısırarak öldürdü!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
5 aylık bebeğini ısırarak öldürdü!

Cani babanın bebeğini "Çok ağlıyor" diye iki bacağını ısırarak öldürdüğü ortaya çıktı - AHT

590745_detay.jpg

Bağcılar'da henüz 5 aylık olan Sude Naz Kırdak'ın, tekstil işiyle uğraşan babası Ahmet Kırdak (33) tarafından "Çok ağlıyor" diye önce biberonla kafasına defalarca vurulduğu daha sonra her iki bacağını ısırarak öldürdüğü ortaya çıktı. Ağladığı için kızını döven baba Ahmet Kırdak daha sonra Sude Naz'ı, annesinin yanına yatırdı.

Müslim SARIYAR / AHT

Anne Hatice Kırdak sabah çocuğunu uyandıramadığı için önce abisini ardından polisi aradı. Bağcılar Asayiş Büro dedektifleri olayın ardından baba Ahmet ile anne Hatice Kırdak'ı gözaltına aldı.

Baba Ahmet Kırdak'ın "Çocuğumu darp edip öldürdüğüm için pişmanım" dediği öğneldi. Kırdak, sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilirken. Anne Hatice Kırdak ise aklı dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
pismanmiymis cani -kizgin
tüylerim diken diken oldu ne bicim insan yaaaa hicmi Allah korkusu yok-kizgin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Böyle haberlere dayanamıyorum artık ya. Allah'a isyan etmek istemiyorum; ama neden böyle insanlara evlat verir anlamam.

Allah cezasını versin.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Daha önce de çocuğa zarar vermiş , doktorlar farketmişler polise şikayet etmişler
Karısı da polise ''Hem bana hem çocuğa zarar veriyor ama ona söylemeyin beni döver'' demiş zamanında ama bırakmışlar..
İnsanlık ölmüş cenazesini kaldıran yok.
Cezaevinde de ısırsınlar onu bakalım ..

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ayy cok kotu oldum yaaaa,,ne demeli bilmemki,,oy benim yavrum,ne acilar cekti kim bilir,,,
:mendil::mendil::mendil::mendil:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben hep derim Rabbim sevecek bakacaklara versin diye bakamayacak yapmasın çocuğu ya sinirlerim bozuldu okuyunca:iyyyy::iyyyy::iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar