5 Bin TL. borç verir misin?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benim vereceğimm en fazla 2 3 kişi vardıronlar isterse seve seve ama başka da kimseye güvenipte vermezdim

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bırıne borc vermem ıcın onun yakınım olmasına gerek yok.Daha dogrusu bana gerı odeyemeyecegı bı durumda kahretsın yaa demeyecegım herkeze borc verebılırım.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kendı aıleme can feda verırım cevremede esım aılesı harıc onlar sadece alır gerı vermezler:(

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
eğer bana geri döneceğine inanıyorsam veririm..ölede sayılı kişiler var..yoksa vermezdim sanırm...dayımdan bile kazık yedim ben..iş yaptım ona iki senedir vermio paramı..dahada vermez sanırım..hakkımı helal etmedim..

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bu konuda çoookk kazık yemiş biri olarak şunu diyorum eger biriyle kötü olmak istiyorsan borç ver :dusun:

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
eğer gerçekten zordaysa ve sevip değer verdığım kişiyse hiç düşünmem verırdım rabbim kimseyı zorda darda bırakmasın

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kendi ailem ve eşimin ailesi dışındakilere verebileceğimi sanmıyorum. Onlar da geri vermezse canları sağolsun.

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
aynen böyle oldu bankadaydı param ve bir yakınım geldi istedi 4 milyar çıkarttım verdim ama bana hemen kısa bir süre sonra geri vereceğini biliyodum ki öle oldu verdi....ama başkasına vermem ailem dışında

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Veriridim sıkıntıdaki kişinin ne için sıkıldığı önemlidir benim için:kahve:

H

Hera

Misafir
Ben verdim 4 bin lira verdim Yakınım değildi akrabam değildi zordaydı istedi ödiyceğine inandım verdim :dertli: yardım etmek istedim şimdi ise ne arayan var nede soran :dertli: sizce iyimser oluşumun mu yoksa aptallaığımın cezasınımı çekiyorum çünkü ben halen daha ne olduğunu çözebilmiş değilim Alnımın teri ile Kazandığım paramın...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben verdim 4 bin lira verdim Yakınım değildi akrabam değildi zordaydı istedi ödiyceğine inandım verdim :dertli: yardım etmek istedim şimdi ise ne arayan var nede soran :dertli: sizce iyimser oluşumun mu yoksa aptallaığımın cezasınımı çekiyorum çünkü ben halen daha ne olduğunu çözebilmiş değilim Alnımın teri ile Kazandığım paramın...
böyle insanlar yüzünden ihtiyaci olanada yardim edemiyoruz benimde basima geldi ve o yüzden artik kimseye güvenemiyorum hatta benim yakin bir akrabamdi:ayk:

H

Hera

Misafir
böyle insanlar yüzünden ihtiyaci olanada yardim edemiyoruz benimde basima geldi ve o yüzden artik kimseye güvenemiyorum hatta benim yakin bir akrabamdi:ayk:

Evet Lilavcım :acep: şimdi en yakınım bile düşünüyorumda istese güvenemem diye düşünüyorum vede gerçek anlamda ihtiyacı olana bile inanmıyorum üzülmüyorum yada güvenmiyorum bir söz varmış Babam hep söyler Dostunu kaybetmek istiyorsan Borç Para ver gerçekten doğruymuş napalım Allah görür bilir :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar