Gökyüzü bugün, beklediğiniz bir haber ya da iş bağlantısının olumlu şekilde gelişerek sizi mutlu edeceğine işaret etmekte. Disiplinli çalışmanız insanlar üzerinde hayranlık uyandırırken olanca çabanızla bunu sürdürmeye devam etmeli ve bu hayranlığı kazanca dönüştürmek için zekice davranmalısınız. Maddi konularda gelirlerinizdeki artış harcamaları da arttırabilir, bu dengeyi sağlayarak hareket etmelisiniz. Evli Koç’lar eşinizin aşırı rahat tavırları ve sürekli iğneleyici sözlerle sizi tenkit etmesi sinirlerinizi bozabilir. Bugün sessiz kalın ve herhangi bir şekilde tartışma içine girmeyin. Bekar Koç’lar ise birden fazla insanın ilgisi karar vermenizi oldukça güç bir hale sokabilir.
Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekilleniyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum yürüyorum. Bu yol uzun, bu yol aydınlık… Kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor ve mucizelerle mükafatlandırılıyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz isteklerinize odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle, isteklerinizi gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız için destekliyor sizleri. Dua edin, dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar ve yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize, yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan insanların pişmanlıklarına, yaşadıkları olumsuzluklara şahitlik edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessiz, bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın, bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı, gerçeklerin aydınlığında arındığım ve esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket, şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor. Şükür ve tevekkülle kabuldeyim.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Çeroit
Gökyüzü sizin dışınızda gelişen olayların yaşandığı keyifli bir günü müjdeliyor sizlere. İş hayatınızla ilgili olumlu teklifler alabilirsiniz. Bugün her şeyi ayrıntılara önem vererek değerlendirmeli ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek, hedeflerinize ulaşabilmek için cesur adımlar atmakta tereddüt etmemelisiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir, buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar İkizler burçları, sizler de bugün auranızdaki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İnsanların karanlık yüzlerini ve karanlığa teslim olmuş ruhlarının her türlü ihanetini gördüm. Koşarken düşmeyi, düştüğümde yürümememe engel olanları gördüm. Şimdi özüme, kendime, yüreğime döndüm, güçlendim, inandım ve başardım.
Günün Kristali: Opal
Bugün yakın çevrenizdeki insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Otokontrolünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. İşinizle ilgili ufak tefek gecikmeler yaşanabilir, soğukkanlı davranın ve başkasının sebep olduğu aksamanın sizi zararlı çıkarmasına izin vermeyin. Bugün fiziksel bakımınız için oldukça olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz, spora başlayabilir ya da kendinizi rahatlatacak aktivitelere katılabilirsiniz. Bekar Yengeç’ler bugün karşınıza çıkacak ve sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın. Size yaklaşmalarına izin verin, aşka duvar örmek yerine sezgilerinize güvenmenizin çok daha fazla faydasını görebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İzin veriyorum duygularımın, kalbimden geçenlerin sözlerime dökülmesine. Kendimi ifade ettikçe güvenimi tazeliyor, ruhumu özgürleştiriyor ve ben olmanın huzurunu yaşıyorum.
Günün Kristali: Safir
Gökyüzü bugün iş hayatınızda maddi anlamda oldukça şanslı bir günü müjdelemekte. Zam alabilir, önemli bir satış gerçekleştirebilirsiniz. Kısacası bugün işiniz sizi maddi anlamda kazançlı çıkaracak. Bugün gerçek dostlarınızın destek ve yardımını cömertçe görebilir, uygulamayı düşündüğünüz fikir ve projeleriniz için gereken desteği alabilirsiniz. Yaşadığınız gergin günler, yüksek enerjinizle ardınızda kalmaya başlıyor. Siz şimdi işinize odaklanmalı ve başarı çıtanızı yükseltmek için zihninizi başka şeylere yormamalısınız. Özel yaşamınızda ise tahammül gücünüzün zayıf olduğu bir gündesiniz. Bir ilişki içinde değilseniz sürpriz bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben çok zengin bir insanım, doğan her güne sağlıkla merhaba diyebildiğim için. Ben çok zengin bir insanım, gerçek dostlarım olduğu için. Ben çok zengin bir insanım, yaşamımı idame ettirecek yeteneklerimle paramı kazanabildiğim için. Tüm kalbimle şükrediyor ve sevgiyle yaşamı kucaklıyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Gökyüzü bugün, iletişim gücünüzün kuvveti sayesinde her konuda kendinizi, işinizi, duygularınızı şiirsel bir anlatımla ifade ederek istediğiniz sonuçlara ulaşacağınızı müjdelemekte. Bugün isteklerinizi, rahatsızlıklarınızı belirleyin ve bu doğrultuda konuşmalarınızı gerçekleştirin. Özellikle isinizle ilgili konularda kararlı tavrınızı karşınızdakilere hissettirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin başkaları yüzünden hırsını, huzursuzluğunu sürekli olarak size yansıtıyor olması sabrınızı taşırmak üzere. İletişim gücünüz bu kadar kuvvetliyken onunla da konuşmalı ve ilişkinizin yara almaması adına bu tavırlarını bir an önce bırakması için onu ikna etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar, yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Krizopras
Gökyüzü iş hayatınızda yeni çalışmaya başladığınız insanlara karşı dikkatli olmanız konusunda uyarıyor sizleri. Birden bire oluşan samimiyet can sıkıcı olaylar yaşamanıza sebep olabilir. İyi niyetiniz sutistimal edilerek maddi ve manevi zor durumda bırakılabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde finansal konularda, harcamalarınız dahil olmak üzere dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanin arkadaşlarının imali sözleri kafanızda soru işaretlerinin belirmesine sebep olabilir. Kendi kendiniz kurgularda bulunarak birlikte olduğunuz insana suçlamalarda bulunursanız hiç tahmin etmediğiniz bir tepkiyle karsılaşabilirsiniz. İlişki özeldir ve özel kalmalıdır, başkalarının sözlerine itimat ederek hareket ederseniz üzülebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşadıklarımın sorumluluğunu kabulleniyorum. Yanlışlarımı görüyor, hatalarımın farkına varıyorum. Kendimi geliştirecek konulara yöneliyor, öğreniyor, uyguluyor ve başarılı oluyorum.
Günün Kristali: Malahit
Gökyüzü bugün, maddi konularda oldukça dikkatli davranarak yatırımlarınız için beklemede kalmanız için uyarıyor sizleri. Daha iyi bir fırsatla karşılaşarak pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınız da ise eşinizin iş hayatında yaşanan gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.
Günün Olumlaması: İnsanların ruhumda bıraktıkları negatif etkilerinden arınıyorum. Yenileniyorum, öfkemi sevgiyle dengeliyor ve eksikliklerimin farkına vararak içsel düzenlemelerimi yapıyorum.
Günün Rengi: Gri
Günün Kristali: Diaspora
Gökyüzü işinizle ilgili konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla iletişime önem vermenizin önemine dikkat çekiyor. Kontrolü karşı tarafa bırakmanız bir takım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız sıkıntılı süreçlerin zihninizde uyanmasına izin vermeyin. Her ne kadar birileri o günleri size hatırlatmak istiyor olsa da bunlara fırsat vermeyin. Beraberliği olmayan Yay’lar, etkilendiğiniz insana karşı daha yakın tavırlar sergileyin.
Günün Olumlaması: Sorumluluklarıma sahip çıkıyor, tüm çevreme de kendi sorumluluklarının idrakine varmaları için yardımcı oluyorum. Taşımaktan yorgun düştüğüm ağırlıkları eşit parçalarla taşıması gerekenlere aktarıyorum. Böylelikle daha hür, daha dinç ve daha sağlıklı oluyorum.
Günün Kristali: Siyah inci
Gökyüzü bugün sizleri yaşamın her alanında söz sahibi kılıyor. Arzu, istek ve ideallerinizi ifade ederek savunmasını yapacak, kararlı tavırlarınızla isteklerinizi gerçekleştirme konusunda başarılı olabileceksiniz. Kendinize güvenip yeteneklerinizi ortaya koyma zamanıdır şimdi. Beklentileriniz istediğiniz anda gerçekleşmese de bu etki sizi ilerleyen zamanla birlikte çok farklı noktalara taşıyacaktır. Özel hayatınızda ise aşk tüm güzelliğiyle sizleri saracak. Beraberliğinde dış etkenlerin getirdiği problemleri yaşayanlar bugün yaşanan tüm olumsuzlukların üstesinden gelebilecek enerjilere sahipsiniz.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim. Umutlarım şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Günün Kristali: Kaplan gözü
Gökyüzü bugün, kişilerin söylediklerinden çok yaptıklarına göre değerlendirmelerde bulunarak hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konularda oldubittiye getirilecek anlaşmalardan, başlangıçlardan uzak durmalı, kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir.
Günün Olumlaması: Kelimelerin esiri olmadan, yaptıklarımın ve yapılanların değerini ölçüyorum bugün. Kendime ve çevremdeki herkese karşı adilim. Evrenin ve kendimin en yüce hayrına olacak gelişmeleri takip ediyor, gerçekleştirmek için gücümü ele alıyorum.
Günün Kristali: Sarı safir
Bugün yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin. İletişime önem verin, duygu ve düşüncelerinizin ahenk içinde olduğu bu süreçte isteklerinizi ifade etmekten çekinmeyin. İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanların sizden beklentileri fazlasıyla yükselecek. Beklenenleri sağlamakta özellikle finansal konularda zorlanabilirsiniz. Şimdi birlikte hareket etmek zorunda olduğunuz konu ve insanlara karşı akılcı yaklaşımlarda bulunarak maddi kaynakları arttırmanın ve düzenli hale getirmenin yollarını bulmalı, uygulamaya başlamalısınız. Özel yaşamınızda ise sorunlardan kaçmak yerine üzerine gitmeli ve gerçekleri kabul ederek uzlaşmacı bir tutum içinde birlikteliğiniz adına en doğru kararı vermelisiniz. Bu konuda iç sesinizin size rehberlik etmesine izin verin.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Kaynak Hürriyet Ailem.