![koc-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fkoc-50.jpg&hash=67e70e3fb96af71c3b432bbe5c4b381b)
Gökyüzü, bir yandan kabınıza sığmayan bir enerji ile ruhunuzu coştururken diğer yandan cesaretinizi ortaya koymanız gereken konularda ağırlaşmanıza sebep oluyor. Yüksek enerjiniz, engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun, zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz, sevgilinizin her zamanki davranışları bugün size itici gelebilir. Ani tepkiler vererek ilişkinizi çıkmaza sokmak istemezsiniz değil mi?
Günün Olumlaması: Ben bugün kimliğimi her zamankinden daha fazla seviyorum. Kendime özgü davranışlarımı, sahip olduğum ruh ve bedeni seviyorum. Yüreğimin sessiz dilini anlıyor uyarılarını dikkate alıyorum.
![boga-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fboga-50.jpg&hash=c08403fbda0950ea9648f2bcc5214b97)
Gökyüzü, sezgilerinizin çok yoğun ve yol gösterici olduğuna işaret etmekte. Maddi konularda beklediğiniz ya da beklemediğiniz gelirler elde edebilirsiniz. İşinizle ilgili yenilikler söz konusu. Konunuza yönelik her türlü gelişmeyi takip etmeli ve mümkün olduğunca öğrenip uygulamaya çalışmalısınız. Sizler sahip olduğunuz kararlılık ve sabrınızla her şeyin üstesinden gelebilecek güçlü insanlarsınız. İlmek ilmek, dokuduğunuz hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu süreçte hedeflerinizi yükseltin. Hedefiniz yıldızlar olsun, olsun ki siz yaklaştıkça o uzaklaşsın ve her zaman sizi bir üst basamağa çıkarsın. Özel yaşamınızda aldığınız ağır darbelerden sonra gelen huzurunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin. Siz Zodyak’ın dünyaya güzellikler katan burcusunuz. Hadi şimdi kendi güzelliklerinize güzellik katın.
Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımda. Onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresinde. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.
![ikizler-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fikizler-50.jpg&hash=b45b352bfbaea3a976fcd143e4f7c95f)
Gökyüzü, işinizle ilgili konularda son derece planlı ve sistemli hareket etmenize, zamanı iyi değerlendirmenizin gerekliliğine işaret etmekte. Maddi konularda alacaklı olan kişilerin üstüne giderseniz, tahsil edemeyeceğiniz gibi, çok ciddi sıkıntılarla da karşılaşabilirsiniz. Alacağınızı istemeniz en doğal hakkınız. İsteyin fakat ısrarcı olmayın. Elinizdeki işleri tamamlamaya bakın. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgili ile tartışmalar söz konusu olabilir. Bu durum kendi ailenizle beraber olduğunuz insanın anlaşmazlıklarından kaynaklanabilir. Aradaki saygı sınırını hatırlatmanız her iki tarafı da kendine getirecektir. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Aksi halde daha da hiddetlenebilir ve geri dönüşü olmayan ani kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Maddi manevi zenginlikler içindeyim. Sahip olduklarım ve olacaklarım için şükrediyorum. Elimdekileri sevgiyle ihtiyacı olanlarla paylaşıyor, huzur buluyorum. Öfkemi, sakinliğimle dengeliyor; sevgimi, söz ve davranışlarımla ifade etmeyi seçiyorum.
![yengec-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fyengec-50.jpg&hash=a3058c54717bcc84ca8dd509411a3239)
Gökyüzü, kendi merkezinizden çıkıp çevrenizle, eski arkadaşlarınızla ve dostlarınızla iletişime geçmeniz için teşvik ediyor sizleri. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda, kesin bir tepki koyarak rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Bu da sizi fazlasıyla rahatlatacak ve ruhsal anlamda özgürleştirecektir. İşinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. İsteklerinizi ve size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise, ailenizle ilişkilerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler güvenlerini tazeleyecek. Kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.
Günün Olumlaması: Zorda kaldığım için, doğru olanı belirleyemediğim anlarda, sessiz kaldığım, rahatsızlık duyduğum, konu ve kişilere karşı haklı tepkimi ortaya koyuyor, bitirmem gerekeni bitirerek yoluma devam ediyorum.
![aslan-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Faslan-50.jpg&hash=98286a41b2c2d939c7dced3d124925f2)
Bugün, hemen hemen her konuda kontrollü davranmalı ve duygusal tepkiler vermemeye çalışmalısınız. İş hayatınızda olumlu olacağını düşündüğünüz bir işiniz aniden sonlanabilir. Üzülüp isyan etmeyin, bunun olmaması sizin hayrınıza. Daha fazlası kısa bir süre içinde onun yerine gelecektir. Alım satımlarla ilgili konularda sabırlı hareket edin ve beklemede kalın. Özel yaşamınızda ise, aile ve birlikte olduğunuz insanla ilişkileriniz dengelenmeye başlıyor. Beraberliği olmayan Aslan burçları, size olan ilgi fazlasıyla artacak. Seçimlerinizi sadece kalbinizle değil, mantığınızın da desteğini alarak belirlemelisiniz.
Günün olumlaması: Yüksek enerjim bugün; benden başkalarına, onlardan diğerlerine, tüm olumlu yanlarıyla akıyor. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getiriyor. Bolluk ve zenginlik artıyor, bereket kapımdan içeri akmaya devam ediyor.
![basak-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fbasak-50.jpg&hash=b57a9959a33905ab6a3370abb63c69d3)
Gökyüzü, sabah saatlerinde umutsuz ve isteksiz bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Bir an evvel bu halinizden kurtulmalısınız. Çevrenizdekiler bu halinizin getireceği dalgınlıktan faydalanmaya kalkabilir. Yeni yeni toparlandığınız bu süreçte, üzerinde yürüdüğünüz başarı halısı, ayağınızdan siz farkına varana kadar çekilip alınmasını istemezsiniz. Öyleyse sevdiğiniz olumlu düşüncelerle donatın kendinizi. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanın yolculuklardan kaynaklanan problemleri ile karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Emek verdiğim hiçbir şeyin başkaları tarafından suistimal edilmesine fırsat vermiyor, kendi enerjimi doğru kullanmayı öğreniyor ve uyguluyorum.
![terazi-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fterazi-50.jpg&hash=4568fe8cfd7e476ef00acacd1066ff30)
Bugün, attığınız adımları ve söyledğiniz sözlerinizi düşünerek, dikkatlice hareket etmelisiniz. Bir anda ağzınızdan dökülen sözleriniz olumsuz sonuçlar yaşamanızı sağlayabilir. Özellikle iş hayatınızda gerginlikler söz konusu olsa da kendinizi tutun. Bulunduğunuz ortamdan çıkıp gitme isteğiniz, size, hatalar yaptırabilir. Duygularınızın, aklınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda hiç yoktan problem çıkarabilir ve birlikte olduğunuz insanı incitip kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Aman dikkat, son pişmanlık fayda etmeyebilir.
Günün Olumlaması: Geçmiş deneyimlerimin esiri olmadan özünü alıyor. Yaşadıklarımdan yola çıkararak sağ duyuyla hareket etmeyi seçiyorum.
![akrep-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fakrep-50.jpg&hash=88237935f2c25a1569b7ad1ed63705b4)
Gökyüzü bugün, duygularınızın oldukça yoğun olacağına işaret etmekte. Kendinizle iç hesaplaşmalarda bulunabilirsiniz. Yaptıklarınız ve yapmadıklarınız için kendinizi suçlamamaya özen gösterin. Önemli olan bundan sonra neler yapabileceğiniz. Düne takılıp kalır, yarının kaygısına düşerseniz, bugünü yaşayamaz ve hakkıyla değerlendirmeler yapamazsınız. İşinizle ilgili olumlu bir gelişme sizi şaşırtarak sevindirebilir. Özel yaşamınızda ise, kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir. Gereksiz kıskançlıklara kapılarak, ilişkinizde huzurunuzu kaçırmamalısınız.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem uyum ve dengesi ruhuma yansıdıkça, kendimi daha iyi tanıyorum. Nedenlerimi, niçinlerimi, keşkelerimi ardımda bırakıp, anın getirdiğini en güzeliyle yaşamayı seçiyorum.
![yay-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fyay-50.jpg&hash=ed0de8514b2083de3d765b71e309794f)
Bugün, kendinizi engellemeye meyillisiniz. Bunu yaparak sadece kendinize haksızlık edip, başkalarını mutlu edersiniz. Yaşamınızın kıymetini bilmelisiniz. Güneş her gün doğuyor, siz sağlıkla uyanıyorsanız; bu bile olumlu düşünmeniz için yeterlidir ve size sunulmuş büyük bir nimettir. Korkularınız, kaygılarınız, gerçeğiniz haline geldikten sonra suçlu aramanıza gerek yok. Var olan yeteneklerinizi ortaya koyun. Yüreğinizden gelen sesi yok saymaktan vazgeçin, kendinize değer vermediğiniz sürece değer göremeyeceğiniz gerçeğini de aklınızdan çıkarmayın. Arkadaşlarınızla bir araya gelin, küçük bir hediye alıp şımartın kendinizi.
Günün Olumlaması: Kaybolduğum korku ve kaygının yoğun olduğu karanlıktan, yüksek irademle çıkarak aydınlanıyorum. Sahip olduğum inanç ve içimdeki yüksek coşku beni kendime getiriyor, yaşamımın kıymetini bir kez daha anlıyor ve sahip çıkıyorum.
![oglak-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Foglak-50.jpg&hash=0ddf7e30b273ec2d023a5fe4f3a70b15)
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Maddi ve manevi sizi rahatlatacak bu etkiyi akıllıca değerlendirmelisiniz. Geçmişte problem yaşadığınız fakat görmezden geldiğiniz, zamanın şartlarının getirisi doğrultusunda sessiz kaldığınız bir kişi ya da konu tekrar gündeme gelebilir. Sizin tepkilerinizi bildiği düşüncesiyle aynı oyunlarla, sizi alt etme mücadelesine girişebilir. Şimdi neyle karşılaşacağınızı bilmenin avantajıyla oyunu kuralına göre oynayın ve bu kişiyi alt edin. Yılların birikimini akıl yoluyla çözebileceğiniz bir zamandasınız.
Günün Olumlaması: Hayat bir oyunsa eğer bizler de aktör ve aktiristleriz. Kimi seçtiğini oynar, kimi ona sunulanı. Ben bu oyunda sadece kendim olmayı seçiyorum.
![kova-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fkova-50.jpg&hash=0966249460b95d34f1faab93f5f78f27)
Bugün, biriken işlerinizi kontrol ederek tamamlamalı ve birlikte çalıştığınız insanlarla yapacağınız uygulamalar için değerlendirmelerde bulunmalısınız. İnsanlar kıskançlık duygularını fazlasıyla size yansıtabilirler ve siz de buna sinirlenebilirsiniz. Sakin olun ve kendi maddi çıkarlarınızı düşünerek hareket edin. Haksız eleştiriler sizi yıldırmasın, aksine ne kadar doğru bir yolda olduğunuzun işareti olsun bu eleştiriler sizler için. Herkesin fikrini alın ve en son sözü siz söyleyin bugün. İkili ilişkilerinizi güçlendirmek için toplantılar, organizasyonlar ve planlar yapın. Özel yaşamınızda ise, kardeşlerinizin problemleri ile uğraşmaktan yorulabilirsiniz. Özverili ve samimi davranışlarınız onların size olan saygı ve sevgisini daha da artıracaktır.
Günün Olumlaması: Uyumlu ve dengeliyim. Yaşam dümenini doğru yöne sürmenin getirdiği huzur ve rahatlığı yaşıyorum. Her geçen gün maddi olanaklarım genişliyor ve artıyor.
![balik-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fbalik-50.jpg&hash=5753c76a68a58c4509e84d8b7733f9c2)
Maddi konularda oldukça talihli bir gündesiniz. Talihinizi şans oyunlarında da değerlendirebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda bugün, insanlarla iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Son söyleyeceğinizi başta söylerseniz ummadığınız tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Sözlerinizin insanları incitmemesine özen gösterin. Özel yaşamınızda, anne babayla ilişkilerinizi dengelemeli ve onlara karşı saygılı davranmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Kardeş ya da kardeşlerinize olan ilgilerini farklı manalara soktuğunuz takdirde üzen de üzülen de siz olursunuz.
Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Hiç kimse kusursuz değildir. Ben de geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyorum. Sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor, daha iyiye ve güzele ulaşıyorum.
.
Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun…
kaynak hürriyet aile