İş arkadaşlarınızla gerçekleştireceğiniz dayanışma, uzun zamandır yaşanan finansal sorunların ortadan kalkması için olumlu sonuçlar alınmasını sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise durgun haliniz, birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Ayrıca bugün aile büyüklerinizin sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Maddi konularda pratik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Parlak zekanızı, sizin için neyin gerekli, neyin gereksiz olduğunu anlamak kullanın. Kendinizi rahat ve güvende hissetmek için ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek girişimde bulunun. Gelirinizle alakalı konularda, mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız faydalıdır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ortak değerler üzerinde anlaşacak ve rahatsız olduğunuz konularda hemfikir olacaksınız.
Günün Olumlaması: Anladım ki sevgiyi ifade ettikçe değer kazanıyorum. Anladım ki ifade edilmeyen sevginin anlamı yok, paylaştıkça büyüyor ve güçleniyor. Sevdiklerimin gözlerinde bana duydukları sevgiyi gördüğümde yaşam benim için yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için, kararlar almanız için destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve yakınlarınızla yaptığınız paylaşımlarla edineceğiniz yeni fikirler, doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Herkesin fikrini alarak kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aşk hayatınızda eş ya da sevgilinize, ilgi ve sevginizi göstermekten çekinmeyin. Ufak tefek tartışmaları büyütmeyin, sular tek yöne aksa denge olmazdı. Birlikte olduğunuz insanın sizden farklı olan yanlarını kabul edip ona saygı duyduğunuz takdirde sorunlarınız ortadan kalkacaktır.
Günün Olumlaması: Hiç kimsenin beni mecbur olmadığım şeylere mahkum etmesine izin vermiyorum. Ben hür ve irade sahibi bir insanım. Huzurumu bozacak, beni zora sokacak her şeyden uzaklaşıyorum.
Günün Rengi: Çivit mavisi
Günün Kristali: Selenit
İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa, bunlar üzerinde düşünmeniz yararlı olacaktır. Düşünceleriniz doğrultusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızı, ilişkinizde sorunlar olmasına rağmen sürdürmeye kararlıysanız karşılıklı anlayış şart. İlişkiniz konusunda hür iradenizi ortaya koymalı, hiç kimsenin alacağınız kararı olumsuz yönde etkilemesine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Her bir dakika, bir gün kadar verimli ve bereketli geçiyor. Bol sevinç, bol huzur, bol para, bilgi, sevgi ve dostluk çoğalarak bana gelirler, benden başkalarına ulaşırlar.
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun, maddi konularda duygusal düşünmek, ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak sizlere sadece maddi-manevi kayıplar yaşatacaktır. Farkında olmadan yakın çevreninizin olumsuz etkisinin çemberi içine girdiğinizi anlayacak ve kendinizi baskı altında tutuluyor gibi hissedeceksiniz. Bugün madalyonun saklı yönünü keşfetmiş olsanız da duygusal geçişlerinizin etkisi ile fevri davranışlardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır.
Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ve özel yaşamınızda dilekleriniz gerçekleşebilir. Şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayabilirsiniz. Kuvvetli bir enerji çemberi sizi sarmışken, yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınızın habercisidir adeta. Sevincinizi, coşkunuzu içinizde tutmaya çalışın. Daha önce paylaştığınızda başınıza gelenleri aklınıza getirerek hareket edin. Özel yaşamınızda uzun bir süredir hasret kaldığınız mutluluk, bugünden itibaren sizinle artık. Siz istemediğiniz, müsaade etmediğiniz sürece bunu hiçbir şey bozamaz. Keyfini çıkarın aşkın gücünün zaferini doyasıya yaşamaya bakın.
Günün Olumlaması: Aklıma takılan her sorunun cevabını kendi içimde bulabilmenin, çözüme kavuşturabilmenin huzuru ile başlıyorum güne. Genç kalabilmenin sırrının ruhumu beslemekten geçtiğini fark ettim. Aşkla başlıyorum hayata, sil baştan yaşıyorum gençliğimi tüm güzelliği ve coşkusu ile.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Yakut
Bugün duygusal yanınızla idealist tarafınız savaş halindedir. Duygularınız oldukça cömert ve kendini esirgemeyen düzeydedir. Fakat başka insanların bunu bir avantaj olarak görmelerine izin vermeyin. Bugün hayır demesini bilmelisiniz. Duygusal yoğunluğunuzun iş hayatınızı ilgilendiren kararlarınızda ve algılamanızda etkili olmamasına çalışın. Tüm güveninizi bir olaya veya kişiye bağlamayın. Tetikte durun. İçinde bulunduğunuz şartlar, bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır ve kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum, beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde hayır diyorum.
Günün Rengi: Çivit Mavisi
Günün Kristali: Turkuaz
Gökyüzü bugün, iş ve aşk hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için beklenmedik fırsatlarla karşılaşacağınızı müjdeliyor sizlere. İnançlarınız bu konuda ilahi bir şekilde yardımcınızdır. Düşünceler kafanızda elektronlar gibi yarışır adeta. Yeni ve özgün fikirlerinizi ortaya koyma zamanı şimdi. İş hayatınızda olan olumlu gelişmeleri, yakın arkadaşlarınızla paylaşarak sahip olduğunuz güzel enerjileri daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mutlu ve huzurlu bir beraberliğin keyfini çıkarmaya bakın. Sevdiğiniz insanın size olan sevgisini ifade ediş tarzı ile ayaklarınız adeta yerden kesilir ve bulutların üzerinde dolaştığınızı sanırsınız.
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımda deneyimlediğim, beni üzen olayları genel hayatıma yansıtmayı bırakıyorum. Biliyorum ki yeteneklerimi geliştirdikçe, kullandıkça tüm kapılar bana açılır. Kendimi ruhumun derin bilgeliğine bırakıyorum.
Günün Kristali: Firuze
Bugün yüksek enerjinizle tüm çevrenizin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Yapmak isteyip ertelediğiniz hemen her konuda bir fikriniz var artık. Kararlığınız, yapabileceklerinizin gücüne varabilmiş olmanın gücü ile birleşince size düşen uygun ortam ve zamanı beklemek. İş hayatınızı ilgilendiren konularda aleyhinize yapılan birçok konuşma ve plan dostlarınız aracılığı ile size ulaşacak. Bu da adımlarınızı çok daha doğru atmanıza yardımcı olacak. Özel yaşamınızda ise aşkla çarpan yüreğinizin karşılık görmesi ile yaşamın güzelliklerine daha iyi idrak edeceğiniz keyifli zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Aşka doğru yürüyorum. Yaşanmışlıklarımın ruhuma kattığı derinlikle güçleniyor, yenileniyor, aşkla çarpan kalbim tüm güzellikleri en saf en ve yalın hali ile yaşıyorum.
Günün Kristali: Akik
Yaşamınızdaki her şey size bir şeyler katacak, olumlu ya da olumsuz. Öğreneceğiniz yeni bilgiler, konular ilerleyen günlerde sizi daha da yukarıya taşımaya yardımcı olacaktır. Parasal konularda keyifli gelişmelerle moral bulacak, birçok kaygı ve endişenizden uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da kendi yakınlarınızdan dolaylı olarak ona yansıyacak nahoş durumlar söz konusu olabilir. Dikkatli olun, sürekli tekrar eden sorunlara karşı sevdiğiniz insanın bu kadar hırpalanmasının önüne geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı benliğimden ve ruhumdan sevgiyle, kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Turmalin
Bekar ve beraberliği olmayan Kovalar, aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir. Biraz cesaret ve kararlılık, iş hayatınız da merdivenleri hızla ve güvenle çıkmanızı sağlayacak. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermeye başlamanın avantajlarını yaşıyorsunuz. Evli Kovalar, eşinize verdiğiniz destek ve sevginin karşılığını alamadığınız düşüncesi ruhen sizi yorabilir. Kararlı tutumunuzu bu yönde de ortaya koymanız, her ikiniz için de doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Yüreğimde biriktirdiğim tüm güzellikleri, evrenin muhteşem enginliğine gönderiyorum. İyinin, güzelin, doğrunun, bolluğun, ilmin, sevginin en yücesini, en değerlisinin tüm insanlığa ve bana gelmesini diliyor istiyorum. Bunun gerçekleşeceğine aşkla inanıyor ve bekliyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
İş birliği ve anlayışın getireceği olumlu etkiler, iş hayatınızda belirsizliklerin tamamen ortadan kalkmasını sağlayacak. Başarılı olmanız için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. Günü akıllıca değerlendirmeli ve hızlı kararlar vererek hareket etmelisiniz. Beklediğiniz ödemelerin zamanından önce gelmesi ile oldukça rahatlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde samimiyetiniz ve güven veren tavırlarınız arkadaşlarınızdan da destek almanızı sağlayacak ve bulunduğunuz ortamın hakkını vereceksiniz. Özel yaşamınızda gerginliklere dikkat etmeli ve sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Anlayışlı davrandığınız sürece kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Beyazın saflığını, siyahın gizemini, kırmızının heyecanını ruhumda harmanlıyor ve yaşamımın her alanına pozitif enerjiler olarak yansıtıyorum. Ruhumun renkliliği, çok sesliliği benim zenginliğimdir. Sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına, en yüce hali ile kullanıyor ve başarıdan başarıya hızla ulaşıyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Yakut