5 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu. Basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz, bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir şey olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız, fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilirler. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanla birlikte iş hayatınızı ilgilendiren konularda ortak kararlar alarak, maddi şartlarınızı daha iyi seviyelere taşımak için önemli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sabır, sevgi, saygı; bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor ve işime, sevdiklerime, kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Amozonit
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanız için uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz birçok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda, gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. 3. şahıslardan kaynaklanan konulara karşı sevdiğiniz insanla birlikte onlara set çekmeli ve o seti aşmalarına izin vermeden hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Granat
ikizler-50.jpg

İKİZLER
İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir. Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli, kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Eğer bir ortaklık içindeyseniz, kontrolü elden bırakmamalı, olup biten her şeyi takip ederek ve bilgi sahibi olarak adımlarınızı atmalısınız. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz, bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip, isteklerime emekle, sabırla ve bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Kristali: Azurit
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Kendini ispatlamak arzunuz bugün oldukça kuvvetlidir. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak, sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı daha anlayışlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Küçük jestler yaparak ona olan ilgi ve sevginizi ifade edebilir, birlikte vakit geçireceğiniz aktiviteler hazırlayabilirsiniz. Hem siz günün stresinden uzaklaşacaksınız hem de birlikte olduğunuz insanla ilişkinizi kuvvetlendireceksiniz.

Günün Olumlaması: İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor ve yenileniyorum. Yeni, kazançlı, huzurlu, kutsal ve değerli deneyimler yaşıyorum.

Günün Kristali: Labradorit
aslan-50.jpg

ASLAN
Bugün ruhsal ve fiziksel enerjiniz mükemmel bir uyumdadır. Çevrenize Güneş gibi doğacağınız huzurlu ve başarılı bir gününüzdesiniz. İş ve özel yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, yeni başlangıçlar ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon değişikliği ve tadilatlar söz konusu olabilir. Her şeyi bütçenizi belirleyerek gönlünüze göre yapmaya çalışın. Eviniz sizin kutsal mabedinizdir; ne kadar sizi yansıtır, zevkinize göre olursa o denli huzurlu ve mutlu olursunuz. Oldukça şanlısınız, beraberliğinizin en huzurlu ve keyifli zamanlarının keyfini çıkarın. Yeni bir ilişkiye adım attıysanız doğru bir birliktelik olduğundan emin olabilirsiniz. Evli veya uzun süredir beraberliği devam edenler, sevginiz ve birbirinize olan dürüstlüğünüz ilişkinizi öylesine kuvvetli bir zırhla sarmış ki dışarıdan hiçbir müdahale sizin huzurunuzu kaçıramaz.

Günün Olumlaması: Biliyor, inanıyor, güveniyor ve seviyorum. Eşim; yoldaşım, sırdaşım, hayat arkadaşım. Aşkın gücü ve koruması ile huzur ve mutluluktayım. Birbirimize destek oluyor, birbirimizi anlıyor ve sürekli paylaşıyoruz. Hayat ikimizi birden güzellikleri ile mükafatlandırıyor.

Günün Kristali: Ametist
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü sizler için oldukça talihli bir güne işaret etmekte. Hemen her şey duygusal olarak sizi hoşnut ediyor, yaşadığınız anormallikler bile sizi rahatsız etmiyor. Beklediğiniz bir haberi alabilir, rahatsızlık duyduğunuz bir konunun kendiliğinden çözüme kavuştuğunu duyarak sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar söz konusu. Uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinde ise tazelenme ve sevginin paylaşılması yaşanacak. Bunun dışında sevdiklerinizle bir arada olmak için harika bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum. Yüksek zekam şimdi faaliyette. Başarıya ulaşmam ve emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte. Her doğan güne sağlıkla, başarıyla, mutlulukla uyanıyorum.

Günün Kristali: Septerian
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün duygusal davranışlarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adeta iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşayabilirsiniz. Biri sakinken diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin. Evliyseniz eşiniz ve çocuğunuzla, bekarsanız sevgilinizle birlikte olun ve yüreğinizden geçen her şeyi ifade edin, aşkın ve huzurun keyfine varın. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın desteği huzur bulmanıza ve daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben kendi özümden gelen fikirlerimi ifade ettikçe başkaları bunu kabul etmese de saygı duyarlar ve böylece dünya daha zevkli, daha huzurlu ve zengin bir dünya olur. Herkes özünden geldiği gibi davrandığında her birimiz bilinçli olarak kendi dünyamızdaki cennetimizi yaşarız.

Günün Kristali: İnci
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün, işinizin finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir, birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda yaşanan bir dargın bir barışık dalgalı gidişat zihninizi daha da karışık bir hale getirebilir. Bugün duygusal konularda tepkilerinizi verirken dikkatli olmanızda yarar var. Bir an için kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarak kontrol etmeye çalıştığınızda ne yapmanız gerektiğini bulacaksınız.

Günün Olumlaması: Hayat, seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun. Sen beni daima destekleyen ve ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Selenit
yay-50.jpg

YAY
Kendinize hak ettiğiniz değeri vermelisiniz. Kimsenin sizi başkalaştırmasına izin vermeyin. Ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetli, bu günlerde bunun değerini bilerek kendinizi bu alanda geliştirmeli ve sezgilerinizin rehberliğinde ilerlemelisiniz. Hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın. Çalışmalarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Sabrınız ve azminizle hayalini dahi kurmadığınız noktalara erişebilirsiniz. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek için de bir adım atabilirsiniz. Örneğin, sigara tiryakisiyseniz sigarayı bırakabilirsiniz. Bu yönde zorlanmadan etkili sonuçlar alabilirsiniz. Gerekli olmayan, size acı deneyimlerinizi hatırlatan her şeyi hayatınızdan çıkarın.

Günün Olumlaması: Saplantılarım, acılarım, güvensizliğim ve korkularım; her birinizi birer birer ruhumdan ve bilincimden söküp atıyorum. Sevginin yüce gücünü yüreğimde taşıyor, yenileniyor, güzelleşiyor ve kendimigüvende hissediyorum.

Günün Kristali: Pirit
oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün geçmiş dönemlerde sevdiğiniz insana karşı başkalarının etkisinde kalarak yapığınız haksızlıklara karşı pişmanlıklarınız vicdanınızı sızlatabilir. Korku ve endişelerinizi şimdiye taşımamayı öğrenmelisiniz ki yüreğinizde taşıdığınız aşkı en yalın hali ile yaşayın ve sevdiğiniz insana yaşatın. Bırakın yüreğinizdeki güzellikler kelimelerden dökülsün, gitsin sevdiğinize. Akşam saatlerinde gelecek bir haberle sevinebilirsiniz. İş hayatınızda ise gizliliğe önem vermeli ve projelerinizi alenen ifade etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Bana özel her şeyi sevdiğim insanla yaşıyor, dışarıdan hiçbir müdahalenin ilişkimizi bozmasına izin vermiyorum. Yaşam beni olgunlaştırıp bilgeleştirdi. Her deneyimim ve öğrendiklerim için Rabbime minnettarım.

Günün Kristali: Yıldız taşı
kova-50.jpg

KOVA
Bugün yakın çevrenizde bulunan insanların negatif enerjileri ve konuşmaları ile düşünceleriniz bulutlanabilir, işinizde verimli olamamanıza neden olabilirler. Kısa bir süre dahi olsa düşünün, “İnsanların sizin üzerinizde bu kadar etkili olmalarının nedeni sizin onları kendinizden çok düşünen davranışlarınız olabilir mi?” Bu cevabı kendinize net bir şekilde verdiğinizde problemler ortadan kalkacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın anlam veremeyeceğiniz kıskançlıkları ve suçlamalarına maruz kalabilirsiniz, neye patlarsa patlasın ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Akıllıca olmayan, duygusal patlamalar size zarar verecektir. Sakinliğinizi koruyun ve ilişkinizle ilgili kararları bugün almayın.

Günün Olumlaması: Huzur, başarı, sevgi ve sağlıklı bir yaşam için kendi varlığımı tam olduğum gibi kabul ediyorum. Hiç kimse yaşadıklarımın sorumlusu değil. Tüm sorumluluklarımı kabul ediyor ve yüreğimden gelen sesle yenilenmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Kalsedon
balik-50.jpg

BALIK
İş hayatınızda kariyerinizi ve birlikte çalıştığınız insanları yönlendirici olabileceğiniz bir gündesiniz. Akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğinin bilinci ile hareket etmeli, kimsenin yeteneklerinizden şüphe etmenize sebep olacak kadar ruhunuzda etkili olmalarına izin vermemelisiniz. Kendinize güvenden önce inanmalısınız ve yapabileceklerinizin farkına varıp harekete geçmelisiniz. Zaman akıp gidiyor, yaşamınıza ve isteklerinize sahip çıkın, hedeflerinize ulaşabilmeniz ve dileklerinizi gerçekleştirebilmeniz için zamanı yakalamalısınız. Evli Balık’lar, duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmeler enerjinizi yükseltecek.

Günün Olumlaması: Kendime inanıyorum, isteklerimi gerçekleştirebileceğime inanıyorum. İçimde var olan bu inanç, yüksek zekam ve ruhumla birleştiğinde arzu ve isteklerime ulaşabileceğimi biliyorum. Şimdi inancımın verdiği güçle bilmeyi zamanı en iyi şekilde değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Siyah inci

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu. Basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz, bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir şey olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız, fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilirler. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanla birlikte iş hayatınızı ilgilendiren konularda ortak kararlar alarak, maddi şartlarınızı daha iyi seviyelere taşımak için önemli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sabır, sevgi, saygı; bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor ve işime, sevdiklerime, kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.

Günün Kristali: Amozonit

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün duygusal davranışlarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adeta iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşayabilirsiniz. Biri sakinken diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin. Evliyseniz eşiniz ve çocuğunuzla, bekarsanız sevgilinizle birlikte olun ve yüreğinizden geçen her şeyi ifade edin, aşkın ve huzurun keyfine varın. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın desteği huzur bulmanıza ve daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben kendi özümden gelen fikirlerimi ifade ettikçe başkaları bunu kabul etmese de saygı duyarlar ve böylece dünya daha zevkli, daha huzurlu ve zengin bir dünya olur. Herkes özünden geldiği gibi davrandığında her birimiz bilinçli olarak kendi dünyamızdaki cennetimizi yaşarız.

Günün Kristali: İnci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar