5 yaşında elleri kelepçelendi

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
5 yaşında elleri kelepçelendi
cocuk-kelepce.jpg

ABD'de bir annenin 5 yaşındaki oğlunu 'cezalandırma yöntemi' büyük tartışma yarattı

Adı açıklanmayan 20'li yaşlarındaki anne, kibritle oynayan beş yaşındaki oğlunu cezalandırmak amacıyla inanılmaz bir yönteme başvurdu.
Anne polisi ikna ederek küçük çocuğu tutuklattı. Tutuklamanın mizansen olduğunu bilmeyen komşuların şaşkın bakışları karşısında bir polis aracı geldi ve elleri kelepçelenen küçük çocuk arka koltuğa oturtuldu.
Polis çocuğu tekrar tekrar 'Hapse mi girmek istiyorsun?" diyerek korkuttu ve sonunda korkudan aklı başından giden küçük çocuk annesine teslim edildi.
Olay, Florida'da annenin çalıştığı mini marketin önünde meydaha geldi. Daha sonra annenin çocuğa kelepçeleri takan şerifle arkadaş olduğu ve bunu çocuğu korkutmak ve bir daha kibritle oynamamasını
cocuk-kelepce200.jpg
sağlamak için planladıkları ortaya çıktı.
Bundan haberi olmayan görgü tanıkları ise şaşkınlık içerisinde olayı cep telefonlarıyla görüntüledi.
Çocuğun böyle bir cezalandırma için çok küçük olduğunu söyleyenler şiddetle tepkilerini dile getirirken, bir televizyon muhabirine konuşan anne pişman olmadığını belirterek, "Daha çok aile bunu yapsa suç diye bir şey kalmazdı" dedi.
Çocuk psikoloğu Ömer Reiche ABC News'e bu davranışın kesinlikle yanlış olduğunu söylerken, anne hakkında herhangi bir yasal işlem yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor.

alıntıdır

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Yuh artık,ya kızlar o değilde benim cadı kızım artık tezgaha uzanabiliyo ve boş anımıı kolluyo

nerde bıçak görse yapışıyo,işimiz var bu cadıyla:(

Elimden geldiğince dikkat ediyorum alıncada kızıyorum,anlatıyorum ellenemz dye ama küçük sonuçta

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm ceza verılır cocuga ama boyle asagılayarak korkutarak degıl:kizdim:
kızına bunu nyanlıs olduugnu bı sekılde hıssettırcen ama dusunsene boyle bır ceza:kizdim:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
kadının yüzünden belli ne cadı olduğu ,5 yaşında çocuk ne anlar kelepçeden :kizdim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
cnm ceza verılır cocuga ama boyle asagılayarak korkutarak degıl:kizdim:
kızına bunu nyanlıs olduugnu bı sekılde hıssettırcen ama dusunsene boyle bır ceza:kizdim:

Yok canım bu da abartmış artık,

olur mu öyle ceza çocuğu rencide ediyo insanların gözü önünde

psikolojisi noluyo çocuğun düşünmüyo:kizdim:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ınan fotoya bakamıyorum ıcm kalkıyo
kı sen annesın daha kotu hıssedersın kendını
ama annesı ya bunu yaptıran annesı:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
rezil insan nasıl bi kadınmış o çocuğa bu yaşta böyle bişey yaşatmış aptal

D

d.melek

Misafir
her doguran anne olmazki,anne dedigin kutsal bir seydir,yavrusunu esirgeyen,yavrusuna kiyamayan,lazimsa onun icin canini bile veren biridir......bazi hayvanlarda dogurup ordaca burakip gide biliyorlar yavrusunu,bunun ondan ne farki kaldi ki?!
000203F6.gif

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar