5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ?

serena

Aktif Üye
Tepki
162
ben sanırım veteriner olarak görüyorum evet evet okumusum bitirmişim eşime rakip bir mekan acmısım kıyasıya rekabet var ayyy nerden gectim ben gelecege.....ve anne olarak inş.düşük sorunundan sonra heralde 5 yıl içinde anne olurum...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben 5 yıl içinde kendimi halen aynı yerde, babamla beraber çalışarak görüyorum:D Sanırım bir tane de afacanım olur :besik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evde çocuğun peşinde koşturuyorum bulaşık çamaşır dağ gibi birkmiş bağırıyorum akşam seni babana sölicem diye sonra uyutuyorum onu fırsat bu fırsat buraya siz sığınıyorum dert ortağım benim e yazıyorum off bıktım artık die... anammm 5 yıl sonraya gitmeyelim ya:)))

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
evde çocuğun peşinde koşturuyorum bulaşık çamaşır dağ gibi birkmiş bağırıyorum akşam seni babana sölicem diye sonra uyutuyorum onu fırsat bu fırsat buraya siz sığınıyorum dert ortağım benim e yazıyorum off bıktım artık die... anammm 5 yıl sonraya gitmeyelim ya:)))

:dislek::dislek:

İlknur alemsin ha :cokkomik:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
hiç düşünmedim ama şuanda hala 5 yıl önceki durumda olduğuma göre 5 yıl sonrada değişen fazla bişi olmaz sanırım.2.çocuğum olur en fazla.:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar