5'er Beşer (Atv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
428316070660.jpg

5'ER BEŞER - YENİ - 1. BÖLÜM

31 Ağustos 2011 Çarşamba 22:30

Öğretim görevlisi Aziz Güngör Esen (Ali Sunal), derslerini daha ilgi çekici hale getirmek için, konuları "canlandırmalı" olarak anlatmaya karar verir. Projesine yürekten inanan Esen, dersleri kayıt altına alıp bunları televizyon kanalına satmayı bile düşünür. Ancak tiyatro ******nün yeteneksiz, saf ve birbirinden hırslı öğrencileri ile işler zamanla içinden çıkılmaz hale gelecektir. Hocasına hayran ve hocasının bu girişiminin hayatının projesi olduğuna inanan İsmail (Alper Kul), asil ve profesyonel oyuncu Bengisu (Mine Tugay), mahalle kızı Sinem (İrem Sak) bitirim ve bıçkın Hakkı (Okan Çabalar) her hafta evlerimize konuk oluyor. Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak ve Okan Çabalar'ı oyuncu kadrosunda buluşturan "5'er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başında hem güldürecek hem şaşırtacak...

ATV

748304421028.jpg

Tiyatro komedi reality birlikte

Ali Sunal'ın bir öğretim görevlisini canlandırdığı, ve her hafta farklı bir hikayenin sahneleneceği programda; oyuncuların sahne arkasında neler yaşadığı da ekrana gelecek

atv'de bu gece Mine Tugay, Ali Sunal, Alper Kul, Okan Çabalar ve İrem Sak'ın rol aldığı '5'er Beşer' adında ilginç bir komedi programı başlıyor. Her hafta farklı bir hikayenin sahneleneceği ve karakterlerin sahne arkasında neler yaşadığını ekrana getirecek olan komedi programı, tiyatro ile reality şovu birleştiriyor. Her çarşamba yayınlanacak olan '5'er Beşer'in oyuncuları; yeni projelerinin perde arkasını anlattı.

bullet.jpg
Nasıl bir araya geldiniz?
ALPER KUL: Her hafta konusu değişen bir tiyatro oyunu yapmayı hayal etmiştik. Sonra bu projeyi televizyona taşıma fikri oluştu. Bu noktada formatı biraz daha bozduk. "Seyirciyi nasıl daha fazla eğlendirebiliriz?" diye düşünürken reality şov tarzı bir format ortaya çıktı.
MİNE TUGAY: Yapımcımız Elif Yakarçelik ile daha önceden tanışıyorduk. Komedi programı için teklifte bulunduğunda hem şaşırdım, hem çok sevindim. Çok planlı olmadı ama benim için çok heyecan verici bir proje oldu.

SEYİRCİ DE KATILACAK
bullet.jpg
Programda her hafta farklı bir tiyatro oyunu ekrana gelecek, öyle değil mi?
A.K.: Evet. '5'er Beşer'in ana hikayesi öğretim görevlisi 'Aziz Güngör Esen' (Ali Sunal) ekseninde gelişiyor. Aziz, 'Beşeriyete Giriş' adlı kitabında anlattığı konuları daha çok kişiye ulaştırmak için, okulun tiyatro ****** öğrencilerini topluyor ve kitaptaki konuları canlandırmalı olarak aktarıyor. Seyirci de hem kitaptaki insan ilişkileriyle ilgili hikayeleri, hem de konuları sahneleyen beş kişi arasında gelişen olayları izliyor.

bullet.jpg
Ekran başındaki izleyici de programa dahil olabilecek mi?
ALİ SUNAL: Evet; bu aslında interaktif bir konferans... Seyircilerin deneyimlerine de başvuruluyor; hatta konferans onların fikir ve düşüncelerine göre şekileniyor. Yani ekran başındakiler de izleyip konferansımıza katılabilirler.

MİZAHTAN ANLAYAN EKİP
bullet.jpg
Programın tanıtımları izleyicilerden ilgi gördü. Bunu bekliyor muydunuz?
M.T.: Değişik formatı ve renkli karakterleri ile seyircinin seveceğini düşünüyordum.
OKAN ÇABALAR: Tahmin ediyordum çünkü mizahtan çok iyi anlayan bir ekiple çalışıyoruz.

bullet.jpg
Tiyatro, komedi ve reality şovu bir araya getiren bir proje yapmanın zorlukları var mı?
A.K.: Pratikte yok, ilerleyen süreçte göreceğiz zorlukları.
İREM SAK: Bu projenin bizi zorladığı bir gerçek ama bir yandan da burasını okul gibi görüyorum.

TİPLER BEĞENİLECEK
bullet.jpg
Sizce '5'er Beşer'de izleyicinin ilgisini en çok ne çekecek?
O.Ç.: Programın doğaçlamaları, formatı ve canlandırdığımız komik tipler bence herkesin çok ilgisini çekecek.

bullet.jpg
Programda herkesin belli bir rolü var mı yoksa her hafta rolleriniz değişecek mi?
M.T.: Hepimizin ana karakterleri var; ben okuldan yeni mezun olmuş ama kendini diğerlerinden ayrı gören, profesyonelliğine takıntılı 'Bengisu'yu oynuyorum. Ali Sunal öğretim görevlisi 'Aziz Güngör Esen'i, Alper Kul hocasına hayran bir öğrenciyi, Okan Çabalar bitirim 'Hakkı'yı, İrem Sak ise mahalle kızı 'Sinem'i canlandırıyor.

TV'DE İLK KEZ DENENECEK BİR İŞ
bullet.jpg
Programın ekrandaki diğer reality şovlardan ne farkı var?
ALİ SUNAL: Bu televizyonda ilk kez denenecek bir format. Her hafta iki saatlik bir tiyatro oyunu çıkarıyoruz. Oyunu seyircinin önünde canlı oynuyoruz, sonra da TV'de yayınlıyoruz. Ancak işimizi farklı kılan; tiyatro ile reality şov formatını birleştirmemiz. Hem BKM'ye seyirci olarak gelen konuklarımız, hem de TV izleyicileri; sahne arkasındaki çekişmeleri ve kavgaları da izleyecek.
Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
44997_5er-beser.jpg

5’Er Beşer

Tarih: 2011-09-16 TV : ATV Saat: 00:20 Tür:Eğlence

‘5’ER BEŞ’ER’
(Yeni Bölüm)
5’er Beşer izleyici ile doğaçlama diyaloga giren, her hafta farklı konuların oynandığı ve karakterlerin sahne arkasında yaşadıklarını reality show mantığı ile birleştiren komedi-reality-tiyatro programıdır. Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak ve Okan Çabalar’ı oyuncu kadrosunda buluşturan "5’Er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başında hem güldürmeye hem de şaşırtmaya devam ediyor.
3. Bölüm Özeti:
Okulun desteğini çekmesinin ardından, son programını da gerçekleştiren Aziz Güngör Esen, artık konferanslarına veda etmek zorundadır. “Oysa daha anlatacak ne çok şey vardı” diye yakınan Aziz hocanın imdadına İsmail yetişecektir. İsmail’in bulduğu çözümle Aziz Güngör Esen, yeniden konferanslarına başlamanın mutluluğu içindedir.
“Göç”, “Savunma Sanatı”, “Üremek” ve “Turizm” başlıklı bölümler bu hafta seyirciyle buluşacak konular.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
45116_5er-beser.jpg

5’Er Beşer

Tarih: 2011-09-23 TV : ATV Saat: 00:30 Tür:Eğlence

Ders konumuz “Kıskançlık”
‘5’ER BEŞ’ER’
(Yeni Bölüm)
Komedi - Reality - Tiyatro
5’er Beşer izleyici ile doğaçlama diyaloga giren, her hafta farklı konuların oynandığı ve karakterlerin sahne arkasında yaşadıklarını reality show mantığı ile birleştiren komedi-reality-tiyatro programıdır. Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak ve Okan Çabalar’ı oyuncu kadrosunda buluşturan "5’Er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başında hem güldürmeye hem de şaşırtmaya devam ediyor.
4. Bölüm Özeti:
Hakkı, gruptan ayrılmış, düşünceli bir haldedir. Konferanslara destek olan firma Hakkı’yı geri ister, aksi halde desteğini çekecektir.İsmail, Hakkı’yı bulunduğu yerden alıp, aralarına dönmeye ikna etmek için epey dil dökecektir.
Sinem ise, eski sevgilisini ona hava atmak için konferansa çağırır. Ancak eski sevgilisinin yanında yeni sevgilisini getirdiğini öğrenince, ortalığı ayağa kaldıracaktır.
5’er Beşer’de ortalık bu hafta da karışmaya devam edecek. Aziz Güngör Esen’in 5’er Beşer’de “Yalnızlık”, “Kıskanmak”, “Erkeksi Yöntemler”, “İlk yanlış” ve “Değişmek” üzerine anlatacakları, ekran başındakileri bu hafta yine kahkahaya boğacak.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
45465_5-er-beser.jpg

Tarih: 2011-10-14 TV : ATV Saat: 00:30 Tür:Eğlence

‘5’ER BEŞ’ER’
(Yeni Bölüm)
BU HAFTA EMRE AYDIN VE ERDEM YENER’İ SAHNEYE DAVET EDİYOR!

6. Bölüm Özet:
Ölümden kıl payı dönen Aziz Güngör Esen, kendini işine verir ve yeni kitabını yazmaya koyulur. Ancak yaratıcılık sancıları çekmektedir. İsmail çok sevdiği hocasının bu sancılı hali için kaygılıdır ve çare aramaktadır. Hakkı ile yakınlaşmaya başlayan Sinem ise erkekleri anlamak konusunda zorluk çekmektedir. Bu konuda işin uzmanı Bengisu’dan yardım almaya karar verir.

“Rekabet”, “Detaylar”, “Ceza” ve “Aldatmak” konulu bölümleri, sıra dışı kurgusu ve sürpriz konukları ile “5’er Beşer” 14 Ekim Cuma gecesi 00.30’da ATV’de.
5’er Beşer izleyici ile doğaçlama diyaloga giren, her hafta farklı konuların oynandığı ve karakterlerin sahne arkasında yaşadıklarını reality show mantığı ile birleştiren komedi-reality-tiyatro programıdır. Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak ve Okan Çabalar’ı oyuncu kadrosunda buluşturan "5’er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başında hem güldürmeye hem de şaşırtmaya devam ediyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
beser154_5317_154.jpg

trans.gif

5’er Beşer

trans.gif

Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 23.12.2011 23:00
trans.gif

Bengisu’nun hasretine dayanamayan Aziz Güngör Esen, geçmişte yaşadıkları anılara yolculuk yapar. Kitap satışlarından mutsuz olan Aziz Güngör Esen, edebiyata ve hayata küser. Aziz hocasının, üzülüp canına kıymasından korkan İsmail, kalan son parası ile hocasından gizli kitapların tamamını satın alır. Aziz kitaplarının satılmasının sevinciyle kendine pahalı bir cep telefonu alır. Ancak bu zamana kadar parasız çalışan ekip, Aziz’in bu davranışı üzerine eylem yapar ve iş bırakmaya karar verir. “Boşanmak”, “Meslek seçimi” ve “dedikodu” başlıklarının konu alınacağı konferansı ile Aziz Güngör Esen ve ekibi, sizleri yine kahkahaya doyuracak. Yapım : BKM Proje Tasarım : Elif Yakarçelik, Alper Kul Yönetmen : Meltem Bozoflu Senaryo Editörü : Murat Kepez Müzik : Cem Özkan Oyuncular : Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak, Okan Çabalar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar