Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanız için uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz birçok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. Üçüncü şahıslardan kaynaklanan konulara karşı tahammülünüz kalmadı, karar verirken sağduyulu davranmalı ve anlık öfkeye sevginizi feda etmeden hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Granat
Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu, basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz. Bu durum sizi korkutmamalı, uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanla birlikte iş hayatınızı ilgilendiren konularda ortak kararlar almaktan ve uygulamaktan kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Sabır, sevgi saygı; bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor, işime, sevdiklerime ve kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım, dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Amozonit
Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini, boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz tabii ki istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir. Ruhsal olarak aydınlandığınız mistik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız her şeyi çok daha derin bir şekilde anlayarak değerlendirirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız, sizin dışınızda gelişen olayların onu nasıl etkilediğini düşünerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum, ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım. Bunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım.
Günün Kristali: Çeroit
İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir. Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli, kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız, zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Eğer bir ortaklık içindeyseniz kontrolü elden bırakmamalı ve olup biten her şeyi takip ederek bilgi sahibi olarak adımlarınızı atmalısınız. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir.
Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.
Günün Kristali: Azurit
Gökler bugün oldukça enerjik, mutlu, huzurlu bir ruh hali içinde olduğunuza işaret etmekte. Duygularınız son derece nettir, bu olumlu enerji hem iş hem de özel yaşamınıza yansıyarak ilişkilerinizi güçlendirmeniz ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda başarılı olmanız için sizleri destekleyecektir. İş hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğini çok iyi bir şekilde belirler, sabırlı ve disiplinli davranışlarınızla istediğiniz sonuçları alırsınız. Yaşadığınız zorluklara karşı mücadele gücünüz yükselir ve bu da yaşananları lehinize çevirmenize neden olacak bu etkidir. Özel yaşamınızda ise aynı olayların tekrarlamasından sıkıldınız ve ruhunuz yoruldu. Beraber olduğunuz insanla ciddi bir konuşma yapabilir, yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi, beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Kendini ispatlama arzunuz bugün oldukça kuvvetlidir. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı daha anlayışlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Küçük jestler yaparak ona olan ilgi ve sevginizi ifade edebilir, birlikte vakit geçireceğiniz aktiviteler hazırlayabilirsiniz. Hem siz günün stresinden uzaklaşacaksınız hem de birlikte olduğunuz insanla ilişkinizi kuvvetlendireceksiniz.
Günün Olumlaması: İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor, yenileniyor, kazançlı, huzurlu kutsal ve değerli deneyimler yaşıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Bugün iş ve özel yaşamınızda olumsuz olayları düzene sokabilmek için zihninizde hedefiniz bellidir. Artık yanlış insanlara verdiğiniz emek ve değerden dolayı yaşamınızda sevgileriyle yanınızda olan insanları üzmemelisiniz. Bunun içinde hedeflerinizi gerçekleştirmek adına planlı hareket etmeye başlamalısınız. Bugün yakın çevrenizdekilerin imalı ve rahatsız edici, baskıcı tutumlarına karşı sizde patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler bugün çevrenizdeki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar, bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte.
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, mutlu ve huzurlu olduğum harika bir işim var. Çalıştıkça kendime olan güvenim artıyor ve başarılı işlerin altına gururla imza atıyorum.
Günün Kristali: Sarı Topaz
Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu.
Günün Olumlaması: Yeteneklerimi ve iç sesimi sınırlamadan özgürce yaptığım işe yansıtıyor, ruhumdaki içtenliğin muhteşem getirileri ile mükafatlandırılıyorum. İlahi aşkı tüm benliğimde yaşıyor, aydınlanmanın keyfine varıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Mavi Safir
Bugün güne son derece pozitif bir ruh hali içinde uyanır, gün içinde de bu olumlu halinizi devam ettirirsiniz. Ruhsal enerjinizin bu olumlu etkisi mesleki yaşamınızda daha da ön plana çıkıp insan ilişkilerinize farklılık katarak çok daha başarılı girişimlerde bulunmanız için sizlere fayda sağlayacak. Bu süre içinde istekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı daha esnek ve elinizden geldiğince dışarıda kalarak karışmamaya çalışmalısınız. Gelir kaynaklarınızda gerçekleşecek artış, yaptığınız işe daha da azimle sarılmanız için sizleri teşvik etmeye devam edecek. Özel yaşamınızda ise dürüst ve adil davranarak empati kurmayı başarmalısınız.
Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli, şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim, iyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır, engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Apatit
Gökyüzü bugün öfkenizden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte. Özellikle iş yerinizde pire için yorgan yakmaya kalkmayın. Sizin gibi doğru sözcüklerle kendini ifade eden insanların sevip saygı duyduğu biri öfkesinin esiri olmamalı. İşinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu, basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz. Bu durum sizi korkutmamalı, uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir.
Günün Olumlaması: Rabbimin yüreğime nasip ettiği merhamet, sevgi ve inançlarımın arkasında duruyorum. Başta kendim olmak üzere her canlıya sevgiyle yaklaşıyorum. Tüm güzel duygularımın verdiği güçle sorumluluklarımı severek yerine getiriyorum.
Günün Kristali: Lapis lazuli
Gökyüzü bugün iş ve aile yaşantınızda yaşanan sorunların, sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Siz de göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükafatını sevgi, saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için. Hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz, aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi, birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda duygularınızla değil tamamen mantığınızla hareket etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Eğer duygusal davranırsanız kariyer hayatınızda ilerlemenize engel olabilecek bir kurgunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Zekice davranmalı ve bugün sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeli, acele kararlardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yaşananları görmek istediğiniz şekliyle değerlendirmeye devam ederseniz kendinizi daha büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşin ve yolunda gitmeyen konulara bir an evvel müdahale edin. Bitirilmesi gereken bir ilişkiyi ya olursa umudu ile devam ettirmekten vazgeçin.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim gün yüzüne çıkıyor, hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Beyaz mercan
HürriyetAile