6 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, oldukça yoğun ve keyifli görüşmeler içinde olacağınıza işaret etmekte. İşinizle ilgili ardı ardına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birden fazla teklif alabilir, uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz bir düşüncenizi hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gezegensel enerjiler bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişteki düşünceler sizin kendinize dönüp bakmanızı sağlayarak, yaşadıklarınızın size kattığı derinliklerin bilinciyle doğru kararlar alacaksınız. Bu kısa vadede sıkıntılı gibi gelse de, bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizler için bir fırsattır.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin muhteşemliğin yaşamımın her anını özel ve değerli kılıyor. Her doğan günle yenileniyor, senden aldığım şevk ruhumu sararak ve inançlarımı, değerlerimi güçlendirerek yaşamıma güzellikler getiriyor.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yakut

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, hemen her konuda hırsınızın tüm güzel duygularınızın önüne geçmemesi için gayretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek yanlış adımlar atabilir, özellikle yakınlarınızla ilgili ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise yenilikler söz konusu. Beklediğiniz bir haberi alabilir ve maddi olarak kazançlı çıkacağınız bir işe başlayabilirsiniz. Özel yaşamında beraberliği olmayan Boğa’lar, bugün ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Beraberliği devam edenler ise ortak kararlar almakta fikir ayrılıklarına bağlı tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir. Sakinliğinizi koruyarak, kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla, birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye çalışmadan hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Karanlıkların ruhuma yansıttığı tüm olumsuzluklardan yüksek iradem ve inançlarımın gücü ile uzaklaşıyorum. Ruhumu, sevgi ve aşkla besleyerek arınmayı seçiyorum ve biliyorum ki seçimlerim kaderimi olumsuzluklardan uzaklaştıracak, bana yeni yollar açacaktır.

Günün Kristali: Kehribar

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün özel hayatınızda rahatlamalara işaret etmekte. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin, yüksek enerjinize eklenen telaş birtakım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Bugün kendinize güvenin, olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alın ve bunları uygulamaya geçin. Bu etki aynı zamanda yakın ilişkide olduğunuz insanlarla da uyumunuzu kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızdaki bu uyumun etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Sahip olduğum zenginliklerin bilinci ile bana bahşedilmiş yeteneklerimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor ve yaşam şartlarımı daha güzel, bereketli ve keyifli hale getirmek için var gücümle bu yolda aşkla, inançla ilerliyorum.

Günün Kristali: Labradorit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, bekar Yengeç burçlarının evlilikle ilgili kararlar alacağına işaret etmekte. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak, ani kararlar vermeden, iyice araştırarak ve temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Evli ve ilişkisi devam eden Yengeç’ler, beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni fikirler üretebilir, yeni tanışmaların getireceği önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime yaptığım haksız eleştirilere son veriyorum. Görmezden geldiğim davranışlarıma adaletle yaklaşarak, geliştirmem ve uzaklaştırmam gereken özelliklerimin farkına varıyorum. Kendimi seviyor ve kendime değer veriyorum.

Günün Kristali: Kuvars

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü iş hayatınızdaki sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız için tüm enerjisini size aktarıyor. Direnciniz artacak ve kariyerinizdeki hedeflerinizi gerçekleştirmek için enerjisiyle sizleri güçlendirecek. Bugün yaptığınız her işi iki kere kontrol edin, yapacaklarınızı doğru anladığınızdan emin olun. Özel yaşamınızda ise ebeveynseniz, çocuklarınızın yaşam aktiviteleriyle daha çok ilgileneceksiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle aranızdaki iletişim gün boyunca oldukça iyi olacaktır. Bu süreçte var olan problemlerin üzerinde konuşabilir, birbirinize anlayışlı davranarak ortak çözümler üretebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.

Günün Kristali: Sitrin

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, gizli bilgilerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmamanız konusunda sizler için uyarıcı. Bu dönemde çatışmalardan uzak durmaya çalışın. Arkadaş çevreniz genişleyecek ve popülariteniz artacak. Yeni tanışacağınız biri ile yeni bir ilişkiye başlama olasılığınız oldukça yüksek. Ruhunuzdaki yüksek enerji insanların olumlu yönde ilgisi ile karşılaşmanızı sağlayacak. Bugün istekleriniz gerçekleşebilir fakat ne dilediğinize dikkat edin, mucizevi bir şekilde gerçekleşebilir. Beraberliği devam edenler ise kendi yakınlarından kaynaklanan problemlerden dolayı aşk hayatlarında üzülebilirler.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Lapis lazuli

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, alışkınlıklarınız ve olaylara yaklaşımlarınız konusunda önemli sınavlardan geçirecek sizleri. Böylelikle yaşamı daha gerçekçi ve daha geniş bir perspektiften değerlendirmeyi öğreneceksiniz. İşinizle ilgili girişimlerde bireysel şansınız daha fazlayken, ortaklaşa yaptığınız işlerde beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Şimdi maddi kaynaklarınızı doğru kullanmalı ve birikimlerinizi kalıcı yatırımlar için kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise güzel bir sürprizle romantizmi yeniden keşfedebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı, dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Agat

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü, iş ve özel hayatınızda tam anlamıyla yenileneceğiniz, geçmişi ve sizi üzen konuları geride bırakıp yepyeni kararlar alacağınız bir süreci müjdelemekte sizlere. Gökyüzünden ruhunuza yansıyacak bu olumlu enerjiler adeta gönül gözünüzü açacak. Kendinizin farkına varıp sezgilerinizin sesini dinlemeniz gereken çok önemli bir süreç. İş hayatınızla ilgili olanakların size gelmesini beklemeyin, bunu siz yaratın. Kendinizi engellemeyin, ruhsal dünyanızdaki yoğun duygusal geçişlerin sizi engellemesine de izin vermeyin. Aşk hayatlarında birliktelikleri devam edenler ya da evli olan çiftler, bugün içinde eşinizin baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumun yorgun ve kırgın ağırlığını sevgiyle iyileştirmeyi seçiyorum bugün. Öz değerlerime duyduğum güven kendime olan saygımı geliştirir ve güçlendirir. Ruhumun enerjisi yükseldikçe tüm rahatsızlıklarımdan ve hastalıklarımdan arınır, sağlıklı bir hale gelirim.

Günün Kristali: Kaplan gözü

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak, bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. İş hayatınızda ise yaratıcı zekanızı cesur bir şekilde ortaya koymanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: İhtiyacım olan bütün kaynakların kendi içimde olduğunu kabul ediyorum. Onları kullandıkça insanlara duyduğum bağımlılık kayboluyor ve ben onlarla gerçek sevgiden beslenen; sevgi, saygı, aşk dolu, dürüst bir ilişki kuruyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, özellikle yönetici insanlarla paylaştığınız konularda, gizliliğe önem vermeniz konusunda uyarıyor sizleri. İnsanlar sizi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek isteyebilir. Bugün duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz. İş değişikliği düşünüyorsanız aceleci davranmamanız faydanıza olacaktır. Ev hayatınızda beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. Ödeme tablonuzu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda, hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, var olan sorunlarla yüzleşmeniz gereken bir gündesiniz. Huzurlu olmak ve kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları bir kenara bırakmalı ve yaşadığınız anı keyifli hale getirebilmek için kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması: Değişerek aynı kalmanın sırrına erdikçe değerlerimin önemi anlıyor ve kendimi evrenin muhteşem rüzgarına bırakıyorum. Hayatın beni götürdüğü her anda yeni şeyler keşfederek ruhumu özgür bırakmanın huzurunu yaşıyor, aydınlanarak yaşam yolunda keyifle ilerliyorum.

Günün Kristali: Ametist

kova-50.jpg
KOVA
İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha açık görüşlü davranarak kalıplaşmış düşüncelerinizin dışında yeni fikir ve önerileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Bu süreç içinde yaptığınız işe bağlı olarak daha profesyonel yaklaşımlar sergilemelisiniz. Egolar ve güç oyunları ile karşılaşmanız olası. Mümkün mertebe bu oyunların içinde olmamaya çalışın, bu mümkün değilse kendinizi ön plana atmayın, birileri bunu yapmanız için size kendinizi sorumlu hissettirme çabası içine girebilir. Olaylara duygusal değil akılcı bir tavır içinde yaklaşın ve soğukkanlılığınızı kaybetmeyin. Özel yaşamınızda ise yaşanan hiçbir şey sizi rahatsız etmeyecektir.

Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yasamanın ve hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun, en bilinçli zamanlarındayım.

Günün Kristali: Topaz

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, yoğun bir duygusal geçiş yaşayacağınıza işaret ediyor. Dost ve yakınlarınızla düşüncelerinizi paylaşın, sizi rahatsız eden olumsuzluklara çözümler arayın. İsteklerinizin üzerine kararlılıkla gitmeyi başardığınızda alacağınız mükafat sizi hem şaşırtacak hem de kendinize olan güven duygunuzu güçlendirecektir. Kendinizi şımartın, ruhunuzu rahatlatacak aktiviteler yaratın. Dostlarla yapılacak sohbetler ve birlikte geçirilecek zaman gününüze zenginlik katacaktır. Geçmiş dönemlerde beraber olduğunuz birinden alacağınız bir haber sizi bir hayli şaşırtabilir. Duygularınıza kapılarak hareket ederseniz yine üzülebilirsiniz, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker oradan uzaklaştırıyor, yüzlerindeki maskeyi düşürerek gerçeği görmeyi seçiyorum ve bir daha bana bunu yapmalarına izin vermiyorum. Ben kararlıyım, hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyor olmanın huzuru adımlarımı çok daha kuvvetli kılıyor.

Günün Kristali: Dumanlı kuvars

Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, yoğun bir duygusal geçiş yaşayacağınıza işaret ediyor. Dost ve yakınlarınızla düşüncelerinizi paylaşın, sizi rahatsız eden olumsuzluklara çözümler arayın. İsteklerinizin üzerine kararlılıkla gitmeyi başardığınızda alacağınız mükafat sizi hem şaşırtacak hem de kendinize olan güven duygunuzu güçlendirecektir. Kendinizi şımartın, ruhunuzu rahatlatacak aktiviteler yaratın. Dostlarla yapılacak sohbetler ve birlikte geçirilecek zaman gününüze zenginlik katacaktır. Geçmiş dönemlerde beraber olduğunuz birinden alacağınız bir haber sizi bir hayli şaşırtabilir. Duygularınıza kapılarak hareket ederseniz yine üzülebilirsiniz, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker oradan uzaklaştırıyor, yüzlerindeki maskeyi düşürerek gerçeği görmeyi seçiyorum ve bir daha bana bunu yapmalarına izin vermiyorum. Ben kararlıyım, hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyor olmanın huzuru adımlarımı çok daha kuvvetli kılıyor.

Günün Kristali: Dumanlı kuvars

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün, alışkınlıklarınız ve olaylara yaklaşımlarınız konusunda önemli sınavlardan geçirecek sizleri. Böylelikle yaşamı daha gerçekçi ve daha geniş bir perspektiften değerlendirmeyi öğreneceksiniz. İşinizle ilgili girişimlerde bireysel şansınız daha fazlayken, ortaklaşa yaptığınız işlerde beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Şimdi maddi kaynaklarınızı doğru kullanmalı ve birikimlerinizi kalıcı yatırımlar için kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise güzel bir sürprizle romantizmi yeniden keşfedebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı, dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Agat

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
İKİZLER
Gökyüzü bugün özel hayatınızda rahatlamalara işaret etmekte. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin, yüksek enerjinize eklenen telaş birtakım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Bugün kendinize güvenin, olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alın ve bunları uygulamaya geçin. Bu etki aynı zamanda yakın ilişkide olduğunuz insanlarla da uyumunuzu kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızdaki bu uyumun etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Sahip olduğum zenginliklerin bilinci ile bana bahşedilmiş yeteneklerimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor ve yaşam şartlarımı daha güzel, bereketli ve keyifli hale getirmek için var gücümle bu yolda aşkla, inançla ilerliyorum.

Günün Kristali: Labradorit

:bebecik

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, oldukça yoğun ve keyifli görüşmeler içinde olacağınıza işaret etmekte. İşinizle ilgili ardı ardına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birden fazla teklif alabilir, uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz bir düşüncenizi hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gezegensel enerjiler bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişteki düşünceler sizin kendinize dönüp bakmanızı sağlayarak, yaşadıklarınızın size kattığı derinliklerin bilinciyle doğru kararlar alacaksınız. Bu kısa vadede sıkıntılı gibi gelse de, bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizler için bir fırsattır.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin muhteşemliğin yaşamımın her anını özel ve değerli kılıyor. Her doğan günle yenileniyor, senden aldığım şevk ruhumu sararak ve inançlarımı, değerlerimi güçlendirerek yaşamıma güzellikler getiriyor.

Günün Kristali: Yakut

:bestas:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar