KOÇ
Bugün çevrenizde size zarar vermek isteyen kişilere dikkat edin, sizi size küstürmek isteyeceklerdir. Amaçları mutsuz olmanızı sağlamaktır. Bugün hür iradenizi sonuna kadar kullanın ve kimsenin size böyle bir duyguyu veya haksızlığı yaşatmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili konularda da sakin davranmalı, ilk sözü söyleyen kişi siz olmamalısınız. Beklemede kalın, son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız, lakin o gün bugün değil, biraz sabır. Özel yaşamınızda ise bekar Koçlar, çevrenizi saran aşk enerjisini görmezden gelmemeli, karşınıza çıkan fırsatları fark etmeli ve değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun, sen beni daima destekleyen ve ileri taşıyan yegâne güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Jet
BOĞA
Gökyüzü bugün, kendi ilkeleriniz ve kendi doğrularınızla yürüyeceğinize işaret etmekte. Hayat felsefenizi inançlarınızla yeniden yapılandıracağınız özel bir gündesiniz Gerçekleri görerek ve bilerek yapacağınız girişimler adeta perdeleri yırtıp yeni bir sayfa açmanızı sağlayacak hayata karşı. Çarpa çarpa ayakta kalmanın verdiği gücü ele aldığınız bir gündesiniz Doğrularınıza sahip çıkın ve kendi mucizelerinizi kendiniz yaratın.
Günün Olumlaması: Düştüğüm yerden kalkıyor, düşmenin ne olduğunun olgunluğu ile hayatı sil baştan yaşamayı seçiyorum. Kalbimin sesine kulak veriyor, düzeni bozuk her şeyi yaşamımdan çıkarıyor, inançlarımın doğrultusunda yaşamayı seçiyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
İKİZLER
Bugün iletişim gücünüz son derece yüksektir. Bu etki sayesinde iş hayatınızda olmaz gözüyle baktığınız olaylarda bile son derece etkili olacak sonuçlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan insanların imalı sözleri ve kıskanç tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum sizleri üzmeyeceği gibi sinirlendirmemeli de. İnsanlar sizinle uğraşacaklarına, sizin gibi çalışmayı deneseler kendilerini geliştirebilirler. Siz insanlarla değil fikirlerle uğraşmaya devam edin ve kıymetli vaktinizi işiniz için harcayın. Bekar İkizler, bugün bir anda gerçekleşen aşk itirafı ile bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşam mucizelerle doludur. Ben kendimi keşfettikçe yaşama daha sıkı bağlarla bağlanıyor, yeteneklerimi seviyor, geliştiriyor, yaşamın bana sunduğu mucizelerin sırrına vakıf oluyorum.
Günün Kristali: Topaz
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, haklı olduğunuz konularda tartışmalara girmemeniz için uyarıyor sizleri. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil zarar verecektir. Güç gösterileri ve sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun. Emek verdiğiniz ve engellendiğiniz her konuda şans sizden yana. Sabrınızın ve dürüstlüğünüzün karşılığını ilahi bir şekilde almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır görüşemediğiniz bir arkadaşınızdan sevineceğiniz haberler alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığımın idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği, ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü, gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat, sana teşekkür ediyorum; yaşadıklarım, yaşatacakların, yoluma kattığın katacakların için
Günün Kristali: Beril
ASLAN
Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız. Yaptığınız her işte şans sizden yana! Şans oyunlarında da sürprizler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumundaki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı, daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Aslanlar, sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Kendi yaşamımı yüksek irademle, sezgimle, bilgimle ve tecrübelerimle idare edebiliyor olmanın gücüyle cesur kararlar alıyor, bunları uyguluyorum. Gereksiz her şeyi yaşamımdan kolaylıkla uzaklaştırarak yaşam şartlarımı güzelleştiren bolluğu, bereketi ve aşkı kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Topaz
BAŞAK
Gökyüzü sizleri rahatsız olduğunuz alışkanlıklarınız, olaylar ve kişileri tam anlamıyla yaşamınızdan uzaklaştırmanız için harekete geçiriyor. Duygularınızla aklınızı uyum içinde kullanabileceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi ve cesaretinizi harekete geçirecek. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar
Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam olan inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.
Günün Kristali: Akik
TERAZİ
Kendi benliğinizi ve fikirlerinizi ortaya koyarak, diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp iş birliği içinde bulunmayı kendinize görev edinmelisiniz. İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek, sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır. Evli Teraziler, oldukça sıkıntılı günler geçirdiniz. Yaşanmışlıklardan çıkarttığınız derslerle evliliğiniz için neyin gerekli olduğunun farkındasınız artık. Sizler için eşiniz ve yuvanız vazgeçilmezdir. Bugün temelleri sağlamlaştırarak geçmişe sünger çekeceksiniz.
Günün Olumlaması: Biliyorum ki gecem günle aydınlandığında, yeni heyecanlar sarar yaşamımı. Olumsuzluk giysimi karanlık gece ile ardımda bırakarak, aydınlığın verdiği beyazlıklarla arınırım.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
AKREP
Özel yaşamınızda biten bir ilişki sürpriz bir şekilde canlanabilir, pişmanlık ve samimi duygular içinde karşınıza gelecek bu kişiye ani bir geri dönüş yaşayabilirsiniz. Evli Akrepler, ayrılık aşamasındaysanız, eşiniz sizin istememenize rağmen ilişkiyi devam ettirmek adına zorlayıcı davranışlarına kendi yakınlarınızın da desteğini alarak devam ediyor ve size psikolojik bir travma yaşatıyorsa, tepkinizi ortaya koymalısınız. İstemediğiniz bir şeye sürüklenmeye sessiz kalmamalı; önce ben, benim ruh ve beden sağlığım, benim duygularım diyerek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, ben beni bende bulunca ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Kristali: Ametist
YAY
Gökyüzü bugün, korkularınızın üzerine giderek yaşamınızın her alanında cesur davranmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Uzun zamandır içinde bulunduğunuz karanlıkları yırtarak aydınlığa çıkmanın zamanı geldi. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu ve başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla sizi rahatsız etmelerine fırsat vermemek sizin elinizde Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Carnelian
OĞLAK
Bugün duygularınızı kontrol altında tutmakta bir hayli zorlanabilir ve sert çıkışlar sergileyebilirsiniz. Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin, ağlayın, gülün, duygusal anlamda kendinizi rahatlatın ve sağlığınıza dikkat edin. Karar alırken korkularınızın esiri olmayın.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendime değer veriyor, ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamlarını çözüyor ve kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim ve özelliğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
KOVA
Bugün özel yaşamınız önem kazanmakta. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz, artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, iç sesinize kulak verin. Yaşadıklarınızı karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin.
Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum. Kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm. Kendi hayatımı en iyi şekilde idame ettirebileceğime inanıyor, sahip olduğum enerjimi bütünün ve kendi hayrıma en doğru şekilde kullanarak istediğim sonuçlara ulaşıyorum.
Günün Kristali: Mercan
BALIK
Bugün isteklerinizin peşinden gitmede pasif davranışlar sergileyebilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinizde zorlanabileceğiniz gibi geçmiş sorunların gündeme gelmesi ve bunların sizi oldukça durgunlaştırması da mümkün. Tarafsız olmakta zorlanabilir, eleştirilere ters tepkiler gösterebilirsiniz. Duygularınız sizi ne kadar zorlasa da kontrollü davranmakla siz kazanırsınız. Hedeflerinizle alakalı konularda yeniden gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Ani karar ve girişimlerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Beraberliği olmayan Balık burçları, bugün aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.
Günün Olumlaması: Kalbimi, ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi seviyor ve onaylıyorum. Kendime kıymet veriyor, verdiğim kıymeti sevdiklerimden de sevgi ile istiyorum. İstiyor, diliyor, inanıyorum. İnandığım ve dilediğim her şeyi sevgi ile kendime çekiyor, mutluluğu tüm benliğimle yaşıyorum.
Günün Kristali: Safir