6 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün planladığınız işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirme imkanınız olacak. Değişime açık olmanızın getirdiği avantajlarla karşılaşacak ve işinizle ilgili maddi anlamda kazançlı çıkacağınızı olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Enerjiniz öylesine yüksek ve güçlüdür ki, istekleriniz çevreniz tarafından kabul görecek ve insanların takdirini kazanarak desteklerini alacaksınız. Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Finansal konularda sıkıntıları olan Koç’lar, problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin, küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşamdan, sevmekten, çalışıp üretmekten korkmuyorum. Sevdikçe, ürettikçe daha da verimli olur ve hak ettiğim kazancı, değeri fazlasıyla alırım. Bu hepimiz için çok karlı bir alışveriştir. Ben diğerlerinden, diğerleri benden kazandıkça bolluk ve bereket olgusu daha da güçlenir.

Günün Kristali: Akumarin

Günün Rengi: Siyah

boga-50.jpg
BOĞA
İşinizle ilgili önemli bir bilgiye ulaşabilir ve sizi bilginiz dışında zor duruma sokacak olası bir durumun önüne geçebilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermelisiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler, farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir. Dikkatli davranın ve hür iradenizi ortaya koyun.

Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında. Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler, tercih ettiklerim ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.

Günün Kristali: Zümrüt

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Şimdi size düşen yaşanan olay ne kadar can sıkıcı olsa da sabrınız ve aşkınıza sahip çıkan, güçlü tavrınızı ortaya koyarak hiç kimse ve hiçbir olayın ilişkinizi bozmalarına izin vermemeniz olmalı. Bilmelisiniz ki bu durum gelip geçicidir, huzurlu ve şanslı günlerin içindesiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımın en cesur, en kararlı, en inançlı ve en sevgi dolu dönemindeyim. Bugünüm ve yarınım emin ellerde. Rabbim benimle birlikte, evrenin mükemmel işleyişi yaşamımın her alanında bollukla, bereketle, başarıyla beni mükafatlandırıyor şimdi.

Günün Kristali: Selenit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü gün içinde çok sabırlı davranmanız konusunda uyarıcı. Olaylar ne kadar can sıkıcı olsa da sakın yılmayın ve yakın çevrenizle güç mücadelelerinin içine girmekten kaçının. Cesur doğanız başkalarının sözcülüğünü yaparak zarar görmenize sebep olabilir. Gün içinde ailenizden insanların baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir. Sizlere tavsiyem birbirinizle güç mücadelesi ve baskın gelmek adına sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilemekten kaçınmanız olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm engellerimi ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılıyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün egonuzla savaş halinde olacağınıza işaret etmekte. Yakın çevrenizdeki insanlara vermek istediğiniz tepkiler, egonuzu harekete geçirerek yanlış ve itici davranışlar sergilemenize neden olabilir. Siz özünüzden gelen sese kulak verin ve kimseyle yarış içine girmeyin. İşinizle ilgili konularda detaylara verdiğiniz önem sayesinde çözümleyemediğiniz sorunları tamamen ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak. Duygusal konularda oldukça şanlısınız, beraberliğinizin en huzurlu ve keyifli zamanlarının keyfini çıkarın. Yeni bir ilişkiye adım attıysanız doğru bir birliktelik olduğundan emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatın dümdüz olmayan yollarında ilerlerken sorumluluklarımın farkına varır ve yaşamımda var olan herkese hak ettiği gibi davranmayı öğrenirim. Her yeni gün ve her yeni insan bana zenginlik katar, gelişir ve aydınlanırım.

Günün Kristali: Oniks

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü açılan yaralarınızı tamir etmek için sizleri kucaklıyor. Yaşanmışlıklardan alınan olgunlukla hareket etmeye çalışın. Yitirilen umutların canlanacağı, istek ve arzuların yenileneceği bu dönemi çok iyi değerlendirin. İş ve özel yaşamınızda özünüzden gelen sese kulak vererek doğru seçimler yapmaya çalışın. İlerleyen günlerle birlikte her şeyin yoluna girmeye başlamasıyla tam anlamıyla toparlanmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Turmalin

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, sabah saatlerinde trafikte yaşanacak tartışmalara, haklı olsanız bile sebebiyet vermemeniz ve sabırlı davranmanız konusunda uyarıyor sizleri. İşinizi ilgilendiren konularda beklediğiniz desteği göremeyebilir ve karamsarlığa kapılabilirsiniz. Bu durum gelip geçicidir. Yapmayı düşündüğünüz konu hakkında tekrar değerlendirmelerde bulunmalı, varsa eksikliklerinizi tamamlayarak birkaç gün içinde yeniden gündeme getirmelisiniz. Siz yeter ki yaptığınız işe ve kendinize güvenin, gerisi kendiliğinden olumlu bir şekilde gelişecektir.

Günün Olumalaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm yorucu düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyorum. Sağlıkla, aşkla, bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

akrep-50.jpg
AKREP
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen ve seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun sen. Beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegâne güçsün. Tüm parlaklığının, ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Ay taşı

yay-50.jpg
YAY
Finansal konularda, ortak olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla değerlendirmelerde bulunmalısınız. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak, sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise mutlu olmak sizin elinizde… Ya sevginize sahip çıkacak, var olan sorunları ortadan kaldırmak için mücadele edip kazanacaksınız ya da her şeyi yok sayıp ardınıza bakmadan gideceksiniz karar sizin.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyorum. İnançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir güne hoş geldin diyorum.

Günün Krtali: Yıldız Taşı

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün özellikle çocuk sahibi Oğlak’lar, çocuklarınızın her isteğini maddi sınırlarınızı zorlayarak yerine getirmenin yarattığı zorluğu hissedeceksiniz. Şimdi zorlanıyor olmanızı bahane olarak kabul ederek size beklediğiniz anlayışı göstermeyebilirler. İş hayatınızda ise birlikte hareket etmek zorunda olduğunuz insanlara karşı akılcı yaklaşımlarda bulunarak, maddi kaynakları arttırmanın ve düzenli hale getirmenin yollarını bulmalısınız.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım derslerle olgunlaşmış olmanın huzurundayım. Ruhumda saklı olan olumlu yönlerimi ortaya koyuyor, sezgilerimin rehberliği doğrultusunda doğru kararlar alarak başarı ile uyguluyorum. Kendime değer verdikçe daha başarılı oluyor, sevginin kutsal gücüyle besleniyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü aşk hayatınızda olumlu gelişmelerle ruhunuzun, yüreğinizin ışıldayacağınız müjdeliyor sizlere. Bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Kova'lar, ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun.

Günün Olumlaması: Kendimle yaşadıklarımla yüzleşiyor, dünde kalması gereken olumsuzlukları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor, yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Zirkon

balik-50.jpg
BALIK
Bugün aranızda problem olan aile bireyleri ile sevgi ve barış günü olabilir. Özür dilemek büyük bir erdemdir, sevgi de kutsal olduğuna göre… Bu ahenkli enerjileri doğru kullanmak sizlerin iradenize kalmış. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, aşka bakış açınızla başkalarının arasındaki fikir ayrılıkları olacaktır. Her bireyin aşkı anlayış ve yaşayış tarzı farklıdır. Kimse sizin gibi düşünmeyebilir, siz de başkaları gibi düşünmeyebilirsiniz. Bu tamamen kişiye özel bir durum olduğuna göre bu tarz tartışmalar size sadece zaman kaybı getirecektir.

Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında. Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varıyor ve karanlıklarımdan aydınlığa çıkıyorum. Kendimi en doğru sözlerle ifade ediyor, başarıya giden yolda kararlılıkla ilerliyorum. Yaşamı ve bana sunduklarını sevgiyle kabul ediyorum.

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ
Bugün planladığınız işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirme imkanınız olacak. Değişime açık olmanızın getirdiği avantajlarla karşılaşacak ve işinizle ilgili maddi anlamda kazançlı çıkacağınızı olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Enerjiniz öylesine yüksek ve güçlüdür ki, istekleriniz çevreniz tarafından kabul görecek ve insanların takdirini kazanarak desteklerini alacaksınız. Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Finansal konularda sıkıntıları olan Koç’lar, problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin, küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşamdan, sevmekten, çalışıp üretmekten korkmuyorum. Sevdikçe, ürettikçe daha da verimli olur ve hak ettiğim kazancı, değeri fazlasıyla alırım. Bu hepimiz için çok karlı bir alışveriştir. Ben diğerlerinden, diğerleri benden kazandıkça bolluk ve bereket olgusu daha da güçlenir.

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ

Teşekkürler nk'm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Şimdi size düşen yaşanan olay ne kadar can sıkıcı olsa da sabrınız ve aşkınıza sahip çıkan, güçlü tavrınızı ortaya koyarak hiç kimse ve hiçbir olayın ilişkinizi bozmalarına izin vermemeniz olmalı. Bilmelisiniz ki bu durum gelip geçicidir, huzurlu ve şanslı günlerin içindesiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımın en cesur, en kararlı, en inançlı ve en sevgi dolu dönemindeyim. Bugünüm ve yarınım emin ellerde. Rabbim benimle birlikte, evrenin mükemmel işleyişi yaşamımın her alanında bollukla, bereketle, başarıyla beni mükafatlandırıyor şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar