61'lik nine torununu doğurdu!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
fft2mm1187518.jpg

61'lik nine torununu doğurdu!

ABD'nin Chicago kentinde, 61 yaşındaki büyükanne Kristine Casey, kısırlık tedavisinin ardından ikizlere hamile kalan ancak bebeklerini düşüren kızı Sara Connell için taşıyıcı annelik yaptı

Oğlu Finnean’ın doğumu ile ilgili “Bringing in Finn: An Extraordinary Surrogacy Story” adında bir kitap yazan 36 yaşındaki anne kitabında, öz annesi ile yaşadığı hamilelik macerasını anlattı.

Kızının bir türlü bebek sahibi olamadığı için üzülmesine dayanamadığını söyleyen Casey, onun ve damadı Bill’in çocuğunu dünyaya getirmek için harekete geçtiğini, doktorların da kabul etmesiyle, taşıyıcı anne olduğunu belirtti. Buna göre, kızının yumurtası laboratuvar ortamında damadının spermiyle döllenerek, büyükanneye aktarıldı.

Geçen şubat ayında torununu dünyaya getiren Casey ve bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğu açıklandı

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ben anlamiyorum bu tasiyici anneligi kim dogurduysa bebek onundur arkadas kizinin kocasindan kizina kardes gibi birsey bu anlamiyorum
bizlerde de dinen uygun oldugunu da sanmiyorum ama tabi arastirmak lazim

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yumurta ve sperm anne ile babaya ait, bence cocuk sahibi olamiyorlarsa bir cözüm ama dinimizce ne kadar dogru bilmiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar