:ask:Kac yasindasin?35:lilav:
Evli misin? Evliysen kac yillik evlisin?değilim
En sevdigin renk?morun tonları sarı beyaz:semsiye:
Ugurlu sayin?yok
Konuk olmaktan korktun mu?çook:ayk:karanlıkta uyuyamam artık
hanimefendi.com a neden üye oldun?faydalı bilgiler güncel bilgiler takibi için buranın doğru adres olduğunu düşünüyorum stres atmak için..birde buranın sıcaklığı için
Saclarin ne renk?açık kıumral ve platin arasında gidiyorum uzun süredir kışın kendi rengi...açık kumral
ys:
ys:
Sence kisa sac mi uzun sac mi?tarz,yakışana uzun kısa farketmez yeterki herkes tarzını bulsun bilsin
ys:
Ne tarz giyinmeyi seversin?eşofmanı severim moda diye alıp elime geleni üstüste giymem-rgulueşofmanın haricinde klasik şık spor tercihim hafif avantgard
Kac yasinda evlendin?
Keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?
Sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?çok erken yaşta evlenme diye bişey var ve mutlu olanlarda var çocuklarıyla arada kuşak farkı olmaksızın mutlu mesut ama evlendirilme diye bişey yok yalnış:sinir:zorla Allah kimseye vermesin rızası harici evlilik,yaşı yok evliliğin tabi 18 yaş altı değil ama denge olmalı arada 20 30 yaş olmamalı-rgulu:lilav:
Bir kadin kac yasinda anne olmali?18 yaş altı değil kesinlikle
Esinin ailesi ile aran nasil?umarım iyi olur
:lilav:
Bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?böyle hayaller kurmamak için kendimi zorlarım gelsin bi düşünelim hayırlısı ile hayır yapacağım kesin
ky:
Senin icin huzur ne demek?kavgasız gürültüsüz bir dünya sevdiklerinle birlikte ....
Ya huzursuzluk?savaç açlık
Tatil deyince aklina ne geliyor?deniz güneş cıvıl cıvıl içinin kıpır kıpır olması
-rgulu
Su an yapmak istedigin sey ne?biraz sonra bir türk kahvesi içeceğim
ky:
Kahve mi cay mi?kahveee:lilav:
Tatli ile aran nasil?son noktadayım kendimi tutttuğum zamanlarım var limitim yok
Kilondan memnun musun?
Esin hayalindeki erkek tipine uyuyor mu?
"Ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?
asla hayir diyemeyecegin birsey?