KOÇ
Gökyüzü bugün, ailenize yönelik sözlü saldırılarda bulunacak insanlara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gerçek dışı olay ve konulara itibar etmemeli, sert bir dille gereken uyarıyı yapmalısınız. Eğer söylenenlere kulak verir bu insanları dinleme hatasına düşerseniz, yanılgılar ve yanlışlar beraberinde gelecektir. Aileniz sizin için kutsal ise onları ve mutluluğunuzu korumalısınız. İş hayatınızda ise önemli bir teklif alabilir, ciddi ve yeni bir oluşumun içinde olabilirsiniz. Gökyüzü sizi desteklerken güvenmeniz gereken tek adres inancınız ve kendinize olan güveniniz olmalı.
Günün Olumlaması: Aşkla başlıyorum hayatı yaşamaya. Tüm korkularımdan, kaygılarımdan, takıntı ve beni zorlayan davranışlarımdan uzaklaşarak yepyeni başlangıçlara yol alıyorum. Kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, beni bu olgunluğa taşıyan tüm yaşanmışlıklarıma şükürler olsun.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Labradorit
BOĞA
Gökyüzü, iş ve özel yaşamınızda uyumlu davranışlarınızın getireceği avantajlara işaret etmekte. Bugün hayatın akışı ile bütünleşmenin keyfini çıkaracaksınız. İşinizle ilgili önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirmeye özen göstermeli ve isteklerinizin üzerine giderek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygusal bağınızın yükselmesi ile sevgiyle gelen güç birliği yaşamınızın her safhasına olumlu olarak yansıyacak.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi ve düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Selenit
Günün Rengi: Kırmızı
İKİZLER
Gökyüzü şanslı, keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerleyecek. Kendinizi ifade etme gücünüz oldukça yüksek. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek, işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız. Eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. İlişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum, olgunluğumu kazandırdığı için. İyi niyetimi seviyorum, her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için. Özümü seviyorum, hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
YENGEÇ
İdeallerinizi ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşarak, kendinizi kariyer hayatınızda yeni bir sürecin içinde bulacaksınız. Popülaritenizin yükseleceği bugünü akıllıca değerlendirdiğiniz takdirde çok ciddi kazanımlar elde edebilir, yurt dışı kaynaklı konularda önemli bir görev alabilirsiniz. Çevrenizdeki negatif insanların etkisinde kalmadan ve hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmelisiniz. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız insanların üzerinizde baskı kurmalarına fırsat vermiş olursunuz. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi, birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olan Yengeç’ler, karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak, özel hayatın yaşama bakış açınızı nasıl da olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının 7 renginin muhteşem ışıltıları ruhumu sarmışken ben yenileniyorum. Doğan her günle daha sağlıklı nefes alıyor, ruh ve bedenimi yoran tüm alışkanlıklarımdan sevgi ve kolaylıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besleniyor, aşkla güçleniyorum.
Günün Kristali: Carnelian
ASLAN
Gökyüzü bugün, iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Aslan’lar, eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün kendimi çok daha sağlıklı, güvende ve güçlü hissediyorum. Yaşamımdaki tüm olumsuzlukları sevgiyle evrene iade ediyor, yenilenen ruhumun getirdiği tüm olumlu enerjileri yüksek bilincimle birleştirerek doğru adımlarla ilerliyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Yeşim
BAŞAK
Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar, bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise artan sorumluğunuz sizleri zihinsel ve bedensel olarak yoruyor olsa da bu sürecin sonunda bunun mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. Ticari konularda ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı bu süreçte sabırlı olmanız gerekmekte.
Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değiştirir; hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi-manevi olarak bana kazanç sağlar.
Günün Kristali: Siyah inci
TERAZİ
Gökyüzü bugün, sizleri oldukça duygusal davranmaya iterken bir o kadar da enerjinizi yükseltiyor. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Böyle bir günde yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabilirsiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak yeni bir yere taşınabilirsiniz. Oldukça güçlü bir dönemin başlangıcındasınız. Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum. Beni her halimle değiştirmeye kalkmadan seven ve değer veren insanlarla yola devam etmeyi seçiyorum. Tüm huzursuzluklarımı, korku ve kaygılarımı sevgiyle evrene iade ediyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Rodokrozit
AKREP
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Çalışansanız, işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin, sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İşverenseniz, çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırımlarda bulunmanızın zamanı geldi. Birçok fırsat, iş yerinde yaşanan “sen-ben” tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumda ve bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile yaşıyorum. Kendimi her zamankinden daha güçlü, kuvvetli, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.
Günün Kristali: Kırmızı mercan
YAY
Sevgili Yay’lar, bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Yay’lar, evliliğinizi veya ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun. Bu olumlu etkiler kariyer hayatınızda da maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Oturup kendinize yaşadığınız sorunlara isyan etmek yerine kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın.
Günün Olumlaması: Bugün ruhumdaki tüm karanlıklarımdan aydınlanıyor, sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum. Yüreğimin sesine kulak verdikçe bilinçaltımın derinliklerinde yer eden acılarımı, öfkemi ve pişmanlıklarımı fark ederek bu duygularımı özgürleştiriyorum. Böylelikle yaşam benim için çok daha keyifli, bolluk, bereket, sevgi dolu bir hale geliyor. Kendime, yeteneklerime, hür irademe ve inançlarıma güveniyor, doğru kararlar alarak emin adımlarla aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Hematit
OĞLAK
Gökyüzü günler sonra rahat ve huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere. Uğraşmak zorunda kaldığınız hemen her konuda ilahi bir gücün yardımını almışçasına yaşanacak olumlu gelişmelerle huzur bulacak ve kendinizi her anlamda özgür hissedeceksiniz. Beklediğiniz ve sürekli ertelenen bir ödeme bugün gelebilir. Uzun zamandır uğraştığınız hukuksal bir konuyu da olumlu olarak neticelendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise korkularınızın üzerine üzerine gitmeli ve olumlu enerjinizle isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmelisiniz. Kişisel bakımınız için de oldukça uygun bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı, fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, ben beni bende bulunca ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Rengi: Gümüş Gri
Günün Kristali: Pirit
KOVA
Bugün yaptığınız hemen her işte sebebini bilmediğiniz bir şekilde tereddüt yaşayabilir, karar vermekte ve uygulamakta zorlanabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksek ki bu enerjiyi pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı sabrınız taşmak üzere. Siz ne kadar özverili ve ilgiliyseniz onun bunu görmezden gelmesi, üstünlük kurma çabaları çileden çıkmanıza neden olabilir. En iyisi sakinlikle rahatsızlıklarınızı ifade ederek orta yolu bulmanız olacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Kova’lar, yeni bir birlikteliğe adım atmak üzereyseniz karşınızdaki insanı biraz daha yakından tanımaya çalışın.
Günün Olumlaması: Geçmişi silip atmanın zorluğunu yaşamaktansa yaşadıklarımı sevgiyle kabul edip olgunlaşmayı seçiyorum. Aklımla yeteneklerimi birleştiriyor ve büyük bir kararlılıkla iş hayatıma yansıtıyorum. Başarı potansiyelimi her geçen gün artırıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.
Günün Rengi: Fuşya
Günün Kristali: Kedigözü
BALIK
Bugün insanlar adeta canınızı sıkmak için el birliği ile hareket ediyor düşüncesine kapılabilirsiniz. Aslında haksız da sayılmazsınız. Bu insanlar sizi sinirlendirecek hoşlanmadığınız tavırlar sergileyerek tepki vermeniz için uğraşabilirler. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve mümkünse bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Böyle bir şansınız yoksa sevdiğiniz herhangi bir şeyle ilgilenin ve enerjinizi bu şekilde yükselterek olanları görmezden gelin, her şeyden önemlisi tepkisiz kalın. Sizler oldukça sabırlı insanlarsınız, her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. O gün bugün değil. Özel yaşamınızda ise çarpıcı gelişmeler yaşanabilecek bir gündesiniz. Hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkacak yeni tanışacağınız bir insan farklı duygular içine girmenize sebep olabilir. Beraberliği devam eden Balık’lar, bugün yaşadığınız her şey size oldukça zor gelecektir.
Günün Olumlaması: Sezgim bana Rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyor, benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
HürriyetAile