7 Ekim Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Gökyüzü bugün hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir, tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz içinde geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin.

Günün Olumlaması: Hayatı seviyorum, kendimi, ailemi, sahip olduklarımı seviyorum. Yaşamımı sevgi ve anlayış üzerine kuruyor, sürekli gelişiyor, kazanıyor, huzur ve mutluluğu doyasıya yaşıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Aventurin
BOĞA
Sevmek ve sevilmenin yaşamınıza kattığı değerlerin keyfine vararak enerjinizi daha da yükselteceksiniz. Maddi konularda yaşanan gelişmeler, geleceğe yönelik planlarınızı yapılandırmanız açısından oldukça önem taşıyacaktır. Eski bir arkadaşınızın telefonuyla sürpriz bir görüşme yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Ayna olup yansıtmayı öğrendiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa siz de kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken endişeye kapılmamak, sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum. Yüksek zekam şimdi faaliyette, başarıya ulaşmam ve emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte. Her doğan güne sağlıkla, başarıyla, mutlulukla uyanıyorum.

Günün Kristali: Pirit
İKİZLER
Gökyüzü yaşamınızda köklü başlangıçların ilklerini yaşayacağınıza işaret etmekte. Bugüne kadar sabır ettiğiniz, düzelir diye umut ederek hoş karşıladığınız durumlara artık tahammülünüz yok, net tavrınızı ortaya koyacak ve değmeyecek fedakarlıklarda bulunmayacaksınız. Bu durum sizleri kısa süreli üzse de yaşayacağınız güzelliklerle ne kadar doğru bir karar alıp uyguladığınız için şükredeceksiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizdeki enerjiyi doğru yönlendirin.

Günün Olumlaması: Büyük bir aşkla bağlıyım sevgilime, yaşama, çocuklarıma. Aşkın her halinin yaşıyor, ruhuma kattığı derinlikle zenginleşiyorum. Aşkla yaptığım işimden bolca para kazanıyor, kazandıklarımı sevdiklerimle huzurla paylaşıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
YENGEÇ
Bugün sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlarınızdan ve insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Ailenizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı, yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor ve sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Lapis lazuli
ASLAN
Gökyüzü kendi içinizde dönüşümünüzü sağlamanız, arınmanız gereken düşünceleriniz davranışlarınız için harekete geçiriyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda kararlar alacak, yaşamak istediklerinizle yaşamak zorunda bırakıldığınız olay ve konuları değerlendirecek, zincirlerinizi kırarak dönüşümünüzü tamamlama başarısını sağlayacaksınız. Tutkularınızın yoğunluğuyla kişisel çekişmeler, uzaklaşma ve yakınlaşmayı da beraberinde getirecektir. Böyle yoğun bir enerjiyi olumlu anlamda kullandığınızda ilişkinizdeki pürüzleri ortadan kaldırabilir ve dengeyi sağlayabilirsiniz. Bu süreçte ilişkinizde hakimiyet kurmak yerine uzlaşmacı bir tavır sergilemeniz sizin için çok daha olumlu sonuçlar verecektir.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, hayallerimle buluşuyor, ruhumda var olan yeteneklerimle birleştirerek gerçeğime yansıtıyorum. Güneş olup yeniden doğuyorum hayata. Işığım ve kalbimin sıcaklığı, beni sevenleri ve benim sevdiklerimi tüm gücüyle koruyor. Her doğan güne yeniliklerle, güzelliklerle başlıyor ve tamamlıyorum.

Günün Kristali: Labradorit
BAŞAK
Gökyüzü bugün geçmişe duyduğunuz özlem ve yaşanmışlıkların getirdiği acı tatlı olayların yansımaları ile bugün duygusallığınızı arttırabilir. Yaşadıklarınızı zenginliğiniz olarak değerlendirebilirseniz her şey sizin için çok daha aşılabilir hale gelecektir. İş hayatınızda ise zorlandığınız hemen her konuda yaşanacak güzel gelişmelerle önemli ilerlemeler kaydedecek ve isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün eski dostlarınızla karşılaşabilir ve keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınız da ise başta da belirttiğim gibi geçmişte yaşananları bir kenara bırakmayı ya da en doğrusu kabullenmeyi öğrenmelisiniz ki şu anın huzuru bozulmasın.

Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için rabbime şükrediyorum. İlahi gücün koruması yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.

Günün Kristali: Obsidyen
TERAZİ
Bugün size yakın olan bir insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Son derece cesaretli ve kararlı tavırlar sergileyerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. İlişkisinde sorunlar yaşayan Terazi’ler, sizler ise geçmiş dönemlerde yaptığınız haksızlıkların farkında, pişmanlıklar yaşadığınız süreçlerdesiniz. Şunun farkına varmalısınız ki kırılan bir kalbi onarmak, yeniden kazanmak oldukça güçtür. Aşkın coşkusuna kapılarak sevdiğiniz insanı yeniden kazanmak için zorlayıcı davranışlarda bulunmamalısınız. İş hayatınızda da duygusal gerginlikleriniz, olaylara yaklaşımınızda sert tepkiler vererek yanlış anlaşılmanıza ve kötü bir izlenim yaratmanıza sebep olabilir. Duygularınızı kontrol altında tutmalı, anlık kararlar vermeden hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Arzu ve isteklerimi, yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyorum. Her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım, huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.

Günün Kristali: Peridot
AKREP
Gökyüzü bugün ruhunuzda huzur ve sakinliğin hakim olduğu keyifli bir günü müjdelemekte. Bu tavrınız aile hayatınızda da zorlandığınız birçok konuda size yarar sağlayacaktır. İnsan ilişkileriniz son derece başarılı ve size kazanç sağlayacak fırsatlarla doludur. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle ilgili rahatsızlık duyduğunuz fakat onun idaresinde olan ve ikinizin de canınızın sıkılmasına neden olan bir durum, her ikinizin de müdahalesi olmadan sonlanacak ve rahat bir nefes alarak ilişkinizi sorunsuz devam ettirebilmenin huzurunu yaşayacaksınız. Sabırlı davranmanız ve birlikte olduğunuz insana duyduğunuz kutsal aşkın mükafatı da bu olacak sizler için.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gökyüzünde dans eden yıldızların arasına katılıyorum. Hayatımın devri alemine dalıyorum, daldıkça derinlere ulaşıyor, keşfedilmemiş benliğimin en özel yanlarını ortaya çıkarıyor, yenileniyor ve huzur buluyorum.

Günün Kristali: Opal
YAY
Bugün kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız için mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz bir zamandasınız. Ayrıca kilo problemi yaşıyorsanız diyete başlamanız için oldukça favori bir gündesiniz. Yine bu süreç içinde ev ve iş yeriniz için dekorasyon çalışmaları için oldukça uygundur. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler, farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir. Dikkatli davranın ve hür iradenizi ortaya koyun.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum. Kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Kristali: Kyanit
OĞLAK
Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü yoğun olacağına işaret etmekte. Rüyalarınız ve sezgilerinizin yolunuzu aydınlatan ışık gibidir adeta. Birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz ve isteklerinizi netleştirerek rotanızı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden Oğlak’lar, eşinizin size olan sevgisini tüm benliğiyle ifade etmesi hissettirmesi ile moral bulacaksınız. Beraberliği olmayan Oğlak’lar ise bugün dışarı çıkın ve karşı cinsin ilgisine duyarsız kalmayın.

Günün Olumlaması: Doğan her günle sağlıkla nefes alıyor, şifa bularak gençleşiyorum. Bilinçaltımda yer eden tüm korkularımdan olumsuz düşüncelerimden arınarak her anımı en güzel haliyle yaşamayı seçiyorum.

Günün Kristali: Lal
KOVA
Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri ve kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve yeniliklere başlamak için favori bir gündür.

Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran, yanlış anlaşılmalar yaşamam sebep olan bütün davranışlarımı hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan, ruhsallığımı akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.

Günün Kristali: Carnelian
BALIK
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği ve bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız.

Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Hematit

Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği ve bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız.

Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Hematit:huhuu::huhuu::huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ
Gökyüzü bugün hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir, tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz içinde geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin.

Günün Olumlaması: Hayatı seviyorum, kendimi, ailemi, sahip olduklarımı seviyorum. Yaşamımı sevgi ve anlayış üzerine kuruyor, sürekli gelişiyor, kazanıyor, huzur ve mutluluğu doyasıya yaşıyorum.

Sağol Sılam :kedim:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
KOÇ

:dance::dance:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
İKİZLER
Gökyüzü yaşamınızda köklü başlangıçların ilklerini yaşayacağınıza işaret etmekte. Bugüne kadar sabır ettiğiniz, düzelir diye umut ederek hoş karşıladığınız durumlara artık tahammülünüz yok, net tavrınızı ortaya koyacak ve değmeyecek fedakarlıklarda bulunmayacaksınız. Bu durum sizleri kısa süreli üzse de yaşayacağınız güzelliklerle ne kadar doğru bir karar alıp uyguladığınız için şükredeceksiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizdeki enerjiyi doğru yönlendirin.

Günün Olumlaması: Büyük bir aşkla bağlıyım sevgilime, yaşama, çocuklarıma. Aşkın her halinin yaşıyor, ruhuma kattığı derinlikle zenginleşiyorum. Aşkla yaptığım işimden bolca para kazanıyor, kazandıklarımı sevdiklerimle huzurla paylaşıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar