Gökyüzü iş hayatınızda ön plana çıkarak rakiplerinizi açık ara farkla arkanızda bırakacağınıza işaret etmekte. Azminiz ve inancınız sizi hayallerinize kavuşturacak. Gerçek dostlardan gelecek teşvik edici davranışlar da motivasyonunuzu fazlası ile güçlendirecek. Maddi konularda da birikimlerinizi değerlendirmek için yine dostlarınız aracılığı ile fırsatlar yakalayabilirsiniz, elinizi çabuk tutun ve size sunulan fırsatı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sürpriz bir seyahat planı ile sevinebilirsiniz. Bekar Koç’lar bugün olabildiğince sosyal olun ve arkadaşlarınızla bir araya gelin. Aşk kapınızı çalabilir.
Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu, geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyorum. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili her konuda hızlı ve başarılı sonuçlar elde edeceğinizi müjdelemekte. Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir, yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar Boğa’lar bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir. İlerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla, sahteyi gerçekle, öfkeyi sevgiyle yendim. Fark ettim ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü bugün yaşama karşı pozitif düşünmenin getirdiği avantajlarla karşılaşacağınızı müjdeliyor sizlere. Cömertliğinizin, sevgi dolu yüreğinizin size kattığı güzellikler yaşamınızda yeni, şanslı ve başarı dolu bir kapıyı aralamakta. Bırakın kötüler kendi yaptıkları ile uğraşsın dursun. Sizi siz yapan özellikleriniz için şükredin ve gelen fırsatları kısa sürede değerlendirmeye bakın. Hem iş hem de özel yaşamınızda şans sizden yana. Bir beraberlik içinde değilseniz o özel insanla tanışabilir, huzur dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan cömertliğimi, sevgi dolu yüreğimi, açık sözlülüğümü çok seviyorum. Ruhumun ve kalbimin güzelliği için şükrediyorum. Başkalaşmadan gelişerek, özüme sadık kalabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Akik
Yeteneklerinizin hakkını vermeniz gereken bir gündesiniz. Gökyüzünün size şifresi cesaret. Parlak zekanızın sayesinde birçok fırsat günün getirileri arasında. Kendinizi ifade edişinizdeki güven, insanların hayranlığını kazanmanızı sağlayacak. Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılaşacaksınız. Bugün kardeşler ve kardeşlerin eşlerinden gelecek haberlerle sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar Yengeç’ler birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilir. Tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. En iyisi tanımaya çalışmak.
Günün Olumlaması: Sarsılan, dağılan ruhumu inançla, aşkla ve cesaretle toplayabilmiş olmanın şükründeyim. Yaşamımda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunun bilincindeyim. Kendime olan sevgim, saygım ve öz güvenimle kendime hedefler belirliyor, kararlılıkla yürüyorum.
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzü bugün işle ilgili önemli kararlarınızı almamanız yönünde uyarıyor sizleri. Beklentilerinizi karşılamayacak ve sonrasında maddi zararlarla karşılaşacağınız işlere karşı temkinli davranmalısınız. Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla da iş ilişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz, var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız. Evliliğinde problem olan Aslan’lar, eşinizin umursamaz ve kendi sürekli haklı görür tarzdaki davranışları sabrınızı taşırmak üzere.
Günün Olumlaması: Sevdayla bütünleşti yüreğim ve ruhum özgürleşti aşkın rüzgarı ile. Sevginin gücünün getirdiği güzellikler yaşamımın dört bir yanını sardı. Yaşadığım en kutsal kuşatmanın korumasında ve huzurundayım.
Günün Kristali: Kyanit
Bugün yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir sizler için. Kendinizi cesur bir dille ifade edebilir, insanların güven ve saygısını kazanarak desteklerini alabilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bugün duygusal konularda aşırı hassas tavırlar sergileyerek beraber olduğunuz insanı üzebilirsiniz. Size olan sevgisinden emin olduğunuz halde onu test eden tavırlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi gösteremediğiniz konuları gündeminize almalı ve birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı, düzenlemelerde bulunmalısınız. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma, erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor, fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Oniks
Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili disiplinli davranarak haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Gerçekleri görmezden gelecek bir yapıda olmadığınıza göre şimdi harekete geçmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda fikirlerinizi söyleyerek yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Özel hayatınızda ise olayları kendi lehinize çevirebileceğiniz sakinliğiniz ve davranışlarınızdaki uyum sayesinde takdir görüp ilişkilerinizi olumlu yönde yapılandırabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin sesine kulak verdiğimde aydınlanıyor, ben olmaktan çıkıp bütünün hayrına doğru yol alıyorum. Benliğin esir edici ağırlığından kurtuluyor, biz olma yolunda tamamlanıyorum. Sevgiyle, aşkla öğreniyor paylaşıyor ve aydınlanıyorum.
Günün Kristali: Mavi Akik
Gökyüzü bugün hukuki konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum olabileceği gibi finansal konularda gözden kaçmış bir konu yüzünden de olabilir. Özellikle ortak işleri olan Yay’lar bugün resmi evraklarınızı gözden geçirmeniz faydanıza, olası bir aksiliğin önüne geçecektir. Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız, yaptığınız her işte şans sizden yanadır. Şans oyunlarında da sürprizler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumundaki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı, daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Yay’lar, sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığım idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat sana teşekkür ediyorum, yaşadıklarım ve yaşatacakların, yoluma kattığın, katacakların için…
Günün Kristali: Beril
İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz, güvendiğiniz insanları tarafsızca gözlemleyin. Belki farkına varamadığınız olumlu ya da olumsuz yönlerini keşfedeceksiniz. Sizin tanıdığınız insanların farklı yüzlerini göreceksiniz. Bu süreçte yüzleşmeler sizlere biraz sarsıcı gelse de ilerleyen zamanla birlikte olumlu etkilerini deneyimleyeceksiniz. İş hayatınızda maddi çıkar ve menfaatlerin ön plana çıkması ile tartışmalar yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana ne kadar yabancılaştığınızı, yakınınızdayken ne kadar uzağınızda olduğunu fark edebilirsiniz. Ciddi bir şekilde ilişkinizle ilgili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bekar Oğlak’lar yeni bir beraberliğe adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.
Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor, gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.
Günün Kristali: Mavi Zoisit
Gökyüzü bugün fevri çıkışlar sergilemekten, ani kararla alıp uygulamaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Sonuçları oldukça sıkıntılı olabilir. Sakinleşin, derin derin nefes alın ve kimsenin kızgın ve öfkeli ruh halinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sakinleşmeyi ne yaparsanız yapın başaramadıysanız bulunduğunuz ortamdan kısa süreli de olsa uzaklaşın ve tartışmaların size sadece zarar getireceğini bilerek hareket etmeye çalışın. Bugün iç dünyanıza yönelin; kızgınlıklarınızı, kalbinizdeki yaraları yaşadıklarınızı yaşayacaklarınızı ve yapmanız gerekenleri, sevdiklerinizi düşünün. Meditasyon ve dua ile ruhunuzu dinlendirin. Aile bireyleri ile ilişkilerinize önem verin ve onların tavsiyelerini mutlaka dikkate alın. Özel yaşamınıza ise beklemediğiniz insanlardan gördüğünüz davranışlar sizleri incitti. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve onlara karşı tavrınızı değiştirerek siz değişin.
Günün Olumlaması: Biliyor ve inanıyorum ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz. Uğramış olduğumuz haksızlıkların hakkını bu yüce sisteme havale ediyorum. Ben günü bolluğu, bereketi, sevgisiyle bütünün ve kendimin hayrına olacak şekilde en adil ve hakkaniyetli hali ile değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Tanzanit
Gökyüzü bugün oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdelemekte. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek ve size birçok yeni fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız, olaylar karşısındaki yaklaşımınız çok etkileyicidir. İstek ve taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise evli Balık’lar, çocuklarınızla iletişim kurmakta zorlandığınız konuları bugün ele almalı ve onları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Bekar Balık’lar gün sizin gününüz, olabildiğince ruhunuzu şımartın.
Günün Olumlaması: Kendimi sorgulayıp keşfetmenin yüksek bilinci ile aşka doğru yürüyorum. Öğrendikçe gelişiyor, geliştikçe tevazuun önemini fark ediyor ve ruhuma katarak zenginleşiyorum. Her gülüş, her gözyaşı ve her söz ayrı bir önem, ayrı bir değer kazanıyor gönlümde. Gülmelerimi, sevmelerimi, üzüntülerimi seviyorum. Ruhuma kattıkları zenginlikle büyüyorum.
Günün Kristali: Diospit