7 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Sezgileriniz aklınızdan üstündür bugün. Olabilecek birçok aksiliğin önüne geçebilir, zarar görmeden kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz. Bugün işinizle ilgili konularda iletişime olabildiğince önem vermelisiniz. Beklemediğiniz insanların desteğini alabilir, önemli görüşmeler yaparak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizi zarar gördüğü konular için defalarca uyardınız, yanında oldunuz fakat şu an bile bile ateşe yürüyorsa sizin yapacağınız fazlaca bir şey yok. Son uyarınızı yapın ve seçimi kendisine bırakın.

Günün Olumlaması: Aşkın yoluna inançla, sevgiyle, coşkuyla yürüyorum. Aşkla ağlıyor, aşkla gülüyorum. Yenilgilerim yengiye, hüznüm büyük bir sevgiye dönüşüyor ve ben sürekli yenilenerek aşka tutunuyor, aşkla büyüyor ve gelişiyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Sarı Safir
boga-50.jpg

BOĞA
Bugün yapmak zorunda olduklarınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalabilir ve isyan duygunuz sizi esir alabilir. Kendinize ve yakınlarınıza olan güveni sorgulayabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgili konularda onları anlamaya çalışmak yerine olayların üzerine giderek, ufak şeylerden büyük tartışmalar çıkarabilirsiniz. Sakin olun ve sizinle aynı fikirde olmayan insanları da saygıyla anlamaya çalışın. Unutmayın ki; dünyada sular tek yöne aksa, evrensel sistemde denge olmazdı. Siz de evrenin bir parçası olarak birlikte yaşadığınız insanları dinleyerek dengenin bir unsuru olmalısınız. Kariyerinizle ilgili konularda tereddütle hareket etmekten kaçının. Emeklerinizin karşılığını ilerleyen günlerle birlikte alacaksınız.

Günün Olumlaması: Öfkemi ve egomu kontrol altına alabilmek için kendimle yüzleşiyorum. Ruhumun derinliklerine iniyor ve orada sessiz kalmış beni serbest bırakıyorum. Tüm ilişkilerim denge ve uyum içinde. Ben mutlu ve huzurluyum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Carnelian
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, yeni başlangıçlar yaşamanız yönünde sizleri destekliyor. Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak, yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntıya önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Özel yaşamınızda yaşadığınız gerginlikleri sona erdirebilecek enerjiler sizin için fırsattır. Bugün sevdiğiniz insana duygularınızı ifade eden güzel bir mesaj atın. Onunla yemeğe çıkın, birlikte yapılacak aktiviteler belirleyerek ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtun.

Günün Olumlaması: Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla ve sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp, yarına güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Bal Akik
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, ortaklaşa hareket ettiğiniz konularda sorunlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Birlikte çalıştığınız insanlar sizin gösterdiğiniz özen ve disiplini göstermeyerek, sorumluluk aldığınız konularda sıkıntılı bir gün geçirmenize ve insanların tepkileriyle karşılaşmanıza neden olabilirler. Buna öfkelenip kendinizi sınırlandırmak yerine, yolunuza kimlerle devam etmeniz konusunda oturup düşünerek kararlar almanız yerinde bir tavır olacaktır. Bu durumun özel yaşamınızdaki huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Geçmişte yaşadığınız deneyimlerinizi hatırınıza getirin ve şu anda yaşadığınız deneyimlerin sizi ne kadar güçlü kıldığının idrakine vararak hareket edin.

Günün Olumlaması: Sürekli olarak beni eleştiren, karamsar bir ruh haline bürünmeme neden olan insanlardan ve olaylardan kurtuluyorum. Her şey kontrolüm altında. Sergilediğim her davranış iyisi ile kötüsüyle beni olgunlaştırıp geliştiriyor. Yeni başlangıçlarla hayata sıkı sıkı tutunarak güçleniyorum.

Günün Kristali: Kyanit
aslan-50.jpg

ASLAN
Bugün işinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olmadığınız bir alanda yardımcı olacağınız bir konu kariyerinizi sürpriz bir şekilde bir adım ötesine taşıyabilir. Mesai arkadaşlarınız bu durumdan pek memnun olmasa da siz bunlardan etkilenmeden dikkatinizi işinize verin. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, eski günleri yad ederek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Evliliğinde problem olan Aslan’lar ise eşlerinin baskıcı tavırlarıyla karşılaşabilirler. Ne öfkeyle kırıcı sözler söyleyin ne de olağan karşılayıp sessiz kalın. Gerginliğin geçmesini bekleyin ve eşinizle ilgili problemlerinizi sakin bir şekilde, karşılıklı saygı çerçevesi içinde birlikte değerlendirin.

Günün Olumlaması: Zorlandığım, engellendiğim, korktuğum, pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.

Günün Rengi: Portakal sarısı

Günün Kristali: Akuamarin
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü bugün, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda daha profesyonel ve dikkatli hareket etmeniz için sizleri destekliyor. Sorumluluklarınızın farkına vararak, dikkatli ve titiz bir şekilde çalışmanız sizi şu anda bulunduğunuz yerden çok daha ileri noktalara taşıyacaktır. Ortaklaşa yapılacak faaliyetlerde sözleşme, kontrat gibi belgeleri tüm ayrıntıları ile ele alarak değerlendirmeli ve bir an önce faaliyete geçmelisiniz. Beraber çalıştığınız insanlar size daha önce denemediğiniz yollarla yeni başlangıçlar denemenizi önerebilir. Bu durum gözünüzü korkutmasın fakat her zamanki tarzınıza sadık kalmak kaydıyla yeniliklere de açık olun. Ailenizle, huzurla geçireceğiniz keyifli paylaşımlar sizleri yaşadığınız stresten tam anlamıyla uzaklaştıracak.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyor, insanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün, kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak son derece enerjik hissedeceğinizi müjdelemekte. Bugünlerde çabalarınızın karşılığını almaya başlayıp, kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Bekar Terazi’ler, arkadaşlarınızın vesilesi ile ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz, aşk kapınızı çalabilir. Beraberliği devam eden Terazi burçları, yersiz tartışmalardan kaçınmalı, ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli. Düşünerek ve özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem. Bu da benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.

Günün Kristali: Hematit
akrep-50.jpg

AKREP
Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi, neleri ortaya koyup, başarıya giden yolda nasıl hızla ilerleyebileceğinizi bugünlerde doğru kararlarla belirleyebilirsiniz. Yaratıcı zekanızı sonuna kadar kullanın. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki insanı anlamaya çalışarak hareket etmeniz tüm sorunları ortadan kaldıracaktır. Unutmayın, hiç kimse kusursuz değildir. Olayları hep eksisiyle değil, artılarını da hesaba katarak değerlendirdiğinizde, sorun ettiğiniz konuların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz. Ufak bir adımla başlayıp hayal ettiğiniz konuma, gayretlerinizle kısa bir süre içinde ulaşabilirsiniz. Eşiniz ya da aileden birinin eleştirel davranışlarıyla karşı karşıya kalabilir ve duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Bu gelip geçici bir konudur, zihninizde büyüterek gününüzü kendinize zehir etmeyin. Çocuk sahibi olan Akrep’ler, hesapta olmayan harcamalarla karşılaşabilirler.

Günün Olumlaması: Yaşamımda yenilik ve sürprizlere her zaman yer var. Gelen tüm olumlu enerjileri sevgiyle karşılamaya hazırım. Düşeni kaldırmaya, dosta destek olmaya, kazanmaya, bolluğa ve paylaşmaya hazırım.

Günün Kristali: Ametist
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü bugün, geçmişte yaptığınız ve rahatsızlık duyduğunuz bir olayın ortaya çıkıp huzurunuzu kaçırabileceğine işaret etmekte. Bu durum özel hayatınızı ilgilendiren bir konuysa dürüst davranmanız en doğrusu olacaktır. İnkar etmek ya da başkalarını suçlamak, kaybetmenizi ve sorunun içinden çıkılmaz bir hale gelmesini sağlayabilir. İş hayatınıza bağlı konularda kendinizle ilgili duyacağınız haberlere şüpheyle yaklaşın. Birileri, ilerlemenizin önüne geçebilmek adına öfkenizi kabartarak ilişkilerinizi bozmak isteyebilir. Dikkatli, sakin ve akılcı davranarak hazırlanan tuzaklara düşmeyin.

Günün Olumlaması: Ben dürüstüm. Bu özelliğim karşılaştığım her olayda benim artımdır. Düşüncesizce gerçekleştirdiğim tüm eylemlerin bir karşılığı olacağını biliyorum. Her bir olay, dürüst yapımı daha da etkili hale getirir. Ruhumdaki karanlıktan aydınlığa yürüyebilmem için karşılaştığım tüm olay ve deneyimleri sevgiyle özümsüyor ve kabul ediyorum.

Günün Kristali: Turkuaz
oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün sizi zorlayan hemen her konudan uzaklaşabileceğiniz, yüreğinizden geçen tüm isteklerinizi doğru sözcüklerle ifade edip dileklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Emek verdiniz, sevdiniz ve karşılığını göremediniz. Bunların gelecek günlerde yaşayacağınız olumlu gelişmelere engel olmasına izin vermeyin ve geçmişi dünde bırakarak hareket etmeniz gerektiğini zihninize yerleştirin. Yaşamın size sunduğu fırsatların farkına varma zamanı sizler için. Bugün yaşamınızda ruhsal arınmanızı sağlayacak ve sonlandırmanız gereken konuları disiplinli bir şekilde değerlendirecek enerjiler sizden yanadır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle güven ve aşk tazeleyebileceğiniz keyifli bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime ve işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi, inançlarımı kuvvetlendiren, yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
kova-50.jpg

KOVA
Bugün geçmişte yaptığınız olumlu davranışlarınızın ve iyiliklerinizin ödülünü hiç beklemediğiniz bir şekilde alabilirsiniz. Sezgileriniz son derece kuvvetlidir, bilinçaltınız sezgileriniz yoluyla size mesajlar yollayacaktır. Sanatın herhangi bir alanıyla ilgiliyseniz ilham perileriniz bugün yeteneklerinizi yansıtmanız için iş başında. Özel yaşamınızda ise son derece hırslı tavırlar sergilemeniz mümkün. Sözlerinizle sevdiğiniz insanın üzerine gitmekten keyif alırsınız. Bu enerjinizi olumlu bir şekilde kullansanız çok daha iyi olur sizler için. Sağlığınızın kuvvetlendiği bir dönemdesiniz. Spora başlayabilir, yürüyüş ve nefes çalışmaları yaparak bünyenizi daha da kuvvetlendirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Göklerin enerjilerinin ruhumu besleyerek, her gün farkında olmadığım, gizli kalan ve çözemediğim yeteneklerimin ortaya çıkmasını sağladığının bilincindeyim. Kusursuz bir düzende işleyen gezegenler, yeryüzünü ve beni yine yeni yeniden şekillendirerek yüceltiyor.

Günün Kristali: Diaspora
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün, sizin için oldukça güzel ve keyifli bir gün olacağına işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz, işinizle ilgili konularda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Yeni ve orijinal düşüncelerinizi, planlarınızı uygulamaya koymak için uygun zamandasınız. Organize gerektiren çalışmalarda ön plana çıkabilirsiniz. İşinizle ilgili finansal görüşmeler ya da yönetici ve patronlarınızdan zam talebinde bulunmanız için reddedilmekten korkmadan hareket edebileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Duygusal olarak sevgiye duyduğunuz ihtiyacı ve yüreğinizde taşıdığınız sevgiyi birlikte olduğunuz insana yansıtmaktan, ona bu sevgiyi ifade etmekten çekinmeyin, kazanan siz olursunuz. Karşınızdaki insanın da sizin ona ne kadar değer verip sevdiğinizi bilme hakkına sahip. İlişkilerinizi kuvvetlendirin ve beraberliğinizin tadını çıkarın.

Günün Olumlaması: Kendime değer vermeden başkalarına değer veremem. Kendimi seviyorum. Kendime değer veriyor ve saygı duyuyorum. Tüm negatif düşünce ve duygularımı, sevgiyle evrene iade ediyor, iyi ve güzel olanı kendimle uyumlu hale getiriyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Sezgileriniz aklınızdan üstündür bugün. Olabilecek birçok aksiliğin önüne geçebilir, zarar görmeden kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz. Bugün işinizle ilgili konularda iletişime olabildiğince önem vermelisiniz. Beklemediğiniz insanların desteğini alabilir, önemli görüşmeler yaparak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizi zarar gördüğü konular için defalarca uyardınız, yanında oldunuz fakat şu an bile bile ateşe yürüyorsa sizin yapacağınız fazlaca bir şey yok. Son uyarınızı yapın ve seçimi kendisine bırakın.

Günün Olumlaması: Aşkın yoluna inançla, sevgiyle, coşkuyla yürüyorum. Aşkla ağlıyor, aşkla gülüyorum. Yenilgilerim yengiye, hüznüm büyük bir sevgiye dönüşüyor ve ben sürekli yenilenerek aşka tutunuyor, aşkla büyüyor ve gelişiyorum.

:gıdık:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
İKİZLER
Gökyüzü bugün, yeni başlangıçlar yaşamanız yönünde sizleri destekliyor. Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak, yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntıya önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Özel yaşamınızda yaşadığınız gerginlikleri sona erdirebilecek enerjiler sizin için fırsattır. Bugün sevdiğiniz insana duygularınızı ifade eden güzel bir mesaj atın. Onunla yemeğe çıkın, birlikte yapılacak aktiviteler belirleyerek ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtun.

Günün Olumlaması: Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla ve sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp, yarına güvenle ilerliyorum.

:dance10::dance10:

-Gizem-

Daimi Üye
Tepki
561
İKİZLER

Teşekkürler :utan:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Gökyüzü bugün, kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak son derece enerjik hissedeceğinizi müjdelemekte. Bugünlerde çabalarınızın karşılığını almaya başlayıp, kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Bekar Terazi’ler, arkadaşlarınızın vesilesi ile ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz, aşk kapınızı çalabilir. Beraberliği devam eden Terazi burçları, yersiz tartışmalardan kaçınmalı, ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli. Düşünerek ve özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem. Bu da benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar