Bugün yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve talihinizin yardımı ile günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Maddi manevi şans sizden yana iken hiç kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeden, hedefleriniz doğrultusunda ilerleyin. İnanın ve kazanın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tutarsız davranışları karşısında ona nasıl davranmanız gerektiğini belirlemekte zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ey rabbim, yüreğimi iyi ve doğru ile kuşattığın, ilim yolunda beni desteklediğin ve aydınlattığın, öğrenme kolaylığı vererek algımı yükselttiğin için sana müteşekkirim. Seni seviyor, sana inanıyor ve senin koruyuculuğunda olmanın gücü ile her an, her saniye güçlenerek dünü güne katarak aşkla ilerliyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Akik
Günün Tütsüsü: Adaçayı
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda kendinizi baskı altında hissederek, sağlıklı düşünmekte bir hayli zorlanacağınıza işaret etmekte. Siz ne kadar sakin olmaya çalışsanız da şartlar sizi zorlayabilir. Ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun ve tartışmalardan uzak durun. Günün sonunda takdir kazanacak ve olası birçok olumsuz sonucun önüne geçebilmiş olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Bugün uzun zamandır aradığınız ve kaybettiğinizi düşündüğünüz değerli bir eşyanızı bulabilirsiniz.
Günün Olumlaması: İşimi çok seviyor; aşkla, sevgiyle, emek vererek çalışıyor, hak ettiğim parayı bolluk ve bereketle kazanıyorum. Güven duyuyor, güven kazanıyor, itibarımı koruyabilmenin şükrünü yaşıyorum. Şükrettikçe daha çok kazanıyor, daha çok üretiyor, yaşamıma sürekli verimlilik katıyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Yeşim
Gökyüzü yönetici gezegeniniz Merkür’ün ‘’R’’ geri hareketine başlaması ile birlikte yanlış anlaşılmalara ve ön yargılı davranışlar içinde olan kişilere karşı dikkatli davranmanız, iletişime her zamankinden daha fazla önem vermeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle işle ilgili konularda başkalarının sebep olduğu problemlerden sorumlu tutulabilirsiniz. Yine bugün yeni bir girişim ve karar olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Özel yaşamınızda, eş ya da sevgilinizle iletişimdeki aksaklıklar, boş yere kaygılanarak telaşa kapılmanıza neden olabilir. İletişime önem verin ve sakin davranmaya çalışın.
Günün Olumlaması: Kendimi affetmeden, kimseyi ve hiçbir yaşananı affedemem. Yaptığım bilinçli ve bilinçsiz tüm hatalarımı affediyorum. Nedeni ve niçini sorgulamıyorum. Yaşamam gerekeni yaşadığımı kabulleniyorum. Bilinçlenerek ve güçlenerek tüm gerçekliğimle amaçlarımı gerçekleştirmek için hedeflerimi belirliyor, inançla ve aşkla yaşam yolunda seyre devam ediyorum.
Günün Kristali: Kehribar
Gökyüzü bugün, aile ve yakınlarınızla ilişkilerinize karşı duyarlı davranmanız ve 3. şahıslardan kaynaklanabilecek sorunlara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Kendinizi ruhsal olarak bir hayli yorgun ve isteksiz hissetmenizden faydalanmaya çalışarak, sizi zayıf noktanızdan yakalamak isteyen art niyetli insanların oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili önemli görüşme ve talepleri daha sonraki bir zamana ertelemeniz yaranınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin harcamaları yüzünden maddi anlamda zorlanabilirsiniz. Tartışmak yerine kararlı bir ses tonu ile rahatsızlığınızı ifade etmeniz her ikiniz için de olumlu olacaktır.
Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda duygularınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Dürüst olmayan insanların tatlı sözlerine kanabilir, maddi manevi zarar görebileceğiniz işlerin altına imza atabilirsiniz, dikkatli davranın. Özellikle de yeni tanıştığınız ya da tanıştırıldığınız insanlara karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda geçmişte kalan, yüreğinizdeki yeri bir türlü dolmayan kişiye olan özleminiz sizi onunla yaşadığınız günlere götürebilir. Yüreğinizin sesini dinleyin ve tavrınızı buna göre belirleyin. Evli Aslan’lar, eşinizden gelecek büyük bir sürprizle ailece şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimde esen rüzgarın götürdüğü yere doğru yol alıyor, hayatla bütünleşerek akışa ayak uyduruyorum. Ruhumdaki sevgiyi emekle büyütüp, aşka doğru yürüyorum.
Günün Kristali: Firuze
Gökyüzü yaptığınız işe bağlı olarak başarılı çalışmalarınızdan dolayı saygınlığınızın artacağına işaret etmekte. Bu dönem oldukça faalsiniz ve girişimlerinizi gerçekleştirebilecek imkanlarla karşı karşıyasınız. İhtiyaç duyduğunuz tek şey biraz cesaret ve kendinize tam anlamı ile güvenmeniz. Geçmişte yaşadıklarınızı hata olarak görmekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı olgunluğunuz olarak kabul edin. Şimdi kendinize güven duyma zamanı! Özel yaşamınızda beraberliğinizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına fedakar davranmalı ve sevginiz için mücadele etmelisiniz. Özellikle evli Başak’lar, gururunuzun, sevginizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime, bilgi ve tecrübe güveniyorum. Sahip olduğum güven duygumun beni koruduğuna, geliştirdiğine inanıyorum ve biliyorum ki inanarak yaptığım tüm girişimlerimin sonunda maddi ve manevi kazançlı çıkarım.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Gökyüzü bugün, isteklerinizin tam anlamıyla yerine gelmemesi ile üzüntüye kapılarak, olaylara haddinden fazla tepkiler vermenize sebep olabilir. Her şeyi gerçekçi bir gözle ele almalı, başarısız olacağım endişesiyle kendinizi negatif anlamda kodlamamalısınız. Girişimlerde bulunun, cesur olun fakat abartılı davranışlar sergilemekten gün boyunca kaçının. Özel yaşamınızda ise ufak tefek tartışmaların ilişkinizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sizler enerjisi yüksek, empati kurabilen kişilersiniz. Olayları sadece kendi pencerenizden değerlendirmediğinizde kazanan daima siz olursunuz.
Günün Olumlaması: Dünya benim gözlerimin gördüğü kadar küçük bir yer değildir, bunun idrakinde ve bilincindeyim. Yaşadıklarımı, çevremi, sevdiklerimi yalnızca kendi penceremden değerlendirmeden, daha adil, daha cesur, daha gerçekçi bir gözle değerlendirmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Peridot
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda disiplinli çalışarak iyi çalışma arkadaşlarınızın başkaları hakkında yaptıkları eleştirilere ortak olmamanız için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda ise duygusal konularda aşırı tepkileriniz yanlış anlaşılmaları ve buna bağlı tartışmaları beraberinde getirebilir. Duygusal gerginliğinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanacaksınız. Karşınızdaki insanın kırıcı sözleri çileden çıkmanıza neden olabilir ve ilişkinizi ani bir kararla sonlandırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Eskimiş olan her ne varsa yaşamımda söküp atıyor, derin bir temizlik yapıyorum ruhumda ve çevremde. Kendimi özümden gelen sözlerle ifade ediyor, enerjimi sevdiğim işlerde kullanarak imkanlarımı yükseltmeye niyet ediyorum.
Günün Kristali: Malahit
Maddi konularda kazancınızı akıllıca değerlendirmeli, gereksiz harcamalarda bulunarak borç altına girmemelisiniz. Var olan şartları muhafaza etmek, yeni girişimlerde bulunmaktan çok daha faydalı olacaktır sizler için. İş hayatınızda isteklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Çalışma arkadaşlarınızdan bazılarının sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil, sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden, kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz, daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız doğru olacaktır.
Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında, duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler tercih ettiklerim ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Labradorit
İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adeta iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşarsınız; biri sakinken, diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Oğlak’lar, çalışma arkadaşlarınızdan birinin yakın ilgisi sizleri şaşırtabilir, bu olumlu etkiye kalbinizin sesi ile cevap verin. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlak’lar, birlikte olduğunuz kişiye gereksiz çıkışlar sergileyerek, problemler yaşayabilirsiniz. Kırdığınız kadar kırılırsınız, bunun bilinci ile hareket edin.
Günün Olumlaması: Ruhumda var olan saklı kalmış tüm güzel yanlarımı keşfediyor, sevgiyle yaşamıma rehberlik etmesi için harekete geçiriyorum. Nefsimin ve irademin kontrolünü ele alıyor, disiplinle kendimi eğitmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Hematit
Gökyüzü bugün, sezgilerinizin yoğun olacağı ve sizi doğru anlamda yönlendireceğine işaret etmekte. Özellikle iş hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmelisiniz. Bu sayede hangi konuların üzerinde durmanız gerektiğini belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasındaki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle sorunlarınıza anlayışlı ve ılımlı yaklaşımlarınızla olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Bekar Kova’lar, beklemediğiniz aşk itirafları ile karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm engellerimi ortadan kaldırıyor, sözlerin olumlu enerjisini yaşamıma çekiyor ve isteklerime ulaşabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Kedigözü
Gökyüzü, keyifli bir zamanın başlangıcında olduğunuzu müjdelemekte. Büyük düşünme zamanı sizler için. Hani bir söz vardır: “Sığ sularda yüzenler enginlere açılamaz.’’ Bu felsefeden yola çıkarak iş ve özel yaşamınızda neler yapmanız gerektiğini belirlemeli, bu doğrultuda harekete geçmelisiniz. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, iş hayatınızla ilgili uzun zamandır sonuç alamadığınız konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evli Balık’lar, çocuklardan kaynaklanan problemler eşiniz ve yakınları ile problemler yaşanmasına sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Zorlandığım, engellendiğim, korktuğum, pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle, kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.
Günün Kristali: Topaz
HürriyetAile