7 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇBugün haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak için sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz bir organizasyon yaparak hem keyif alın hem de dinlenin. Yoğun geçen bir haftadan sonra buna fazlasıyla ihtiyacınız var. Bugün aile bireyleriyle ilgili konularla ilgilenebilir, fikir alışverişleri yaparak varsa dargınlıkları giderebilirsiniz. Özel yaşamınızda, evli Koç’lar emlak araç gibi bir alımla ilgili eşinizle ortak kararlar alabilir ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinin planını yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Koç’lar ise, bugün sevgilinizin kıskanç tavırları, sosyal yaşamınızı engellemeye yönelik davranışları sizi üzebilir. Onunla ciddi anlamda konuşmalı ve size güven duymasının gerekliliğini fark etmesini sağlamalısınız.

Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim, haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Akik
BOĞAGökyüzü, bugün sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz, hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir. Entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalı ve kimsenin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız oldukça etkileyicidir. Sevdiğiniz insanın kalbini tekrar fethedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Boğa’lar, bugün dışarı çıkın ve sosyal olun. Şansın sizi nerede ve nasıl karşılayacağını bilemezsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Pirit
İKİZLERGökyüzü, bugün kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza dikkat çekmekte. Yüreğinizden geçenlerle dilinizden dökülenler zor durumda kalmanıza neden olabilir. Aile bireyleri ile tartışmamaya özen gösterin. Bugün fikirlerinizin kabul görmesini isteyerek baskıcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Evinizde düzenlemelerde bulunabilir, rahatsızlık duyduğunuz eşyalarınızı değiştirerek kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak bir yenilik yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, insanların ilişkinizle ilgili kararlarınız üzerinde hoş olmayan yorumlar yapmasına müsaade etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Öfkemin sakinliğimi gölgelemesine izin vermiyorum. Pişman olacağım, kalp kıracağım davranışlarımdan yüksek iradem sayesinde uzaklaşıyorum. Ruhumun karanlık yanlarını sevgiyle aydınlatıyorum.

Günün Rengi: Oranj

YENGEÇBugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise, keyifli paylaşımlarla aşkın tüm güzelliğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Yengeç’ler, bugün karşı cinsin samimi olmayan yaklaşımlarına karşı dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Büyük bir aşkla bağlıyım sevgilime, yaşama çocuklarıma… Aşkın her halinin yaşıyor, ruhuma kattığı derinlikle zenginleşiyorum. Aşkla yaptığım işimden bolca para kazanıyor, kazandıklarımı sevdiklerimle huzurla paylaşıyorum.

Günün Kristali: Opal
ASLANGökyüzü bugün her şeyden önce dinlenmeniz için uyarıyor sizleri. Yorucu geçen bir haftadan sonra zihinsel ve fiziksel enerjinizi yükseltmelisiniz. Rahatlayan zihninizle ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Yapmak istediklerinizle ilgili yakınlarınızla görüş alışverişlerinde bulunun. Fikirlerinizin bir kısmını onlarla paylaşın ama hepsini değil. Bir takım şeyleri kendi içinizde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda sakin ve huzurlu bir gün sizleri bekliyor.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Topaz
BAŞAKGökyüzü, bugün aile içinde yaşanabilecek tartışmalar konusunda uyarıyor sizleri. Basit konulardan çıkan tartışmalar canınızı sıkabilir. Birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Sorunların farkına varmalı, sizi böyle bir sebepten tartışmaya iten gerçek nedenlerin ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. En iyisi dışarı çıkıp bir süre sakinleşmek ve gergin olan sinirlerin yatışmasını beklemek olacaktır.

Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim, yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum, kötü günler geldi ve geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde yönetecek güce sahibim.

Günün Kristali: Mercan
TERAZİGökyüzü bugün oldukça keyifli bir güne işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç. Siz uzun süren bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün kendinizi yenilenmiş arınmış ve son derece pozitif hissedersiniz enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konular da dahi olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz.

Günün Olumlaması: Sakin ve dengeliyim. Şimdi yaşamımda sonsuz huzur, bolluk, bereket ve olabildiğince fazla aşk var. Aşk ve sevgiyle besleniyorum. Yaşamımı bu kutsal duyguların verdiği güçle ve güvenle idame ettiriyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars
AKREPÖzel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz, birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Farklı özelliklerini öğrenerek ilişkiyi daha ileriye götürmekten vazgeçebilirsiniz. Bugün aile ilişkileriniz de önem kazanmakta. Uzun zamandır fırsat bulup görüşemediğiniz yakınlarınızla bir araya gelmeniz hem sizi hem de karşı tarafı mutlu edecektir. Diyet ve kişisel bakım içinde son derece uygun bir gündesiniz. Evli Akrep’ler ise, çocukları ile güzel vakit geçirebilir, onlarla iletişime önem vererek ilişkinizi güçlendirin. Çocuk ya da çocuklarınızla arkadaş olmayı başararak bir çok problemin önüne geçebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Gülkurusu

Günün Kristali: Yakut
YAYBugün son derece keyifli başlarsınız güne. Ruhunuzdaki enerji öylesine yüksektir ki, her şey gözünüze güzel gelir ve kendinizi tüm sıkıntılardan uzaklaştıracak güçte hisseder ve bununla ilgili aktiviteler yapıp uygulayabilirsiniz. Dışarı çıkın, gezin, kendinize küçükte olsa bir hediye alın. Kendi ayaklarınızın üzerinde güvenle durabilmenin huzurunu yaşayın. Evli Yay’lar, ailenin sorumluluğu ve yükü sizin fedakar yapınızdan dolayı sizleri bir hayli yordu. Şimdi kendinize zaman ayırın ve yenilenin.

Günün Olumlaması: Yüksek enerjim, bugün benden başkalarına ve onlardan diğerlerine tüm olumlu yanlarıyla akıyor. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getiriyor. Bolluk ve zenginlik artarak bereket kapımdan içeri akmaya devam ediyor.

Günün Kristali: Turmalin
OĞLAKBugün içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanı hiç hak etmediği davranışlar sergileyebilirsiniz ve bu size oldukça pahalıya patlayabilir. Öfkeniz, kızgınlığınız kimeyse, sorununuzu o kişi ya da kişilerle halletmeli ve onlarla yaşadığınız problemlerin özel hayatınızı etkilememesi için kesin çözümler üretmelisiniz. Sizi seven, her zaman yanınızda olan insana haksızlık etmemelisiniz. Bugün öfkenizi kontrol altına almalı ve gerginliğinizi sevdiğiniz insanlara yansıtmamalısınız.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda, isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.

Günün Rengi: Koyu sarı

Günün Kristali: Kırmızı spinel
KOVABugün ailevi meselelerde geçmişte yaşadığınız, çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız bir ilişkiniz resmileşebilir. İlişkide problemler yaşıyorsanız, kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz, keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun, aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyorum. Yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Rengi: Bordo

Günün Kristali: Güneş taşı
BALIKGökyüzü, bugün aile bireyleri arasında maddi konulardaki talepleriniz sebebi ile yaşanabilecek problemlere karşı uyarıyor sizleri. İsteklerinizin onları zor durumda bırakabileceğini düşünerek anlayışlı davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, evli Balık’lar için keyifli bir gün fakat eşinizin sizden beklentilerini ifade ederken kullandığı üsluptan rahatsız olabilir ve kırılarak suskun kalmayı tercih edebilirsiniz. Böyle yapmak yerine duygularınızı kırıldığınızı ifade edin. Bekar Balık’lar ise, bugün ilişkinizde geçmişte kalan biriyle rastlaşmanızdan kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir ve oldukça zor bir durumda kalabilirsiniz. Dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki bilge bugün iş başında. Yönümü tayin edebilmem için, artı ve eksileri dengeleyerek yoluma devam edebilmem için bana rehberlik ediyor. Söylediklerine kulak veriyor ve tüm benliğimle onun işaret ettiği yönde kararlılıkla ilerliyorum.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIKGökyüzü, bugün aile bireyleri arasında maddi konulardaki talepleriniz sebebi ile yaşanabilecek problemlere karşı uyarıyor sizleri. İsteklerinizin onları zor durumda bırakabileceğini düşünerek anlayışlı davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, evli Balık’lar için keyifli bir gün fakat eşinizin sizden beklentilerini ifade ederken kullandığı üsluptan rahatsız olabilir ve kırılarak suskun kalmayı tercih edebilirsiniz. Böyle yapmak yerine duygularınızı kırıldığınızı ifade edin. Bekar Balık’lar ise, bugün ilişkinizde geçmişte kalan biriyle rastlaşmanızdan kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir ve oldukça zor bir durumda kalabilirsiniz. Dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki bilge bugün iş başında. Yönümü tayin edebilmem için, artı ve eksileri dengeleyerek yoluma devam edebilmem için bana rehberlik ediyor. Söylediklerine kulak veriyor ve tüm benliğimle onun işaret ettiği yönde kararlılıkla ilerliyorum.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Gökyüzü bugün oldukça keyifli bir güne işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç. Siz uzun süren bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün kendinizi yenilenmiş arınmış ve son derece pozitif hissedersiniz enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konular da dahi olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz.

Günün Olumlaması: Sakin ve dengeliyim. Şimdi yaşamımda sonsuz huzur, bolluk, bereket ve olabildiğince fazla aşk var. Aşk ve sevgiyle besleniyorum. Yaşamımı bu kutsal duyguların verdiği güçle ve güvenle idame ettiriyorum.

benim rengim hergun bana kirmizi:evet: tesekkurler sila ablam

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ

Gökyüzü bugün oldukça keyifli bir güne işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç. Siz uzun süren bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün kendinizi yenilenmiş arınmış ve son derece pozitif hissedersiniz enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konular da dahi olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLERGökyüzü, bugün kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza dikkat çekmekte. Yüreğinizden geçenlerle dilinizden dökülenler zor durumda kalmanıza neden olabilir. Aile bireyleri ile tartışmamaya özen gösterin. Bugün fikirlerinizin kabul görmesini isteyerek baskıcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Evinizde düzenlemelerde bulunabilir, rahatsızlık duyduğunuz eşyalarınızı değiştirerek kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak bir yenilik yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, insanların ilişkinizle ilgili kararlarınız üzerinde hoş olmayan yorumlar yapmasına müsaade etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Öfkemin sakinliğimi gölgelemesine izin vermiyorum. Pişman olacağım, kalp kıracağım davranışlarımdan yüksek iradem sayesinde uzaklaşıyorum. Ruhumun karanlık yanlarını sevgiyle aydınlatıyorum.

Günün Rengi: Oranj

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ

Bugün haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak için sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz bir organizasyon yaparak hem keyif alın hem de dinlenin. Yoğun geçen bir haftadan sonra buna fazlasıyla ihtiyacınız var. Bugün aile bireyleriyle ilgili konularla ilgilenebilir, fikir alışverişleri yaparak varsa dargınlıkları giderebilirsiniz. Özel yaşamınızda, evli Koç’lar emlak araç gibi bir alımla ilgili eşinizle ortak kararlar alabilir ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinin planını yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Koç’lar ise, bugün sevgilinizin kıskanç tavırları, sosyal yaşamınızı engellemeye yönelik davranışları sizi üzebilir. Onunla ciddi anlamda konuşmalı ve size güven duymasının gerekliliğini fark etmesini sağlamalısınız.

Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim, haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
KOÇ
Bugün haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak için sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz bir organizasyon yaparak hem keyif alın hem de dinlenin. Yoğun geçen bir haftadan sonra buna fazlasıyla ihtiyacınız var. Bugün aile bireyleriyle ilgili konularla ilgilenebilir, fikir alışverişleri yaparak varsa dargınlıkları giderebilirsiniz. Özel yaşamınızda, evli Koç’lar emlak araç gibi bir alımla ilgili eşinizle ortak kararlar alabilir ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinin planını yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Koç’lar ise, bugün sevgilinizin kıskanç tavırları, sosyal yaşamınızı engellemeye yönelik davranışları sizi üzebilir. Onunla ciddi anlamda konuşmalı ve size güven duymasının gerekliliğini fark etmesini sağlamalısınız.

Yarının burcumu bu sılam bugün yedisi 55:

Akik yüzüğüm vardı takayım bari :crazy:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Sılam sen tarihleri karıştırmışsın kuzum

Buğün 8 mayıs konu 7 mayıs olması gerekmiyormu :dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar