Gökyüzü bugün, harcamalarınızı kontrol etmeniz için uyarıyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Önceliklerinizi iyi belirlemeli ve işinizle ilgili risk gerektiren konulardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise karışık etkiler söz konusu. Eşinizin iş hayatında yaşayacağı ani gelişmeler, gerginlikler yaşamasına ve bu durumun stresinin ilişkinize yansımanıza sebep olabilir.
Günün Olumlaması: İnancımın gücü yaşadıklarım karşısında irademi güçlendirirken, beni hep daha iyiye ve daha güzele yöneltti. Öğrendikçe aydınlanıyor, farkına vardıkça gelişiyorum. Önem verdiklerimle vermediklerimin yerleri hayrıma olacak şekilde değişiyorum. Dünya denen bu çok sesli, bazen çok sessiz, bazen çok dolu, bazen de bomboş, yüce ve büyük evrende sağlıkla nefes alıyor olabilmenin, bu muhteşem sistemin bir parçası olabilmenin, en önemlisi farkına varabilenlerden olmanın özelliğini tüm kalbimle hissediyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Günün Rengi: Kırmızı
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde bulunan insanlarla çok fazla diyaloğa girmeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Sabrınız sınırda olabilir ve sözleriniz kurşundan ağır yaralar açabilir. Siz sükûnetin gücünü kullanın bugün. İş hayatınızda ise iş birlikleri sizi güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise sabrınız olayların olumsuz etkilerini alt etmeye yetmeyebilir. Hayatın akışına ayak uydurun ve geleni kabullenin.
Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin, yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım, yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.
Günün Kristali: Güneş taşı
Gökyüzü hayatınızın kontrolünü ele almanız için destekliyor sizleri. Rahatsızlık duyduğunuz ve mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır, isteklerinizi belirlerseniz, yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz, sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır. Aşk hayatınızda ise şartları zorlamamanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum ruhumu. Cesur bakıyor ve cesur yaşıyorum. Yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyor, karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü, olmasını istediğiniz ve inandığınız hemen her konuda yaşanacak sürpriz gelişmelere işaret etmekte. İnancın gücü, yaşamınızın her safhasında etkili bir şekilde kendini gösterecek. Adeta yeniden yapılanacak, kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Maddi konularda geçmişte yaşanan aksiliklerden aldığınız dersleri profesyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da artıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir.
Günün Olumlaması: Gecenin siyahının, gündüzün ışığının sırrına eriyorum. Var oluşun önemini kavrıyor, aşkın kutsallığına inanıyor, sahip olduğum değerlerimi koruyor ve muhafaza ediyorum. Değerlerimle güçleniyor, yeteneklerimin sayısız nimetinin şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Bugün iş hayatınızda olumsuz enerjileri üzerinize çekmek istemiyorsanız kaygı ve endişelerinizi kontrol altına alın. Aksi halde kaygılarınız, yazınızı kışa çevirebilir. İş görüşmelerinizde sağduyulu davranın ve duygularınızı iş hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin. İş birlikleri ve fikir alışverişleri hafta boyunca kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce yaşanan ve hoş olmayan bir durum tekrar gündeme gelebilir, eskiyi deşmek ilişkinize sadece zarar verecektir.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum. Merhametimi öncelikle kendime gösteriyor, sonra sevdiklerime yansıtıyorum. Kendime değer vermem gerektiğini öğrendim ve bunu uyguluyorum. Sevdiklerim benim için, ben de onlar için kıymetliyim. Ruhumu aşkla besliyorum. Yaşama sevgiyle, güçlü bir şekilde bağlanıyor, karşılaştığım tüm zorlukların üstesinden yüksek iradem sayesinde geliyorum.
Günün Rengi: Pembe kuvars
Günün Kristali: Kırmızı
Kelimeler bugün size pahalıya mâl olabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Her doğruyu her yerde söylemek değildir marifet, doğru olanı doğru zamanda söylemektir asıl olan. Bunu aklınıza getirin ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Özel yaşamınızda ise evliyseniz, eşinizin yakınları ya da arkadaşları yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinize anlayışla davranır ve olan biteni anlatması için ona şans verirseniz sorun ettiğiniz konular çözüme kavuşacaktır. Bekar Başaklar, sizler de aşktan korkup daha nereye kadar saklanabilirsiniz? Unutmayın, aşk geldiği anda kapıyı çalmadan yüreğinize girer.
Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi özveri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor, standartlarımı yükseltiyorum.
Günün Kristali: Lal
Gökyüzü, ev ve iş hayatınızda eşinizle uyumlu ve aynı değerlerde buluşabilmiş olmanın getireceği güzelliklere işaret etmekte. Bugün önemli bir yatırım yapabilir, yeni bir konut ya da iş yeri sahibi olabilirsiniz. İş hayatınızda yoğun ve son derece olumlu görüşmeler kariyerinizi güçlendirecek etkilere sahip. Özel yaşamınızda ise bekar Teraziler, eski sevgilinizden gelecek bir mesaj ya da mail duygularınızı bir an için karıştırsa da geçmişte neden ayrıldığınızı hatırlayarak bu bilinçle hareket edecek, Bitmiş bitmiştir diyerek yolunuza var olan şartlarda devam edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Son derece berrak, net ve arınmış düşüncelere sahibim. Çevremdeki her şeyi çok daha ayrıntıyla değerlendiriyor ve doğru kararlar alarak yaşamımı kolaylaştıracak girişimlerde bulunuyorum.
Günün Kristali: Opal
Gökyüzü, sıra dışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşince iş hayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili meseleler gün boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm blokajlarımı ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılarak her türlü zenginliği, şansı ve başarıyı en yüce hayrıma olacak şekilde kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Gökyüzü iş hayatınızda zorlandığınız konularda yaşanacak olumlu etkilerle, var olan şartlarda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Olabildiğince girişimci ve aktif davranın. Maddi manevi olumlu etkiler gün boyunca sizlerle. Ailenizle bağlarınızın güçleneceği, sizi bir araya getirecek olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantizmi yeniden canlandırabilir, ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aşkın zaferi, hayatınızda farkına varamadıklarınızın farkına varmanızı sağlayacak.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyor, tüm pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyor, ilişkilerimi güçlendiriyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Gezegensel enerjiler sizleri bugün gergin bir ruh haline sokabilir. Özellikle mesai arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Sinirli ve gergin olduğunuz için size düşmanca tavırlar besleyen insanların dikkatini çekerek bu halinizden faydalanmaya kalkmalarına sebep olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlayışlı tavrınızla olumsuzlukların üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle ve emeğimle; işime, eşime, sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Bugün işinizle ilgili önemli görüşmelerinizi beklemede tutmalı, tüm görüşmelerinizi titizlik içinde gerçekleştirip birkaç gün sonra gerçekleştirmelisiniz. Gökyüzünün gün boyunca sizler için şifresi, sakinliğinizi koruyarak anlık öfke ile kararlar vermemeniz yönündedir. Eğer öfkenizi dengeleyemezseniz isteklerinize ulaşmakta kendi kendinize engeller yaratabilirsiniz, dikkatli davranın. Özel yaşamınız da adı gibi özel olmalı. Dışarıdan hiç kimse sorun ya da mutluluğunuzu bilmesi gerekenden fazla bilmemeli. Birlikteliğiniz maddi anlamda da her ikiniz için yükselişi getirecek.
Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu, bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum, kimin düşmanım olduğunu biliyor, gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyor, yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla ve huzurla nefes alıyor, görmediğim ya da göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Bugün gündeminizi iş hayatınızla ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. Çift fikirli insanların yanardöner tavırlarının zihninizi karıştırmasına izin vermeyin ve bu dönemde birlikte çalıştığınız insanlara karşı disiplinli davranın. Yasal olarak düzenleyeceğiniz belgelerle kendinizi garantiye alın. Yeteneklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bu dönemde iş hayatının sorumluluklarını taşıyarak birlikte çalıştığınız kurum ve kişilere karşı yansıtmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailevi problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu ilginizi belli bir mesafede tutmanız sizin için daha iyi olacaktır. Hoş olmayan bir konunun tarafı olmaya mecbur bırakılabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime ve sezgilerime güveniyorum. Kimsenin beni yapmak istediklerime ulaşmamdan engellemesine izin vermeden, kararlılıkla ve inançla hedeflerime doğru yol almaya devam ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
HürriyetAile