7 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, ailevi konularda yaşanan gelişmeler karşısında sabrınızın taşmak üzere olduğuna işaret etmekte. Ne olayların dışında kalın ne de tüm sorumluluğu üzerinize alarak hareket edin. Sizler kolay kolay yapamazsınız ama diplomatik olmayı denemelisiniz. Öneri ve uyarılarınızı yapıp kahramanlığa soyunmamalısınız. Bugün kişisel bakımınız ve hobilerinizle ilgilenebilir, ruhsal, bedensel enerjinizi yükseltebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal geçişleriniz öfke, sevgi ve kırgınlıklar birbiri ile çarpışır adeta. Beklemede kalın ve akışa ayak uydurun.

Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Aşkla başladığım her şey bereketle, şansla, huzurla bana geri döner. Ben kendimi, bedenimi, ruhumu, kimliğimi seviyor ve onaylıyorum. Ben çok şanslı ve sağlıklı bir insanım. Şükürle besleniyor, inançla güçleniyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

Günün Rengi: Kırmızı

boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün kendinizi son derece huzurlu ve arınmış hissedeceğinizi müjdelemekte. Gideceğiniz yolu belirleyebilmiş olmanın getirdiği huzur, güven Zümrüdü Anka kuşları gibi yeniden yapılandırıyor sizleri. Anı yaşayabilmenin nimetlerinden faydalanın, aşk hayatınızda karanlıkların son bulması ile doğan güneşin ışığında aydınlanın ve aydınlatın sevdiklerinizi. Bugün aile bireyleri ve çocuklarla sevgi dolu bir gün geçirmenin keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Ametist

Günün Rengi: Parlak kırmızı
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Sabrınız sizi hayatın her noktasında güçlendiriyor. Özel hayatınızda eşinizin sevgisini tüm samimiyeti ile göstermesi ve sizden bir şans daha istemesi, ilişkinizde uzun süredir aşamadığınız problemleri aşmanızı sağlayacak güçtedir. Bugün duygularınızı ifade edin; aşkınızı, sevginizi, kırgınlığınızı… Anlayış ve samimiyetin getirdiği güzellikler akıp gelsin yaşamınıza. Sevmek ve sevilmenin kutsal enerjisi sarmalına alsın sizleri. Aşka giden yolda cesur adımlar atın, göreceksiniz her şey sizin istediğiniz şekilde ilerleyecek.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde, kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyorum. Tüm pozitif enerjileri sevgiyle hayatıma çekiyor ve kararlılıkla hayatımın her safhasına aktarıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyor, ilişkilerimi güçlendiriyorum.

Günün Kristali: Aragonit
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün sezgilerinizin oldukça yoğun olacağına işaret ediyor. İş ve özel hayatınızda sezgilerinizle mantığınız arasında sıkıştığınız hissine kapılabilirsiniz. Sezgilerinizin sesine kulak vermeniz, doğru kararlar alarak tüm beceri ve yeteneklerinizin iş hayatınıza yansımasını, bunun sonuncunda istediğiniz başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Beraberliği devam edenler Yengeç’ler, ortak kararlar almakta fikir ayrılıklarına bağlı tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir. Sakinliğinizi koruyarak kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye çalışmadan hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu, sevgiyle ve aşkla besleyerek arınmayı seçiyorum. Biliyorum ki şans ve bereket benimle birlikte.

Günün Kristali: Labradorit

aslan-50.jpg

ASLAN
Özel hayatınızda kendi yakınlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir. Anlamadan dinlemeden arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu sürecin ilişkileriniz üzerinde kalıcı zararlar vermesine izin vermeyin. Evli Aslan’lar ise eşinizin ailesinden kaynaklanan problemlere karşı tedbirli olmalısınız. Sizi haksız yere üzmelerine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımdaki tüm belirsizlikleri yüksek irademle kendimden uzaklaştırıyorum. Aklımı, sezgilerimi kendime rehber ediyorum. Fikir ve isteklerimi netleştiriyor, kararlılıkla yola devam ediyorum.

Günün Kristali: Pirit

basak-50.jpg

BAŞAK
Sosyal aktivitelere önem verin, doğru zamanda doğru yerde olmanın getireceği büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün aile bireyleri ile iyi geçinmeye özen gösterin ve eleştirilere açık olun. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgiliniz ile iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugün susun ve dinleyin. Bazen susmak konuşmaktan çok daha fazla etkilidir.

Günün Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seçiyorum bugün. Cesaretimi aklımla birleştirmeyi, tüm yeteneklerimi, kendime olan güvenim ile ifade edip ortaya koymayı seçiyorum bugün. Bolluk ve bereket dilediğim her an beni ziyaret eder. Bolluğumun, bereketimin şükründe sevgiyle ve cesaretle ilerlemeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Yakut

terazi-50.jpg

TERAZİ
Bugünün şifresi olayları pozitif bir şekilde değerlendirmektir sizler için. Zorluklar, sıkıntılar çok alt seviyelerde olacak ve kendinizi son derece huzurlu hissedeceksiniz. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz. Aşkın ve romantizmin ilişkilerinizi canlandıracağı bu sürecin keyfini çıkarın. Yakınınızdaki insanlara dair fikirleriniz değişecek ve ilişkilerinizde düzenlemelerde bulunacaksınız.

Günün Olumlaması: Hayatımı yeniden keşfettiğim, şekillendirdiğim çok özel zamanlardayım. Sevgiyle aşkla, inançla ilerliyor ve eskiye ait tüm rahatsızlıklarımı hayatımdan çıkarıyorum.

Günün Kristali: Azurit

akrep-50.jpg

AKREP
Gerek yakın çevreniz, gerek özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve içinde bulunduğunuz hırçın ruh halinden bir an evvel sıyrılmaya bakmalısınız. Yaşadığınız gerginliklerin etkisinden sıyrılarak olayları daha akılcı yöntemlerle ele almak sizin için pozitif sonuçları da beraberinde getirecektir.

Günün Olumlaması: Gök cisimlerinin maviliğinde bulduğum huzur, ruhumu dinlendirirken kendime olan güvenimi tazeler bir yandan, Gözlerimi kapatır, dünyayı dinlerim bir an ve onla yeniden doğar, hayatıma yepyeni başlangıçları çekerim.

Günün Kristali: Akik

yay-50.jpg

YAY
Bugün oldukça mücadeleci, cesur, kararlı ve istekli bir ruh halinde olacaksınız. Yaşadıklarınızın, istek ve hedeflerinizin tüm sorumluluğunu alarak yeni başlangıçlar, yeni fikirler geliştirecek ve bunların zamanlamaları için planlar yapacaksınız. Gelişmeler sizin istediğiniz hızda ilerlemese de yapacaklarınızı belirledikten sonra yavaş yavaş hepsinin gerçekleştiğini gördükçe oldukça mutlu olacaksınız. Bununla birlikte kendinize olan güven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz. Özel hayatınızda ise ilişkisi olmayan Yay’lar, bugün yaşanacak gelişmelerle aşkın enerjisini tüm benliğinizde hissedebilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kararsızlıklarımdan, bilinçaltımda oluşturduğum bilinçli ve bilinçsiz tüm negatif formlardan uzaklaşıyor, arınıyorum. Burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Yenilenen değişime karşı kararlı, cesur ve inançlı bir şekilde kendimden emin adımlar atıyorum.

oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün kendinize güvenin ve fırsatları değerlendirmek için elinizi çabuk tutun. Sanatın herhangi bir dalıyla ilgileniyorsanız önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, kelimeleriniz. Düşünmeden konuşacağınız her söz aleyhinize dönebilir. Kelimelerin gücünün farkına varın ve yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin. Yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın.

Günün Olumlaması: Değişimi seviyor, yaşamımda başarı ile uyguluyorum ve olumlu sonuçlar elde ediyorum. Ruhsal planımla uyum içindeyim. Zihnimi bulandıran, karıştıran tüm düşüncelerimden uzaklaşıyorum. Aşkla arınıyor, kendime saygımı yineliyor ve başarıdan başarıya aşkla yol alıyorum.

Günün Kristali: Akik

Günün Rengi: Parlak Kırmızı
kova-50.jpg

KOVA
Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Aniden bitişler yaşamak istemiyorsanız temkinli davranmayı elden bırakmayın. Ruhsal dengeleri, kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve yeniliklere başlamak için favori bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran, yanlış anlaşılmalar yaşamam sebep olan bütün davranışlarımı ve hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren, kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan, ruhsallığımı ve akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.

Günün Kristali: Carnelian
balik-50.jpg

BALIK
Tamamlanmamış, eksik kalmış ev işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Bugün kendinizi şımartın ve evinizi keyif aldığınız şekilde derleyip toplayın. Ufak tefek değişiklikler kendinizi çok daha huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini, yaşamımın her anına yansıtıyor ve güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Granat

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü bugün, ailevi konularda yaşanan gelişmeler karşısında sabrınızın taşmak üzere olduğuna işaret etmekte. Ne olayların dışında kalın ne de tüm sorumluluğu üzerinize alarak hareket edin. Sizler kolay kolay yapamazsınız ama diplomatik olmayı denemelisiniz. Öneri ve uyarılarınızı yapıp kahramanlığa soyunmamalısınız. Bugün kişisel bakımınız ve hobilerinizle ilgilenebilir, ruhsal, bedensel enerjinizi yükseltebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal geçişleriniz öfke, sevgi ve kırgınlıklar birbiri ile çarpışır adeta. Beklemede kalın ve akışa ayak uydurun.

Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Aşkla başladığım her şey bereketle, şansla, huzurla bana geri döner. Ben kendimi, bedenimi, ruhumu, kimliğimi seviyor ve onaylıyorum. Ben çok şanslı ve sağlıklı bir insanım. Şükürle besleniyor, inançla güçleniyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ

Sağol canım :hhhhhh:

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Tepki
2.551
Bugün oldukça mücadeleci, cesur, kararlı ve istekli bir ruh halinde olacaksınız. Yaşadıklarınızın, istek ve hedeflerinizin tüm sorumluluğunu alarak yeni başlangıçlar, yeni fikirler geliştirecek ve bunların zamanlamaları için planlar yapacaksınız. Gelişmeler sizin istediğiniz hızda ilerlemese de yapacaklarınızı belirledikten sonra yavaş yavaş hepsinin gerçekleştiğini gördükçe oldukça mutlu olacaksınız. Bununla birlikte kendinize olan güven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz. Özel hayatınızda ise ilişkisi olmayan Yay’lar, bugün yaşanacak gelişmelerle aşkın enerjisini tüm benliğinizde hissedebilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kararsızlıklarımdan, bilinçaltımda oluşturduğum bilinçli ve bilinçsiz tüm negatif formlardan uzaklaşıyor, arınıyorum. Burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Yenilenen değişime karşı kararlı, cesur ve inançlı bir şekilde kendimden emin adımlar atıyorum.

teşekkürler canım paylasımın için

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

TERAZİ
Bugünün şifresi olayları pozitif bir şekilde değerlendirmektir sizler için. Zorluklar, sıkıntılar çok alt seviyelerde olacak ve kendinizi son derece huzurlu hissedeceksiniz. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz. Aşkın ve romantizmin ilişkilerinizi canlandıracağı bu sürecin keyfini çıkarın. Yakınınızdaki insanlara dair fikirleriniz değişecek ve ilişkilerinizde düzenlemelerde bulunacaksınız.

Günün Olumlaması: Hayatımı yeniden keşfettiğim, şekillendirdiğim çok özel zamanlardayım. Sevgiyle aşkla, inançla ilerliyor ve eskiye ait tüm rahatsızlıklarımı hayatımdan çıkarıyorum.

Günün Kristali: Azurit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar