7 Ocak Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü oldukça zinde, huzurlu, fiziksel olarak çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. Sağlık problemleri olan Koç’lar, olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması, ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gökyüzünde dans eden yıldızların arasına katılıyorum. Hayatımın devri alemine dalıyorum. Daldıkça derinlere ulaşıyor, keşfedilmemiş benliğimin en özel yanlarını ortaya çıkarıyor, yenileniyor ve huzur buluyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Opal

boga-50.jpg
BOĞA
Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir, buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Boğa’lar sizler de bugün auranızdaki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin tüm ilgisini gün boyu kendinize çekebilirsiniz.

Günün Olumlaması: İnsanların karanlık yüzlerini ve karanlığa teslim olmuş ruhlarının her türlü ihanetini gördüm. Koşarken düşmeyi, düştüğümde yürümememe engel olanları gördüm. Şimdi özüm,e kendime, yüreğime döndüm, güçlendim, inandım ve başardım.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden olumlu yönde yapılandırabilir, var olan sorunları akılcı yaklaşımlarla istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. İşinizle ilgili beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleri görmeli ve iş hayatınızda sizi engelleyen ve artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı, hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Yaşadığınız bu değişime ayak uydurun ve hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın. Özel yaşamınızda kan bağınız olan çocuklar ve yakın akrabalarla ilgili şahsınıza yönelik haksızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İçinde bulunduğum ortam benim gerçek kimliği yansıtmama izin vermeyebilir. Bu beni öfkelendirir, yokuş aşağıya inen bir yolda hızla yuvarlanmama neden olabilir. Bulunduğum ortamdan uzaklaşma şansına sahip değilim. Ama bu enerjilerin beni düşürmesine izin vermeyebilirim. Daha fazla anlayış, daha fazla sevgi, daha fazla akılla bu durumun beni rahatsız etmesine izin vermeyebilirim. Ben bunu yapmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda uyumlu davranışlarınızın getireceği avantajlara işaret etmekte. Bugün hayatın akışı ile bütünleşmenin keyfini çıkaracaksınız. İşinizle ilgili önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirmeye özen göstermeli ve isteklerinizin üzerine giderek hareket etmelisiniz. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, özel hayatınız eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. İlişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum, olgunluğumu kazandırdığı için iyi niyetimi seviyorum. Her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için özümü seviyorum, hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için.

Günün Kristali: Carnelian

aslan-50.jpg
ASLAN
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız bugün. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum. Kendimi sevdiğim gibi… Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin, yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Kristali: Kyanit

basak-50.jpg
BAŞAK
Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Fakat birlikte çalıştığınız, fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Duygusal davranır, uyarıları görmezden gelirseniz iş ve özel yaşamınızda geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapabilir, kendinizi tam anlamı ile büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Geçmişe dayalı maddi konularda resmiyete dökülmemiş beklentilerinizde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Finansal konularda resmi olarak alacaklarınızı güvence altına almayı öğrenmeli ve mümkün olduğu kadar gün boyunca harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında, duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler, tercih ettiklerim ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.

Günün Kristali: Turmalin

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü, aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise ailenizi ilgilendiren konularda hem fikir olarak yapacağınız uygulamalar hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda huzurlu olmanız için bitirmeniz gereken bir ilişkiyi daha fazla uzatmamalısınız. Genel olarak yaşamınızın her alanında huzurunuzu kaçıran, size rahatsızlık veren insanlar sizin müdahaleniz olmadan yaşamınızdan çıkıp gidecekler.

Günün Olumlaması: Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumlu olduğumun bilincindeyim ve tercihlerimi, seçimleri bunun verdiği olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarım beni geliştirir ve olgunlaştırır. Kendimi seviyorum, olumlu yönlerimle olumsuz yönlerimi alt ediyor, kendimi ruhsal ve kişisel anlamda sevgiyle geliştiriyorum.

Günün Kristali: Yakut

akrep-50.jpg
AKREP
Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun, zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Bugün enerji seviyenizi yükseltmek için gayret etmelisiniz. Hedeflerinize ve yapmanız gerekenlere odaklanın. Yakın çevrenizden gelecek fikirleri değerlendirin. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Akrep’ler, bugün tanıştığınız insanların bir anlık cazibesine kapılarak yanlış kararlar verebilirsiniz. Beraberliği olmayanlar ise seçimlerinizi sadece kalbinizle değil mantığınızın da desteğini alarak belirlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışına karşı ruhumu rahat bırakıp uyumlu davrandığımda ben kazanırım. Ben kazandığımda sevdiklerim de kazanır. Her söz, her sohbet yeni bir öğretidir. Tüm öğrendiklerimi yaşamıma rehber olması için akıllıca değerlendiriyor ve uygulamayı başarıyorum.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün iletişimde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Her doğruyu her yerde ve herkesle paylaşmamalısınız. Söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir ve yanlış aktarılarak iş ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Sizler kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi kolay kolay başkalarına yapmazsınız ama herkes sizin gibi olacak diye bir kaide yok. Bugün gizliliğe ve her şeyinizi ulu orta paylaşmamaya özen gösterin. İşinizle ilgili konularda çözüm odaklı girişimleriniz olumlu sonuçlanacaktır. Özelliklede finansal konularda nakit akışını sağlamayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz, duygularınızı ifade edemeyebilir ve bununla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bugün olumlu ya da olumsuz birlikte olduğunuz insana ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız.

Günün Olumlaması: Ruhumu, yeteneklerimi, duygularımı özgür bırakıyor ve yüreğimi acılarından, hüznünden, karanlıklarından sevgiyle arındırıyorum. Emeklerim şansa, şansım bol para ve berekete dönüşüyor.

Günün Kristali: Bal akik

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün sabah saatlerinde yakın arkadaşlarınızla tartışmalara dikkat etmelisiniz. Yeni tanıştığınız birilerinin kıskançlıkları, dostluklarınızı zedeleyici davranışlarda bulunmanıza sebep olabilir. Sel gider kum kalır atasözünü aklınıza getirin ve bu doğrultuda hareket edin. Aile hayatınızda ise karışıklıklar yaşanabilir. Kendinizi haklı görüp sizi gerçekten seven insanlara haksızlık edebilir, var olan düzeninizi öfke ve hırsınıza kurban ederek yıkabilirsiniz. Bugün öfkenize ve ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmelisiniz. Geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapabilir, büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Öncelikle kendinize adil davranmayı öğrenmeli, başta kendiniz olmak üzere hiç kimsenin mükemmel olmadığı gerçeğini kabullenerek hareket etmelisiniz. Sizin hiç hatanız yok mu? Daha anlayışlı olmayı öğrenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Gönlümde yeşerttiğim sevgiyi sınırsızca sevdiklerimle paylaşıyor, onların da kalplerine sevginin kutsallığını yolluyorum. Sevginin sihirli gücü ile güçleniyor, onun yüceliği ile arınıyorum.

Günün Kristali: Pirit

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzünün bugün sizlere verdiği mesaj, sakin olmanız. İnsanlar ve yaşayacağınız olaylar ne kadar can sıkıcı olsa da öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Günlerdir yaşadığınız gerginlik sabrınızı fazlasıyla zorluyor ama sakin kalmayı başardığınız takdirde olayların lehinize geliştiğini göreceksiniz. Hakkınızı ararken sinirle sarf edeceğiniz sözler, değer verdiğiniz ilişkilerinizin de bozulmasına neden olabilir. Beraberliğinden problemler yaşayan Kova’lar, sakin olun ve başkalarının dolduruşuna gelmeden sadece kendi istekleriniz doğrultusunda tavırlar sergileyin. Bu beraberliği yaşayan sizsiniz, kimse sizin duygularınızı ve yaşadıklarınızı sizin kadar bilemez. Ne istediğinize ya da ne istemediğinize kararı siz vermelisiniz. Sizi rahatsız eden konular üzerinde çok net kararlar alabileceksiniz. Mücadele vermekten yorulduğunuz, değiştiremeyeceğiniz olay ve kişilere teslim olmak yerine kendinizi değiştirerek, yaşamınızı yepyeni enerjilerle yeniden yapılandıracaksınız.

Günün Olumlaması: Deneyimlerden kazandığım bilgelikle gücümü ve yaratıcılığımı açığa çıkarıyorum. Her bir deneyimimden aldığım derslerden feyz alarak yolumu belirliyor ve isteklerimi kararlılıkla uyguluyorum.

Günün Kristali: Yakut

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü iş hayatınızda yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Çalışma arkadaşlarınızdan hiç iyi niyetli olmayan yaklaşımlar görebilirsiniz. Daha önce aldığınız bir teklif üzerinde kararsız olduğunuz bir dönemdeyseniz zihninizi bulandırmaya çalışan. Bu kişilerin oyununa gelmemeye özen gösterin. İç sesinize güvenin. Sizler ruhani yönü oldukça gelişmiş kişilersiniz. Doğuştan gelen bu özelliğinizi sonuna kadar kullanmanız gereken zamanlardasınız. Sizi gerçekten seven dostlarınızlar irtibata geçin, onlardan alacağınız çıkarsız destek sizleri daha güçlü kılacaktır. Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın her söylediğinin altında farklı bir mana aramayın. Birlikteliği olmayan Balık’lar, bu süre içinde yalnızlık yaşamınızda birinin olmasından daha iyidir sizler için.

Günün Olumlaması: Ben aşk iksirinin sırrına erdim bugün. İlahi olanın farkına vardım bugün, sırra vakıf olmanın aşkıyla doldum bugün. Bugünü sevgiyle, yarını muhabbetle, geleni hayırla, gideni sevgiyle uğurladım bugün.

Günün Kristali: Siyah inci

HürriyetAile

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
ASLAN
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız bugün. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum. Kendimi sevdiğim gibi… Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin, yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Kristali: Kyanit

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü oldukça zinde, huzurlu, fiziksel olarak çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. Sağlık problemleri olan Koç’lar, olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması, ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gökyüzünde dans eden yıldızların arasına katılıyorum. Hayatımın devri alemine dalıyorum. Daldıkça derinlere ulaşıyor, keşfedilmemiş benliğimin en özel yanlarını ortaya çıkarıyor, yenileniyor ve huzur buluyorum.

:dance:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar