70'lik adama evlat dayağı...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
mehmet-u.jpg

Sivas’ta 70 yaşındaki Mehmet Ü. ikinci eşi ve bu evliliğinden olan oğlunun kendisini dövüp bıçakla yaraladığını iddia ederek polise başvurdu.

Sivas'ta 70 yaşındaki Mehmet Ü., sık sık tartıştığı ikinci eşi 45 yaşındaki Gülfiye Ü. ile oğulları 15 yaşındaki H.Ü.'nün kendisini dövdüğünü iddia ederek birkaç kez yetkililere başvurdu, ancak sonuç alamadı.

Mehmet Ü., bugün de Kılavuz Mahallesi TOKİ konutlarındaki evinde çıkan kavgada, yine eşi ve oğlu tarafından dvüldüğünü, oğlu H.Ü.’nün bıçakla omuzundan yaraladığını öne sürerek polise başvurdu. Bunun üzerine Mehmet Ü., polis ekipleri tarafından Sivas Numune Hastanesi’ne getirildi.

Mehmet Ü.’nün omzundaki bıçak yarasına burada dikiş atıldı. Ayrıca yapılan muayenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde de darp izlerine rastlandığı belirtildi.

"OĞLUM BANA BIÇAK FIRLATTI"
Eşinden ve oğlundan şikayetçi olduğunu belirten Mehmet Ü., "İkinci eşim ve öz oğlum 3 yıldır beni sürekli dövüyor. Onlara gücüm yetmiyor. Şikayetçi oluyorum ancak sonuç çıkmıyor. Bu günde yine kavga çıktı, beni dövdüler. Sonra da oğlum bana bıçak fırlattı. Bıçak omuzuma isabet etti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Diğer çocuklarım hep başka yerlerdeler" dedi.

Mehmet Ü. hastanedeki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kendisini dövdüklerini iddia ettiği eşi ve oğlunun da ifadelerinin alındığı öğrenildi.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
yazık ya allah yardımcısı olsun birde öz oğluymuş
-kizgin-kizgin-kizgin-kizginhayırsız evlat inşallah cezasını çekerler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar