Kaç Yaşındasın? 18
Okul yada iş durumun nedir? Açık öğretim okuyorum.
Evli Misin? Hayır
Evliysen çocuk varmı? -
Çocuk varsa kaç tane? -
Nerelisin? Baba tarafım Erzurumlu ama benim pek ilgim, alakam yok.
Nerede Yaşıyorsun? Ankara
Konuk Olmakla Ilgili Ne Düşünüyorsun? Birbirimizi tanıyıp, anlayıp, anlaşabilmek için ayrılmış güzel bir bölüm.
Hobilerin: Müzik dinlemek, kitap okumak, yüzmek, folklor ve masa tenisi.
Fobilerin: Yükseklik, asansörde kalmak, böcekler.
Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin? Yerli diziler ve komedi programlarını seyrediyorum.
Tuttuğun takım? Fenerbahçe
En büyük takıntın nedir? Fazla takıntılıyım, hepsi büyüktür
Giyim tarzın nasıldır? Klasik, sade
En istikrarlı olduğun konu nedir?
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ?
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi? Abimm filminin finali.
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun? Küçük şeylerden büyük keyif alan bir insanım. Sevgi, saygı yeterlidir.
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? Çocukluğuma
En sevdiğin smile hangisi?
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? Ev, araba, üçüncü aklıma gelmiyor.
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? Kendi ismim olduğu için.
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler? Şahmaran, Bitter_im, sadiye, nk83, Lilav, özge, elif20
Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın? Ruh halime göre değişiyor.
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ? Yalan Dünya gibi bir şey olabilirdi sanırım.
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün?
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun? Safinaz diye uzun bacaklı bir bebeğim vardı
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? Yok
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? İsyan etmem ama her şeye de kader deyip boyun eğmem. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım.
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? En beğendiğim huyum anlayışlı olmam. Beğenmediğim huyum herkese güvenmem.
En sevdiğin ve sevmediğin renk ? En sevdiğim renk siyah, sevmediğim renk pembe.
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? Her tür müziği dinlerim. Hakan Pekeri çok severim.
Hayatta asla yapmam dediğin şey ? İhanet etmem.
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? Her şey affedilebilir belki ama ihaneti kabul etmem.
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden? Kendi kalemimden bölümü ilgimi çekiyor çünkü bazen arkadaşlarımızın duygu ve düşüncelerine, hislerine tanık oluyoruz.
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ? Kerim Tekin-Akşamlar. Beni çok etkiliyor. Beni bana anlatıyor sanki.
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? Yerine göre. Daha çok uzak kalmayı tercih ederim.
En beğendiğin aktör/aktrist? Tolga Çevik
Sen ve eşin yada sevgilin hangi aktrist ve aktör olurdunuz? Hiç biri. Biz biz olalım yeterli.
Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ? Sessizliği severim.
Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? Kin tutamam.
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun ) neler görüyorsun? Kaza, ayrılık, gözyaşı
Bugünlerde en çok duyduğun söz? Neredesin? Nasılsın?
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Ben yine ben olmayı tercih ederim.
En çok neye sinirlenirsin? İhanet edilmesine.
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Kahve & sigara eşliğinde müzik dinlemek
En sevdiğin söz nedir? Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.
Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi? İlla ki söylemişimdir.
Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi? Oturan tiplerdenim
Lakabın varmı? Otobüs biletime adımın yanlış yazılması sonucu Gizeo gibi bir lakabım olmuştu.
Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın? Herkesi
Duygusalmısınız,mantıklımı? Çok fazla duygusalım ama yerine göre hareket ederim.
Cesurmusun korkakmı? Yerine göre
Günlük tutar mısın? Önceden tutardım.
Hangi mevsimi seversin? Neden? İlkbahar ve sonbahar. Yazın aşırı sıcaktan bunalırım, kışın da çok fazla üşürüm.
Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı? Hayvanları çok severim. Beslediğim bir hayvan yok ama kendi evim olduğu zaman köpek beslemek istiyorum.
Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden ) Hepsi çok güzel
En sevdiğin bayan ve erkek ismi? Yaren & Tamer
Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir? Yemek yemeyi çok severim ben
Ayırt edemedim şimdi.
Sence "sen" nasıl bir insansın? Kendi halinde, duygusal.
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Babaannem.
Benzetildiğin biri varmı? Kim? Nehir Erdoğana benzetiyorlardı küçükken.
Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
Hanımefendi.com : Bilgi paylaşımı, arkadaşlık.
Aşk: Gelip geçici heves
Sevgi: Mutluluk, huzur
Güven: Hayatta ki en önemli şey. Yitirdiğinde tekrar bulması imkansız gibidir.
Evlilik: Sevilenle birlikte yaşamak, yaşlanmak. İyisiyle kötüsüyle, her şeyi paylaşmak
Dostluk: Zor bulunandır. Kaybedilmemesi gerekendir. Kardeşliktir.
Para: Olmayınca olmayandır.
Çocuk: Candan bir parçadır. Bu devirde zordur.
Yalan: Güveni yerle bir edendir.
Ölüm: Uykudan uyanma
Hayat: Oyun, sınav