8 Ağustos Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, iş hayatınızda yaşanacak şanslı gelişmeleri müjdelemekte. Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana. Alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir, unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman dikkat, duygusal davranıp, geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.

Günün Olumlaması: Hatalarımı, yanılgılarımı, gözyaşlarımı, gülüşlerimi seviyorum. Hayatın bana öğrettiklerini özümsüyor, her gelen günle olgunlaşırken ruhumdaki çocuğu sevgi ile büyütüyor ve özgür bırakıyorum. Hayatımın akışı ile kucaklaştıkça sağlığım, şansım, param, sevgim çoğalıyor.

Günün Rengi: Fıstık Yeşili

Günün Kristali: Lapis Lazuli
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, aile bireylerinizden birinin sağlık problemleri ile ilgilenebileceğinize işaret etmekte. Daha önce geçirilmiş bir rahatsızlığı tekrarı söz konusu olabilir. Endişelenmeden tedbirli olmalı ve yakınızı sağlığı ile ilgili konuları ihmal etmemesi için tatlılıkla uyarmalısınız. İş hayatınızda bugün kendinizi hangi konuda ifade etmek istiyorsanız aklınıza ilk geleni uygulayın. Herhangi bir sınırlama yapmadan sözleriniz dökülüp gitsin. Göreceksiniz ki şans sizden yana. Güven veren samimi konuşmanız isteklerinizi kısa sürede gerçekleştirmeniz için işleyecek. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Boğa’lar, onlardan gelecek sevgi dolu bir sürprizle duygulanacak, anne-baba olmanın verdiği o özel duyguyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Bekar Boğa’lar, çekiciliğinizle karşı cinsin üzerinde her istediğinizi yaptırabilecek bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamı farklı gözlerle değerlendiriyor, rahatsızlıklarımdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaşıyorum. Anı yaşıyor, öğrenirken sürekli yenilenmeyi başarıyorum. İş ve özel yaşamımda aşkın hakimiyeti ile korunuyor, emeğimin hakkını büyük bir sevgi ve bolca kazançla alıyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Krizokol
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü, hukuksal konularda yaşanabilecek problemlere dikkat çekmekte. Özellikle evli İkizler, eşinizden kaynaklanan bir sorun size de sirayet edebilir. Haksızlığa boyun eğmemeli, hukuksal hakkınızı işinin ehli bir avukat yardımı ile aramalısınız. Bu durum sizleri karamsarlığa düşürmemeli, siz yeter ki doğru insanlarla birlikte hareket edin, emin olun sonunda kazanan siz olacaksınız. Eşinizle hemfikir olmalı ve cesaretli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda ise maddi konularda çok olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Konsantrasyonunuzu yükseltmek için çaba gösterin.

Günün Olumlaması: Ben kendimi sevip değer verdikçe sürekli yenileniyor, genç ve sağlıklı kalıyorum. Sağlıkla aldığım her nefes için şükrediyorum. Bedenim, ruhum, ailem, işim, kazancım, yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için binlerce kez şükürler olsun. İyi niyetim inancım ve yaşamın bana kattığı olgunluklarla yarınlara güvenle yürüyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Carnelian
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz için de geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin. İş hayatınızda ise kazançlı çıkacağınız çok önemli bir teklif alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamı seviyorum, aşkı sevdiğim gibi. Her doğan gün yeni mucizeler, şifalar ve bolluklarla dolu. Bütün iyi niyetimle sevdiklerim, kendim ve tüm insanlık adına dualar edip dileklerde bulunuyor, gerçekleşmesinin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Kyanit
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü oldukça zinde, huzurlu, fiziksel olarak da çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. İşle ilgili problem yaşayan ve beklediği cevabı alamamaktan şikayet eden Aslan’lar, olumlu haberler alabilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konularda da şans sizden yana. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Hiç kimse kusursuz değildir, benim olmadığım gibi. Geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyor, sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor, daha iyiye ve güzele ulaşıyorum.

Günün Kristali: Akik
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün duygusallığınızın yoğun olduğu bir gündesiniz, dokunsalar ağlayacak gibi. Bu haliniz içinizdeki çocuğun özgürleşmedir aslında. En yalın, en güzel halinizdir. Bırakın duygularınız serbest kalsın ve içinizden geldiği gibi davranın. İş hayatınızda yolunda gitmeyen birtakım gelişmeler söz konusu ise fikrinizi ortaya koyun ve müdahale etmeden beklemede kalın. Birkaç gün içinde her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ayrı kaldığınız insanlarla bir araya gelebilir, yepyeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın zorluklarına rağmen kaybetmediğim özelliklerim olduğu için çok şanslıyım. Sevgiyle gülebiliyor, hüzünle gözyaşı döküyor, beni ben yapan değerlerimle yaşamımı devam ettiriyorum. Nefreti ve öfkeyi kendimden uzak tutabilmiş olmanın huzurundayım.

Günün Kristali: Yeşim
terazi-50.jpg

TERAZİ
Çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden olumlu yönde yapılandırabilir, var olan sorunları akılcı yaklaşımlarla istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. İşinizle ilgili beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleri görmeli ve iş hayatınızda sizi engelleyen ve artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı. Hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Yaşadığınız bu değişime ayak uydurun ve hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın. Özel yaşamınızda kan bağınız olan çocuklar ve yakın akrabalarla ilgili şahsınıza yönelik haksızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben çok zengin bir insanım, doğan her güne sağlıkla merhaba diyebildiğim için. Ben çok zengin bir insanım, gerçek dostlarım olduğu için. Ben çok zengin bir insanım, yaşamımı idame ettirecek yeteneklerimle paramı kazanabildiğim için. Tüm kalbimle şükrediyor ve sevgiyle yaşamı kucaklıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün yaşayacağınız yüzleşmelerle güçleneceğinize işaret etmekte. Gerçekleri en derin haliyle deneyimleyecek ve kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi tamamen öğreneceksiniz. Bu durum biraz sarsıcı olsa da sizi daha iyi şartlara doğru ulaştıracak bir hediyedir sizlere. Güçlü, kararlı ve istikrarlı bir dönemin içindesiniz. Ruhsal gücünüz o kadar kuvvetli ki kimse size zarar veremeyecek çünkü auranızdaki müthiş enerji büyük bir zırh konumundadır. Sözlerinize gerek kalmadan enerjiniz onların düşünce ve yapmak istediklerine ayna olacak, gerekli tepkiyi sizin adınıza verecektir.

Günün Olumlaması: Dostla düşmanı ayırt edebildiğim zamanlardayım şimdi. İçimdeki rehberim iş başında, gerçeği görebilmem için beni destekliyor. Fark ediyor, tavrımı belirliyor ve gitmesi gerekenleri gönderiyorum yaşamımdan.

Günün Kristali: Akuamarin
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü bugün fiziksel enerjiniz ve çekiciliğinizle girdiğiniz her ortamda hayranlık uyandıracağınıza dikkat çekmekte. Popülariteniz hızla artıyor. Bugün işleriniz kolaylıkla ilerleyecektir. İsteklerinizi kolaylıkla kabul ettirebilir, hakkınız olanı alabilirsiniz. Aile hayatınızda ise büyüklerinizden gelecek güzel haberler söz konusu. Uzun mücadelelerden sonra gelen güzel günlerin keyfini çıkarın, tabii disiplini elden bırakmamak kaydı ile. Bugün sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Rehber rüyalar görebilirsiniz. Rüyalarınızı ve sezgilerinizi dikkate alarak hareket edin.

Günün Olumlaması: Gecenin siyahı ve denizin kıyıya vuran dalgalarının sesi ile dinlenmenin huzurundayım. Gözyaşlarım sel olup akıyor gözlerimden. Yüreğimi ve ruhumu karanlıklarından temizliyor, güneşin ilk ışıklarının geceyi ardında bırakıp aydınlattığı gibi aydınlatıyorum yaşamımı.

Günün Kristali: Labradorit
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü beklenmedik kişilerden gelebilecek hukuksal problemlere karşı uyarıyor sizleri. Bu durum çok güvendiğiniz ya da hiç dikkate almadığınız kişilerden kaynaklanabilir. Yaşadığınız şaşkınlığı bir an evvel üzerinizden atmalı, elinizi çabuk tutarak haklarınızı savunmalısınız. Aksi halde maddi anlamda zararlı çıkabilirsiniz. Önemli iş görüşmelerinizi bugün yapmamanız sizin adınıza hayırlı olacaktır. Dikkatinizi işinize veremeyeceğinizden dolayı birçok aksaklıkla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin uyarılarına kulak vermemenin pişmanlıkları söz konusu olabilir. Sizi seven, size değer veren, sizi düşünen o özel insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

Günün Olumlaması: Hayat, seni seviyorum, muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum, kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun. Sen beni daima destekleyen ve ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Sitrin
kova-50.jpg

KOVA
Bugün sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır. Birbirinize zaman ayırmanın getirdiği avantajlar ikinizi de mutlu edecektir. İş hayatınızda ise uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir, sezgilerinizin sesine kulak verin. Pozitif düşünün, geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizdeki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir, büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.

Günün Kristali: Oniks
balik-50.jpg

BALIK
Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlarınızdan ve insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Evli Balık’lar, ilişkinizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı, yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız. Gerçeklerden kaçmadan sorunların üzerine gitmeli, aşılacağına inanıyor ve birlikte olduğunuz insanı seviyorsanız mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. İlişkisi olmayan Balık’lar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine, kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu yapmayı seçiyor, yaşamımı dengeliyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, iş hayatınızda yaşanacak şanslı gelişmeleri müjdelemekte. Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana. Alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir, unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman dikkat, duygusal davranıp, geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.

Günün Olumlaması: Hatalarımı, yanılgılarımı, gözyaşlarımı, gülüşlerimi seviyorum. Hayatın bana öğrettiklerini özümsüyor, her gelen günle olgunlaşırken ruhumdaki çocuğu sevgi ile büyütüyor ve özgür bırakıyorum. Hayatımın akışı ile kucaklaştıkça sağlığım, şansım, param, sevgim çoğalıyor.

Günün Rengi: Fıstık Yeşili

Günün Kristali: Lapis Lazuli

:findikim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar