8 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün araç sahibi Koç’lar problemler yaşayabilir. Buna bağlı gecikmeler ve aksaklıklar iş hayatınızda ufak tefek problemlere sebep olabilir. Öfkelenmeden, çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bu tavrınız ve kuvvetli enerjiniz öylesine etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. Özel yaşamınızda evli Koç’lar, uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli, her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyorum. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Opal

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir isteğinizin dostlarınız aracılığı ile yeniden gündeminize gelmesine sebep olabilir, önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bugün ailenizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmelerle ilişkilerinizi daha sıcak bir hale getirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli, eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir, dikkatli olmalısınız. Bekar Boğa’lar için de aşkın rüzgarının yaşanacağı bir gün.

Günün Olumlaması: Farkındalığımın artması ile ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Topaz

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun, zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Beraberliği olmayanlar, seçimlerinizi sadece kalbinizle değil, mantığınızın da desteğini alarak belirlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değiştirir; hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi manevi bana kazanç sağlar.

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, öğrenme gücünüzün oldukça kuvvetli olduğuna işaret etmekte. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Toplantılar, görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Fikir ve projelerinizin kabul göreceği şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış, eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile moral bulacak, huzurun ve sevginin kutsallığını yoğun olarak yaşayacaksınız.

Günün Olumlaması: Ruhumdan yükselen kuvvetli enerji tüm bedenime hakim şimdi. Sağlıklı ve güzelim. Yüreğimden sözlerime yansıyan isteklerim şimdi tek tek gerçekleşiyor. Mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Akik

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, beklediğiniz bir haberi alıp güne pozitif etkilerle başlayacağınızı müjdelemekte. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi uzun zamandır devam eden hukuksal bir konunun olumlu sonucu da olabilir. Bugün kendinizi ve duygularınızı hem iş hem de özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir, yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın iş hayatında beklenmedik sorunlar yaşamasına üzülebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu her nimet için sonsuz şükürler olsun. Kendimi seviyor ve kendime güveniyorum. Yüreğimin yaralarını sevgiyle güçlendiriyor, ilahi adaletin gücüne inanarak tevekkül ediyor ve olumlu sonuçlarla karşılaşıyorum.

Günün Kristali: Carnelian

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, sizin dışınızda yaşanacak gecikmeler olabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Yaşanan bu durum önemli işlerinizin aksamasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanların sorumsuzca yaklaşımları sebebiyle yaşanabilecek bu duruma kontrollü davranarak engel olabilirsiniz. İnsanların umursamaz tavırları sinirlenmenize ve buna bağlı sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise sakinlikle geçirilmesi gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek, beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarıma sahip çıkıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Kristali: Rubellit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Duygusallığınız suiistimal edilebilir ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün harcamalarınızı da kontrol altında tutmalı, alım satım ve kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Özel yaşamınızda güzel gelişmeler söz konusu. Var olan problemleri sevgi ile aşabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü, ruhumu, geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor, aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

akrep-50.jpg
AKREP
Yaşamınızın yeniden şekilleneceği, tercih ve isteklerinizi netleştirerek kendi içsel dönüşüm ve değişiminizi köklü bir şekilde deneyimleyeceğiniz bir süreçtesiniz. Bu dönemde geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yapacak, rahatsızlık duyduğunuz her türlü davranışınızı, ilişkinizi kararlı bir tavır içinde değiştireceksiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır sorunlu, duygudan yoksun, tek taraflı emeğin verildiği bir ilişki yaşıyorsanız, son noktayı koyarak yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

Günün olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime dair söz veriyorum.

Günün Kristali: Malahit

yay-50.jpg
YAY
Bugün iş hayatınızda aşırı uçlarda olmamalı ve var olan şartlarınızı zorlayacak davranışlar içinde bulunmamalısınız. Hayatın size sunduklarını şükür ve tevazu içinde değerlendirmeye çalışmak, ilerleyen zaman içinde kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde karşılaştığınız zorlukları kendi içinizde çözmeye çalışmalı, iç sesinizin size verdiği mesajları önemseyerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda kırgınlıkların son bulması ile rahat bir nefes alacaksınız.

Günün Olumlaması: Deneyimlerimden, geçmiş hatalarımdan sıyrılarak yepyeni bir hayata, bolluk ve bereket içerisinde olmanın huzuruyla “Merhaba” diyorum. Karşılaştığım aşk beni tamamen saflaştırıp arındırıyor, sonsuz mutluluk ve huzurun keyfini deneyimliyorum.

Günün Kristali: Granat

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, otokontrolünüzü dengede tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugün iş hayatınızda davranışlarınızın karşılığını olumlu ya da olumsuz olarak deneyimleyebilirsiniz. Yaşama daha derin, daha duygusal ve daha özverili yaklaşır, geçmişi güne taşımaktan vazgeçebilirseniz, her şey sizin için oldukça keyifli ve ödüllendirir tarzda gelişecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize kuşkucu tavırlar sergilemekten vazgeçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumlu olduğumun bilincindeyim ve tercihlerimi bunun verdiği olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarım beni geliştirir ve olgunlaştırır. Kendimi seviyorum, olumlu yönlerimle olumsuz yönlerimi alt ediyor ve kendimi ruhsal, kişisel anlamda sevgiyle geliştiriyorum.

Günün Kristali: Sitrin

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda her şeyin istediğiniz doğrultuda ilerlediğini düşünürken, sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Nasıl davranmanız gerektiğini şaşırabilir, öfkelenerek yanlış davranışlarda bulunarak kendinizi daha da zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beklentilerinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıkları yaşamanıza sebep olabilir. Birlikte olduğunuz insanı anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yasamanın ve hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp, kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, olumlu düşüncelerle zihninizi bulandıran tüm düşüncelerinizden uzaklaşarak, tepeden tırnağa yenilenebileceğinizi müjdelemekte. Sezgileriniz öylesine yoğun ve yol gösterici olacaktır ki sizler için yaşanacak birçok olay öncesi rüya ve hisleriniz sayesinde uyarılacaksınız adeta. İş hayatınızda ise cesur olmalı, tercihlerinizi finansal olarak kazançlı çıkacağınız girişimler için değerlendirmeli, hatır gönül ilişkisi içinde profesyonellikten uzak duygusal yaklaşımlarda bulunmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın size olan güven ve desteği ona daha da bağlanmanızı sağlayacaktır. Karşılıklı güven ikiniz için de birçok olumlu etkiyi beraberinde getirecek, keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımda, onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresinde. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.

Günün Kristali: Amozonit
HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün araç sahibi Koç’lar problemler yaşayabilir. Buna bağlı gecikmeler ve aksaklıklar iş hayatınızda ufak tefek problemlere sebep olabilir. Öfkelenmeden, çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bu tavrınız ve kuvvetli enerjiniz öylesine etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. Özel yaşamınızda evli Koç’lar, uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli, her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyorum. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Kristali: Opal

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
ASLAN
Gökyüzü bugün, beklediğiniz bir haberi alıp güne pozitif etkilerle başlayacağınızı müjdelemekte. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi uzun zamandır devam eden hukuksal bir konunun olumlu sonucu da olabilir. Bugün kendinizi ve duygularınızı hem iş hem de özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir, yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın iş hayatında beklenmedik sorunlar yaşamasına üzülebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu her nimet için sonsuz şükürler olsun. Kendimi seviyor ve kendime güveniyorum. Yüreğimin yaralarını sevgiyle güçlendiriyor, ilahi adaletin gücüne inanarak tevekkül ediyor ve olumlu sonuçlarla karşılaşıyorum.

:elif::elif: Haydi bakalım hayırlısı:cilgindans:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökyüzü bugün, olumlu düşüncelerle zihninizi bulandıran tüm düşüncelerinizden uzaklaşarak, tepeden tırnağa yenilenebileceğinizi müjdelemekte. Sezgileriniz öylesine yoğun ve yol gösterici olacaktır ki sizler için yaşanacak birçok olay öncesi rüya ve hisleriniz sayesinde uyarılacaksınız adeta. İş hayatınızda ise cesur olmalı, tercihlerinizi finansal olarak kazançlı çıkacağınız girişimler için değerlendirmeli, hatır gönül ilişkisi içinde profesyonellikten uzak duygusal yaklaşımlarda bulunmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın size olan güven ve desteği ona daha da bağlanmanızı sağlayacaktır. Karşılıklı güven ikiniz için de birçok olumlu etkiyi beraberinde getirecek, keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımda, onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresinde. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.

Günün Kristali: Amozonit

Bugünki burcumun söyledikleri oldukca ilginç:dusun:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
İKİZLER
Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun, zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Beraberliği olmayanlar, seçimlerinizi sadece kalbinizle değil, mantığınızın da desteğini alarak belirlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değiştirir; hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi manevi bana kazanç sağlar.

Günün Kristali: Ametist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar