8 Mart Dünya Kadinlar Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
Evet hanimlar aci tatli bir yili daha geride biraktik.DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADASLAR:Dilerim her gününüz- Sevinc,Mutluluk, Huzur,Nese icinde gecsin.Nice Nice Yillara.Hepinize Benden güller:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

G

guzelcem

Misafir
:gulcicek::gulcicek::gulcicek::gulcicek::gulcicek::gulcicek::gulcicek::gulcicek:müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU VE HAYIRLI OLSUN...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
adszmq0.png

dünya kadinlar günümüz kutlu
hersey gönlümüzce olsun insaallah
dilerim ki her günümüzü dolu dolu kadin oldugumuzu anlayarak yarasiz,yasatiliriz

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
:gulcicek:
:teytey:mesajların tümüne teşekkür ederim

serena

Aktif Üye
Tepki
162
kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım köpekle ne alaka demeyin ASİL kızımda artık anne adayı inş.bebeklerimiz olacak ikimiz kutlayalım dedik...

Ekli dosyalar

• PC220266.jpg
    PC220266.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 51

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben sadece artık kadına şiddetin bitmesini diliyorum gerisini biz kadınlar aklıyla hallederizde buna çok kızıp çokta üzülüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar