KOÇ
Gökyüzü eğitim hayatı devam eden Koç burçlarına önemli fırsatlarla karşılaşacaklarını müjdelemekte. Bu süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ise yaptığınız iş her ne olursa olsun maddi manevi kazançlı çıkacak yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar, bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor, onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Akuamarin
BOĞA
Gökyüzü bugün, kırdığınız bir insana karşı duyduğunuz pişmanlık duygunuzun gün boyu sizi rahatsız edeceğine işaret etmekte. Sizler iletişime ve dostluklara fazlasıyla önem veren bir burcun insanlarısınız. Kendi kendinize günü zehir edeceğinize pişmanlığınızı ifade edin. Unutmayın ki özür dilemek büyük bir erdemdir. Hele ki bu kişi kaybetmeyi göze alamayacağınız kadar sevdiğiniz biri ise! İş hayatınızda birtakım karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olsa da maddi anlamda sevineceğiniz güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Aile bireyleri ve kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sevgiyle sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalı ve kim olursa olsun ailenizle ilişkilerinizi bozmaya çalışacak kişi ya da kişilere fırsat vermemelisiniz. Bugün araç kullanırken dikkatli olmalısınız, dikkat dağınıklığı istenmeyen sonuçlara sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı, benliğimden ve ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Yakut
İKİZLER
Gökyüzü, iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz isteklerinize odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız yönünde destekliyor sizleri. Dua edin, dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar ve yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız vasıtasıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkanı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize ve yüreğinize güvenin, cesur davranın. Özel yaşamınızda canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara ve pişmanlıklarına şahitlik edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessiz, bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın, bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı gerçeklerin aydınlığında arındığım, esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket ve şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor; hamd, şükür ve tevekkülle kabuldeyim.
Günün Kristali: Çeroit
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Çalışansanız, işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin. Sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İşverenseniz, çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırımlarda bulunmanızın zamanı geldi. Birçok fırsat iş yerinde yaşanan sen ben tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumda, bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile kendimi her zamankinden daha güçlü, kuvvetli, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.
Günün Kristali: Kırmızı mercan
ASLAN
Her zaman olağan karşıladığınız, fedakarlık ettiğiniz konularda yaklaşımlarınızı değiştirmeniz ve daha fazla kendinizi düşünerek hareket ediyor olmanız özellikle iş çevrenizde rahatsızlıklara hatta size karşı cephe almış tavırlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede, kime fedakarlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakarlık ayrı bir şeydir, sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Aslan’lar, eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Aslan’lar, arkadaşlarınızla bir araya gelin, sosyal olun. Ev ve iş arasında mekik dokumaktan yorulmadınız mı? Daha sosyal olmalı ve çevrenizle ilişkilere önem vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Bir melek kadar saf ve temiz bir ruha sahip olduğum için tüm kalbimle şükrediyorum. Arınmış olmanın verdiği tüm güzel enerjilerimi en yüce hayrıma olacak iş ve girişimlerde akıllıca kullanmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Yakut
BAŞAK
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif bir ruh halinde olup çevrenizde ve iş hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip, kendinizle ilgili faydalı kararlar alıp, bunları uygulayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün yaşayacağınız gelişmeler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir şekilde etkileyecek. Yakın çevrenizde bulunan insanların olan biteni öğrenme merakları ile sizi rahatsız edecek davranışlarda bulanmaları dayanma sınırlarınızı zorlayabilir. Bu duruma karşı tepkisiz kalmamalı ve meraklarını giderecek davranışlar içinde bulunmaktan uzak durmalısınız. Bu gibi meraklı kişilere iyi bir ders vermenizin zamanıdır şimdi.
Günün olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yasamanın ve hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan, gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.
Günün Kristali: Labradorit
TERAZİ
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda ağır davranmamanız ve zamanı boşa harcamamanız için uyarıyor sizleri. Gözünüzden kaçabilecek ufak bir detay zor durumda kalmanıza sebep olabilir. İş arkadaşlarınızın dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili gecikmelere, son anda çıkan problemlere canınızı sıkmayın, işlerinizin yoluna girmeye başladığını bilmelisiniz. Sabırlı ve diplomatik tavrınızı sürdürmeye devam edin. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz, özellikle yediğiniz besinlere dikkat edin. Mide ve bağırsaklarla ilgili hassas olduğunuz bir gündesiniz. Bugün mümkünse kendinizi dinlendirmeli ve aşırı stresli ortamlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise, bekar Terazi’ler bugünlerde size yaklaşan insanlara karşı temkinli davranın. Geçmişte yaşadığınız ve hiç hak etmediğiniz olayların bilinci ile karşınızdaki insanı tanıyarak aceleci davranmadan bir ilişkiye adım atın.
Günün Olumlaması: Kaybetmiş olmanın acısını da bilirim kazanmış olmanın şükrünü de. Ne hayaller denizinde kaybolurum ne de zorluklara saplanır kalırım. Ruhumu aklımla, kalbimi inancımla güçlendirir, yaşamın getirdiklerinden uzaklaşmadan dengelenirim.
Günün Kristali: Kan taşı
AKREP
Gökyüzü güne son derece dinamik ve enerji dolu başlayacağınıza işaret ediyor. Birkaç gündür sergilediğiniz pozitif yaklaşımlarınız bugün de çevrenizi şaşırtmaya devam edecek. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek, insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Bir takım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda olumlu gelişmelerle rahatlayacaksınız. Sadece duygularınızla değil mantığınızın da sesine kulak vererek tercihlerinizi belirlerseniz mutluluğun keyfini çıkarabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Rodokrozit
YAY
Gökyüzü bugün, oldukça huzurlu olmanıza rağmen yakın çevrenizde huzurunuzu kaçırmak için size geçmişte yaşadığınız olumsuz olayları hatırlatacak ve enerjinizi düşürmek için uğraşacak kişilere karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bu insanları çevrenizde tutmaya devam eder ve yaşamınızın gidişatına, siz müsaade etmediğiniz sürece karışamayacaklarını onlara anlayacakları tarzda ifade etmediğiniz sürece yanlış seçimler yaparak kendinize zarar verirsiniz. İş hayatınızda gecikmeler, ertelemeler yerini yoğun görüşmelere ve maddi anlamda getirilere bırakıyor. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin hoş jestleriyle romantizmin yoğun olacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyor, düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyorum. Hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Hematit
OĞLAK
Gökyüzü bugün, korkularınızın üzerine giderek yaşamınızın her alanında cesur davranmanın getireceği şanslara işaret ediyor. Uzun zamandır içinde bulunduğunuz karanlıkları yırtarak aydınlığa çıkmanın zamanı geldi. Gökyüzü iş hayatınızda ve mali konularda çok şanslı olduğunuzu müjdelemekte. Yaptığınız işe göre sizden talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmelerle siz de yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Bu yatırım önemli bir borcun kapatılması olabileceği gibi kendinize ait bir mülk için atacağınız ilk adım da olabilir. Özel yaşamınızda ise, bekar Oğlak’lar yaşanacak sürpriz gelişmelerle aşkın heyecanı ve güzel enerjisi sizleri güçlendirerek yaşamı farklı gözlerle değerlendirmenize sebep olacak kadar güçlü.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi öğrendim. Ben beni bende bulunca, ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Kristali: Kuvars
KOVA
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızla ilgili konuların gündeminizde olacağına işaret etmekte. Evli Kova’lar, ayrılık aşamasındaysanız ve eşiniz sizin istememenize rağmen ilişkiyi devam ettirmek adına zorlayıcı davranışlar yapabilir. Kendi yakınlarının da desteğini alarak bu baskıya devam ediyor ve size psikolojik bir travma yaşatıyorsa, tepkinizi ortaya koymalısınız. İstemediğiniz bir şeye sürüklenmeye devam ettirilmeye sessiz kalmamalısınız. Önce ben, benim ruh ve beden sağlığım, benim duygularım diyerek hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise, oldukça şanlı gelişmeler söz konusu; terfi, zam, yeni bir görev, ikramiye günün getirileri arasında olabilir.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
BALIK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olayların, sizi biraz zorlayacağına ve kendinizi baskı altında hissedebileceğinize işaret etmekte. Kimsenin yaptığınız işe ve size saygısızlık etmesine müsaade etmemelisiniz. Kendinize güvenin ve sözlerinizi ruhunuzdan gelen enerjinin ışığıyla gönlünüzden geçtiği gibi ifade edin. Donanımınız, sahip olduğunuz yetenekleriniz ve her şeyden önemlisi sizi siz yapan mert ve sevecen yapınızın size sağladığı fırsatlardır. Özel yaşamınızda ise, bugünlerde hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz. Beraberliğinde sorun olan Balık’lar ise her şey yoluna girecek, biraz sabırlı davranın. Yıkmak her zaman kolaydır, unutmayın.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Carnelian