8 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün deneyimleyeceğiniz her konunun sizi maddi manevi zenginleştireceğine dikkat çekmekte. Olgunlaşırken gençleşmenin ve kendinizi yeniden keşfedebilmenin gücünü ele alacağınız, güçlü enerjilerin olduğu keyifli bir gün. İş hayatınızda umudunuzu yitirmek üzere olduğunuz bir konu ile ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kariyer hayatınız bambaşka ve başarılı bir yöne doğru hızla ilerleyebilir. Özel yaşamınızda ise cesur tavrınız duygularınızı daha iyi ve net bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak.

Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor, gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Kalsedon

boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, sezgilerinizin çok güçlü olup gün boyu size rehberlik edeceğine işaret etmekte. Bugün bu özel enerjiyi özellikle iş ve aile hayatınızla ilgili konularda değerlendirin. Doğru kararlar alıp uygulayabilmeniz için evrensel bir hediyedir sizlere sezgileriniz. Bu sezgiler, kararsızlıklarınızı aşmanıza yardımcı olup karanlıkları gün ışığına kavuşturacak kadar güçlüdür. Özel yaşamınızda ise denge, sulh ve huzur hakim olacak hayatınıza. Yeni başlangıçlarla, el ele vererek birbirinize güvenmenin getirdiği güçlü etkilerin keyfini sürün.

Günün Olumlaması: Aşka inanıyor, ruhumu aşkla coşturuyorum. Hüzünlerimi, öfkelerimi ve bencilliklerimi bilinçaltımdan, ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Hafifliyor, arınıyor, doğan günle yepyeni başlangıçlara aşkla yol alıyorum.

Günün Kristali: Yakut

ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, çalışma arkadaşlarınızın tutarlı olmayan davranışlarına karşı dikkatli olmanız ve tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Tartışmalar, sağlıklı kararlar almanızın önüne geçebilir. Özellikle işinizle ilgili konularda verilecek anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Var olan şartlarınızı korumaya çalışmalı ve günü sakinlikle geçirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurma çabalarınız sonuçsuz kalabilir. Siz ona ulaşmaya çalıştıkça o buna izin vermeyebilir ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime güveniyorum, yeteneklerime, bilgi ve tecrübelerime de. Sahip olduğum güven duygumun beni koruduğuna, geliştirdiğine inanıyorum ve biliyorum ki inanarak yaptığım tüm girişimlerimin sonunda maddi ve manevi kazançlı çıkarım.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Septerian

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, gizli kalmış birçok meselenin gün yüzüne çıkabileceğine işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda uzun zamandır sizden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilir, şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geride kalması gereken konuları gündeminize taşımaktan vazgeçin artık. Sürprizlerle dolu bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızdan gelecek iyi haberler ve uzun zamandır görmediğiniz bir dostla karşılaşmanın keyifli sohbeti enerjinizi yükseltecek. Kısa sure önce ayrılıkla sonlanan ilişkinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremdeki hiç kimse yargıç değil, yine hiç kimse beni yaptıklarımdan ve yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz, cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa, olgunluğu bilgeliğe katarak, her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.

Günün Kristali: Zebercet

aslan-50.jpg

ASLAN
Başkaları için ruhunuzda barındırdığınız enerjileri dışarıya yansıtmamaktan, duygularınızı yok sayarak idare etmekten yavaş fakat emin bir halde uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İç sesiniz tüm gücü ile zihninize güçlü bir şekilde etki etmeye başlamışken birçok alışkanlığınız belki bağımlılığınızdan kendi isteğinizle uzaklaşacak ve zümrüdü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş hayatınızda ise günlerdir beklediğiniz o büyük haber bugün gelebilir ve sizle birlikte emek veren herkes büyük bir sevinç yaşayabilir. Hedeflerinizi yükseltin ve zihninizi daima iyi ve pozitif düşüncelerle zenginleştirin.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, dünyayı seviyorum. Düşüp kalkmayı, coşup durulmayı, ağlayıp gülmeyi, bağırıp çağırmayı, bir çocuk gibi zaman zaman küsüp oynamamayı seviyorum. Ruhumdaki enerjilerin farkına varıyorum, beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyorum. Yaşamımın sorumluluğunu alırken beni bana küstürecek her şeyi yaşamımdan sevgi ile evrene iade ediyor, beni ben olduğum için sevecek her şeyi sevgi ile yaşamıma davet ediyorum.

Günün Kristali: Kehribar

basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü bugün, coşkulu bir ruh halinde olup yaşamınız için yeni ve doğru kararlar alıp uygulayacağınızı müjdelemekte. Auranızdaki müthiş enerji, yüreğinizdeki coşku ile birleşince sizi kimse durduramaz. İş ve eğitim hayatında şans sizden yana. Yüzünüzü güldürecek gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltirken yaşam şartlarınızı iyileştirebilmenin şükrünü yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizden hiç tahmin etmeyeceğiniz sürprizler gelebilir. Tam bitti derken aşk küllerinden yeniden doğabilir. Tüm güzellikler sizinle birlikte.

Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın. Tek gerçeğin sevgi olduğunun da bilincindeyim. Bunun öneminin farkındayım artık. Boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge ve en verimli çağındayım.

Günün Kristali: Zümrüt

terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü sizleri finansal konularda dikkatli olmaları için uyarıyor. Bugün beklemediğiniz bir hamle ile kaynaklarınızla ilgili ciddi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bugün hiç kimsenin finansal konularda sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Her tatlı söze kanmadan gerçekçi değerlendirmelerde bulunduğunuz takdirde var olan şartları koruyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler ve yeni başlangıçlar yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum; kendimi sevdiğim gibi… Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmenin, her şeyden çok kendimi sevebilmenin, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin ve yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Rengi: Fıstık Yeşili

Günün Kristali: Mercan

akrep-50.jpg

AKREP
Bugün yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişim kurmakta zorlansanız da doğru fikir ve önerileriniz kabul görecektir. Karşıt fikirler zihninizde yeni fikirlerin uyanmasını sağlayacak ve siz daha girişimci, cesur tavırlar sergileyerek birçok kişi ya da kurumun desteğini alabileceksiniz. Aynı etki eğitim hayatı devam eden Akrep’ler için de geçerlidir. Sınavlarınızda başarılı olabilir, anlamakta zorlandığınız bir dersi farklı bakış açınızla daha anlatılır bir hale getirebilirsiniz. Gün sizin gününüz! Özel yaşamınızda belirsizlikler sizi yorsa da beklemede kalmalı ve sabırla hareket etmelisiniz. Emin olun sabrınız size çok şey kazandıracak.

Günün Olumlaması: Susup söyleyemediğim tüm duygularımı ve düşüncelerimi özgür bırakıyorum bugün. Rüzgarla savuruyor, aşkla sana gönderiyorum; hissetmen, anlaman ve beni seninle tamamlaman için. Aşkın gücü ve imkansızı başarabilmenin mucizesi ile yeniden doğuyor, yaralarımdan aşkla iyileşiyor, şifa buluyorum.

Günün Kristali: Opal

yay-50.jpg

YAY
Bugün yüksek enerjinizle tüm çevrenizin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Yapmak isteyip de ertelediğiniz hemen her konuda bir fikriniz var artık. Kararlığınız, yapabileceklerinizin gücüne varabilmiş olmanın gücü ile birleşince size düşen, uygun ortamı hazırlamak ve zamanı beklemektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda aleyhinize yapılan birçok konuşma ve plan dostlarınız aracılığı ile size ulaşacak. Bu da adımlarınızı çok daha doğru atmanıza yardımcı olacak. Özel yaşamınızda ise aşkla çarpan yüreğinizin karşılık görmesi ile yaşamın güzelliklerini daha iyi idrak edeceğiniz keyifli zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Aşka doğru yürüyorum. Yaşanmışlıklarımın ruhuma kattığı derinlikle güçleniyor, yenileniyorum. Aşkla çarpan kalbim tüm güzellikleri en saf hali ile yaşıyor.

Günün Kristali: Akik

oglak-50.jpg

OĞLAK
Yaşamınızdaki her şey size bir şeyler katacak; ama olumlu, ama olumsuz… Öğreneceğiniz yeni bilgiler ve konular ilerleyen günlerde sizi daha da yukarıya taşımaya yardımcı olacaktır. Parasal konularda keyifli gelişmelerle moral bulacak, birçok kaygı ve endişenizden uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden dolayı size yansıyacak olumlu etkilerle ruhunuzu şımartın ve bırakın aşk en saf hali ile akıp gelsin yaşamınıza.

Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı, benliğimden ve ruhumdan, sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Günün Kristali: Turmalin

kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü ruhunuzu arındırırken sizi güçlü kılan fırsatlarla karşılaştırabilir. Kendinizi daha çok sevecek ve derin bir yüzleşmenin ardından gelen radikal kararlar alarak uygulayacaksınız. Sürüncemede kalan her şeyi ya bitirecek ya da olması gereken hale getireceksiniz. Bu güçlü enerji tüm plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak. Cesur davranışlar içinde, isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Kova’lar, bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü iş hayatınızda daha önce birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız aracılığı ile olumlu gelişmeler yaşayacak, maddi manevi çok daha iyi şartlara kavuşma imkanını elde edeceğinize işaret etmekte. Bu dönemin diğer bir getirisi de yeni bir yerleşim söz konusu olabilir. Yeni bir eve taşınabilir ya da ofis değişikliği yaşayabilirsiniz. Maddi konularda sıkıntı ettiğiniz her şey sona ermekte. Kazancınızı akıllıca değerlendirmeli ve kısa sürede bir yatırım yapmaya bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ilgili konularda kendinizi geri çekip kaçmadan hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade ederek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan, saran ve kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim ya da sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor, aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Lal

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü bugün deneyimleyeceğiniz her konunun sizi maddi manevi zenginleştireceğine dikkat çekmekte. Olgunlaşırken gençleşmenin ve kendinizi yeniden keşfedebilmenin gücünü ele alacağınız, güçlü enerjilerin olduğu keyifli bir gün. İş hayatınızda umudunuzu yitirmek üzere olduğunuz bir konu ile ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kariyer hayatınız bambaşka ve başarılı bir yöne doğru hızla ilerleyebilir. Özel yaşamınızda ise cesur tavrınız duygularınızı daha iyi ve net bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak.

Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor, gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.

Günün Kristali: Kalsedon
:cay::cay:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER
Gökyüzü bugün, çalışma arkadaşlarınızın tutarlı olmayan davranışlarına karşı dikkatli olmanız ve tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Tartışmalar, sağlıklı kararlar almanızın önüne geçebilir. Özellikle işinizle ilgili konularda verilecek anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Var olan şartlarınızı korumaya çalışmalı ve günü sakinlikle geçirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurma çabalarınız sonuçsuz kalabilir. Siz ona ulaşmaya çalıştıkça o buna izin vermeyebilir ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime güveniyorum, yeteneklerime, bilgi ve tecrübelerime de. Sahip olduğum güven duygumun beni koruduğuna, geliştirdiğine inanıyorum ve biliyorum ki inanarak yaptığım tüm girişimlerimin sonunda maddi ve manevi kazançlı çıkarım.

Günün Kristali: Septerian

Teşekkürler bitanem -ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar