8 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
anlasan-burclar.jpg

KOÇ burcu 08 Nisan 2012 yorumu

İletişime dayalı iş alanlarınızda birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Özel hayatınızda üstleneceğiniz sorumluluklar, sizi biraz zorlayabilir.

BOĞA burcu 08 Nisan 2012 yorumu

İş ve hizmet anlamında yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınıza harcayacağınız enerjinizde ve parasal konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

İKİZLER burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Gün içinde eğlenceli ve rahat ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile ortamlarınızda veya ev hayatınızda sevdiğiniz insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sadece kendinizi düşünmekten vazgeçin.

YENGEÇ burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Bugün, aileniz hayatınızın merkezinde olacak. Bu alandaki sorumluluklarınız üzerinizde baskı yaratabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilir, bir yakınınızla tartışabilirsiniz.

ASLAN burcu 08 Nisan 2012 yorumu

İnsanlarla iletişiminiz sorumluluklara dayalı olabilir. Sosyal alanlarınızda veya arkadaş ortamlarınızda, kendi değerinizi arkadaşlarınızın söyledikleriyle değerlendirmemelisiniz.

BAŞAK burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Parasal konulara odaklısınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda kadın-erkek ilişkilerini dengeye otrutmakta zorlanabilirsiniz. Kendi isteklerinize odaklı oluşunuz, özel hayatınızda sizi zorlayabilir.

TERAZİ burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Hayatınıza dair sorumluluklarınız sizi sıkabilir. Düşünceleriniz her şeyden daha önce gelecek. Dış ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklarınız ve sürtüşmeleriniz ortaya çıkabilir.

AKREP burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Bugün, geri planda durmak ve kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ortaklaşa para konularında bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Borç alıp vermemeye özen göstermelisiniz.

YAY burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artacak. Onların hayatındaki gelişmelere sorumlulukla yaklaşabilirsiniz. Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde, tartışmalar, sürtüşmeler yaşanabilir.

OĞLAK burcu 08 Nisan 2012 yorumu

İş ortamlarınızda sorumluluklarınız ön planda olabilir. Göz önünde olacaksınız. Karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ev ve aile hayatınıza odaklı olduğunuz bir dönem içindesiniz.

KOVA burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Seyahate, gezmeye ve görmeye dayalı bir gün geçireceksiniz. Keyfiniz sorumluluklarınızla bölünebilir. Aşk hayatınızda flörtünüzle veya sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz

BALIK burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklarınız devrede olmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde dikkatli olun. Sürtüşmelere açık bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı kendinize saklayın.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Gün içinde eğlenceli ve rahat ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile ortamlarınızda veya ev hayatınızda sevdiğiniz insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sadece kendinizi düşünmekten vazgeçin.

:iyyyy::iyyyy:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK burcu 08 Nisan 2012 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklarınız devrede olmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde dikkatli olun. Sürtüşmelere açık bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı kendinize saklayın.

Teşekkür ederim bebikom:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:
Acaba eşimle telefondamı diidşcez:iyyyy:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

Hayatınıza dair sorumluluklarınız sizi sıkabilir. Düşünceleriniz her şeyden daha önce gelecek. Dış ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklarınız ve sürtüşmeleriniz ortaya çıkabilir.

sila ablam ya sen bu kaynagi degistir gozunu seveyim kac gundur beni huysuz sevimsiz bisey ilan etti:crazy: ne gun baksam ya birine catiyom ya moralim bozuk halbuki ne kadar neseliyim :dance:biliyon yani dun gulmekten yavrum cacik oldu icerde sen biliyon yani halimi :kptmya:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

sila ablam ya sen bu kaynagi degistir gozunu seveyim kac gundur beni huysuz sevimsiz bisey ilan etti:crazy: ne gun baksam ya birine catiyom ya moralim bozuk halbuki ne kadar neseliyim :dance:biliyon yani dun gulmekten yavrum cacik oldu icerde sen biliyon yani halimi :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aslım senin pcde benimki gibi iki tane yolluyor mesajı:cokkomik:

Canım bugün ben değil Bitterim açmış bugün konuyu bugünkü suçlu bendeğilim Bitterim:cokkomik:yani bugünkü isyaaaaannnnnnn şarkısını ben söyletmedim sana diğer günler iyi bir isyaaaan şarkısını kendimede nkcıka da sanada söylettiriyordum ama:kptmya:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
benim pc de arada sahibi gibi saskinlik yapiyo ablam :hihi:

pardon ablacim bugunun suclusu bittermis ama ben isyani 3unuze edicem :cokkomik: cunku hergun geliyorum bakiyorum ulen ne bu benim burcumdan cektigim :kptmya: cok sevimsiz birsey hissetmeye basladim kendimi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:hihi:

--------------------
KOÇ burcu 08 Nisan 2012 yorumu

İletişime dayalı iş alanlarınızda birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Özel hayatınızda üstleneceğiniz sorumluluklar, sizi biraz zorlayabilir.

:eek:ys::eek:ys:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
BOĞA burcu 08 Nisan 2012 yorumu

İş ve hizmet anlamında yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınıza harcayacağınız enerjinizde ve parasal konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar