8 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912

koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün ruhsal anlamda yaşanacak dalgalanmalara işaret etmekte. Hüzün, mutluluk, isyan gibi duygular gün boyu iniş çıkışları ile sizleri duygusal bir hale sokabilir. Başkalarının sebep olduğu acıları depreştirmeyin ve anı yaşayın. Sevilip sevilmenin huzurunu yaşayın ve bu sizleri güçlendirsin. Şöyle size sunulanları bir gözden geçirin ve ilahi adaletin daima haklıdan yana olduğunun farkına varın. Özel yaşamınızda da eş ve çocuğunuzla keyifli bir gün sizleri karşılamakta.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ile aşmış olduğum zorluklardan sonra gelen haklı başarımın, mutluluğumun şükrünü yaşıyorum. Sevgiyle kuşatılmış olmanın mucizeleri yaşamıma akıp geliyor, ben de sevgi ile kucaklıyorum hepsini.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yakut
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün duygularınızla hareket etmeniz için sizleri desteklemekte. Ailenizle ve sevdiklerinizle iletişime önem verin, sezgilerinizin sizi yönlendirdiği şekilde hareket edin. Bugün dinlenmeyi ihmal etmeyin, son derece yoğun ve tempolu bir hafta sizleri bekliyor. Sağlığınızı ihmal edersiniz ilerleyen günlerle problemler yaşayabilirsiniz. Bugün zihninizi boşaltın ve ruhunuzu dinlendirip enerjinizi yükseltecek aktivitelerde bulunun.

Günün Olumlaması: Gölgelerimi, hüznümü ve acılarımı dünümde bırakıyor, yarını aşkla karşılıyorum. Zayıf yanlarımı güce çevirebilmenin şükrü ile kendimi buluyor, gelen her günü en güzel hali ile değerlendiriyor, anı yaşıyor ve kimsenin huzurumu bozmasına izin vermiyorum.

Günün Rengi: Bordo

Günün Kristali: Kırmızı Mercan
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü aşk hayatınızda daha cesur adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Özel yaşamınızda ise hızlı gelişmelere hazır olun. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz gökyüzü tüm gücü ile sizi desteklerken bitirmeli, yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız. Bu süre içinde kendinize zaman ayırın, ruhunuzu dinlendirin ve yüreğinizi özgürleştirin. Bekar İkizler, eski bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Korkmadan aşkın rüzgarına kapılabilirsiniz. Kalp kırıklıklarınızı unutturacak ruh eşi her an kalbinizin kapısından içeri girebilir.

Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım. Okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle ve emeğimle; işime, eşime ve sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü, duygusal konularda huzursuz bir ruh hali içinde olabileceğinize işaret etmekte. Siz ayrılık aşamasında iseniz ve mecburiyetlerden dolayı aynı evde bulunmak zorunda kalıyorsanız iki kere dikkatli olmalı, kendinizi zarara uğratacak davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde ciddi anlamda zor olaylarla karşılaşabilir ve tek başınıza mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise günlerdir yaşanan olumsuzluklar sona eriyor ve rahat bir nefes alarak, olumlu gelişmelerle huzur buluyorsunuz.

Günün Olumlaması: Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu ve bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor, hafifliyor ve huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü, zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyor, olumlu sonuçlar elde ediyor, büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökler bugün, yüksek enerjinizin davranışlarınıza olumlu bir şekilde yansıyacağına işaret etmekte. Bu güzel etkiyi özel hayatında fazlasıyla kullanabilirsiniz. Olumlu enerjiniz sayesinde yakınlarınızın da desteğini alacaksınız. Yeniliklere alışmaya başladığınız bu süreçte taşlar yerli yerine oturmaya başlayacak ve sizler kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Uzun süredir devam eden birliktelikleri olan Aslan’lar, süregelen sorunlarda ortak değerlerde buluşabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun saklı kaldığı karanlıktan hürriyetine kavuştuğu andayım. Bunun verdiği güç ve huzurla yaşamımın her anı çok özel, değerli ve başarılı ile dolu.

basak-50.jpg

BAŞAK
Gökler bugün yüksek enerjinizin davranışlarınıza olumlu bir şekilde yansıyacağına işaret etmekte. Bu güzel etkiyi iş hayatında fazlasıyla kullanabilirsiniz. Olumlu enerjiniz birlikte çalıştığınız insanların da motive olmalarını sağlayacak ve ilgilendiğiniz konularda onların da desteğini alacaksınız. Yeniliklere alışmaya başladığınız bu süreçte taşlar yerli yerine oturmaya başlayacak ve sizler kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Özel yaşamınızda süregelen sorunlarda ortak değerlerde buluşabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikteliği olmayan Başak’lar, sizler arkadaşınız olan biriyle özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun saklı kaldığı karanlıktan hürriyetine kavuştuğu andayım. Bunun verdiği güç ve huzurla yaşamımın her anı çok özel, değerli ve başarılı ile dolu.

Günün Kristali: Akik
terazi-50.jpg

TERAZİ
Bugün, özel yaşamınızda özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı, bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Bekar Terazi’ler ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Kristali: Zümrüt
akrep-50.jpg

AKREP
Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul ederek, değişim enerjisine ayak uydurmalısınız. Yaptığınız işte ne kadar çok kendinize güvenir ve gelişime açık olursanız, o denli kazançlı çıkarsınız. Özellikle aile bireylerinizle ilişkilerinizde uyarılarınıza rağmen söylediklerinizi dikkate almayan yakınlarınızı değiştirmeye kalkmayın. Uğraşlarınız çaba vermeyecektir, ısrarcı olmayın ve onları kendi hallerine bırakın. Duygularınızla aklınız arasındaki bağı dengeleyerek sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu belirlemenin zamanı geldi. Ruhsal tekamülünüzün fazlasıyla yoğun olacağı bu süreçte kendinizi yeniden keşfedecek, dünyayı farklı değerlendirerek yaklaşımlarınızı bu doğrultuda geliştireceksiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyorum. Sağlıkla, aşkla ve bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel
yay-50.jpg

YAY
Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek. Uzun zamandır gerçekleşmesini istediğiniz maddi manevi şanslarla karşılaşacaksınız. Maddi konularda emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacak, uzun zamandır istediğiniz yatırımlarınızı gerçekleştirebilecek imkanlarla karşılaşacaksınız. Sizler aşkla beslenen insanlarsınız, değiştiremeyeceğine inandığınız bir ilişkiyi daha fazla zorlamak sadece üzülmenize neden olacaktır. Her bitiş yeni bir başlangıçtır sizler için.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyorum. İnançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir yıla merhaba diyorum.

Günün Kristali: Kalsedon
oglak-50.jpg

OĞLAK
Yaşamınızda öncelik sıralamanızın değiştiği bir gün karşılıyor sizleri. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacaksınız. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız sarsıcı olaylar sizleri olgunlaştırdı. Anlık öfkelerin getirdiği zararların bilincindesiniz ve huzur arıyorsunuz. Gökyüzünün sizlere mesajı: “Evren engin bir deniz, siz de bu yolun kaptanısınız. Şimdi sizlere düşen gerek ilişkilerinizde gerek iş hayatınızda yolunuzu net bir şekilde tayin edip, rotanızı belirlemek olacaktır.” Yaşanmışlıkların verdiği ruhsal yorgunluklara bağlı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz, kendinize her zamankinden daha fazla özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım derslerle olgunlaşmış olmanın huzurundayım. Ruhumda saklı olan olumlu yönlerimi ortaya koyuyor, sezgilerimin rehberliği doğrultusunda doğru kararlar alarak bunları başarı ile uyguluyorum. Kendime değer verdikçe daha başarılı oluyor, sevginin kutsal gücüyle besleniyorum.

Günün Kristali: Granat
kova-50.jpg

KOVA
Bugün seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla konu ile ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız. Kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşarak, yeni fikir ve önerilerinizle kariyer hayatınızı yeniden şekillendirebileceğiniz özel bir dönemdesiniz. Özel hayatınıza gelince başkalarının sorumluluklarını taşımaktan yoruldunuz. Yakın çevrenizin üzerinizde kurduğu baskıdan özgürleşme isteğiniz ön plana çıkıyor. Kendinizi doğru sözlerle ifade ederek sizin de bir hayatınız olduğunu ve buna saygı duymaları gerektiğini onlara hatırlatarak bunu sağlayabileceksiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendimle ve yaşadıklarımla yüzleşiyor, dünde kalması gereken olumsuzlukları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor, yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Mavi Akik
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün olayları kendi bakış açınıza göre değerlendirip, yanlış aksettirmemeniz konusunda uyarıyor sizleri. Özellik Balık burcunun ilk 10 gününde doğanlar, bir anlık öfkenize yenilerek ve yaşadıklarınızı abartarak ifade etmemelisiniz. Daha sonra anlattıklarınız doğrultusunda başkalarının da işin içine katılıp tepkilerini şiddetli bir şekilde ortaya koymasından şikayetçi olmanız pek fayda etmeyecektir. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir yaşamınızda.

Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum. Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün ruhsal anlamda yaşanacak dalgalanmalara işaret etmekte. Hüzün, mutluluk, isyan gibi duygular gün boyu iniş çıkışları ile sizleri duygusal bir hale sokabilir. Başkalarının sebep olduğu acıları depreştirmeyin ve anı yaşayın. Sevilip sevilmenin huzurunu yaşayın ve bu sizleri güçlendirsin. Şöyle size sunulanları bir gözden geçirin ve ilahi adaletin daima haklıdan yana olduğunun farkına varın. Özel yaşamınızda da eş ve çocuğunuzla keyifli bir gün sizleri karşılamakta.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ile aşmış olduğum zorluklardan sonra gelen haklı başarımın, mutluluğumun şükrünü yaşıyorum. Sevgiyle kuşatılmış olmanın mucizeleri yaşamıma akıp geliyor, ben de sevgi ile kucaklıyorum hepsini.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü aşk hayatınızda daha cesur adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Özel yaşamınızda ise hızlı gelişmelere hazır olun. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz gökyüzü tüm gücü ile sizi desteklerken bitirmeli, yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız. Bu süre içinde kendinize zaman ayırın, ruhunuzu dinlendirin ve yüreğinizi özgürleştirin. Bekar İkizler, eski bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Korkmadan aşkın rüzgarına kapılabilirsiniz. Kalp kırıklıklarınızı unutturacak ruh eşi her an kalbinizin kapısından içeri girebilir.

Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım. Okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle ve emeğimle; işime, eşime ve sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.

:utan: teşekkürler balımm

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Bugün, özel yaşamınızda özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı, bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Bekar Terazi’ler ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
BOĞA
Gökyüzü bugün duygularınızla hareket etmeniz için sizleri desteklemekte. Ailenizle ve sevdiklerinizle iletişime önem verin, sezgilerinizin sizi yönlendirdiği şekilde hareket edin. Bugün dinlenmeyi ihmal etmeyin, son derece yoğun ve tempolu bir hafta sizleri bekliyor. Sağlığınızı ihmal edersiniz ilerleyen günlerle problemler yaşayabilirsiniz. Bugün zihninizi boşaltın ve ruhunuzu dinlendirip enerjinizi yükseltecek aktivitelerde bulunun.

Günün Olumlaması: Gölgelerimi, hüznümü ve acılarımı dünümde bırakıyor, yarını aşkla karşılıyorum. Zayıf yanlarımı güce çevirebilmenin şükrü ile kendimi buluyor, gelen her günü en güzel hali ile değerlendiriyor, anı yaşıyor ve kimsenin huzurumu bozmasına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar