8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
cocuk-dram.jpg

8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz

8 yaşındaki çocuk "Annen seni bekliyor" deyip kaldırılarak ıssız bir bölgede tecavüze uğradı.

Aksaray'ın Sultanhanı Beldesi'nde okuldan çıkıp evine gitmekte olan Sultanhanı İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İ.S., yanına yaklaşan motosikletli bir genç tarafından "Annen seni bekliyor" deyip kaldırılarak ıssız bir bölgede tecavüze uğradı. Küçük kız hastanede tedavi altına alınırken, jandarma saldırganı arıyor.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Sultanhanı Beldesi'nde meydana geldi. Sultanhanı İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İ.S., okuldan çıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. İ.S., okuldan biraz uzaklaştıktan sonra yanına 20- 25 yaşlarında motosikletli bir genç yaklaştı. "Annen seni bekliyor" deyip İ.S.'yi kandıran genç, kızı yanına alıp ıssız bir alana gitti. Saldırgan burada ilk olarak tecavüze yeltendi. Başarısız olunca da ters ilişkide bulunarak tecavüz etti. Saldırgan, kanlar içinde kalan İ.S.'yi kullanılmayan bir değirmenin yanına bırakıp kaçtı. Gözyaşları içinde eve gelen İ.S. durumu ailesine anlattı. Ailesi de jandarmaya haber verdi. Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilen İ.S., kadın ve doğum uzmanı doktoru tarafından muayene edildi. Yapılan muayene de saldırganın İ.S. ile ters ilişkiye girdiği saptandı. Bunun üzerine İ.S. tedavi altına alındı.
İ.S.'nin jandarmaya verdiği ilk ifadesinde, "Okuldan çıkıp eve gidiyordum. Yanıma 20- 25 yaşlarında bir ağebey, motosikletiyle yaklaştı. Ağabey bizim kasabada oturuyor. Ama kim olduğunu bilmiyorum. Görsem tanırım. Bana 'Annen seni bekliyor' dedi. Ben de motosiklete bindim. Issız bir yerde bana tecavüz etti. Daha sonra kullanılmayan değirmenin oraya bıraktı" dediği öğrenildi.
Jandarma, İ.S.'nin verdiği eşkal doğrultusundan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Allah korusun büyük konuşmiyim benim kızıma biri böyle bişey yapsa o adamı bulur kendi ellerimle öldürürüm

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bu yavrulardan ne ister bu s... . Ahh bunlara yapacak cok sey var ama neyse.:alsana:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
ölüm olmaz bunaölüm az gelir !! Nesuçu varo çocugun lanet olasıca bak çocugun hayatı karardı nasıl unutacak o yaşadıklarını nasıl evleneck nasıl çoluk çucuk sahibi olacak o psikolojiile şimdi tüm erkeklerden nefretedeck !!

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dün akşam bunu eşime söyledim o da diyo o adamı benim elime verecekler önce şeyini sonra kulaklarını keser sonra döve döve öldürürdüm diyo psikopata bağlıyoruz böyle konularda:sok

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
aslında böyle adamları asıcaksın bi kazığa hergün bir yerini keseceksin sabah sabahAllahım sen koru Yarabbi çolğuğumuzu çocuğumuzu

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ölüm olmaz bunaölüm az gelir !! Nesuçu varo çocugun lanet olasıca bak çocugun hayatı karardı nasıl unutacak o yaşadıklarını nasıl evleneck nasıl çoluk çucuk sahibi olacak o psikolojiile şimdi tüm erkeklerden nefretedeck !!

pislik işte sen gitsene geneleve o yavrudan ne istedin ş.....siz adi adam
bunları toplayıp halkın içinde asacaksın ibret olsun diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar