8 yaşındaki kızdan babasına iPad şoku

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
8 yaşındaki kızdan babasına iPad şoku

5_nesil_ipad_eylulde_gelebilir13691212750_h1028954.jpg

İngiltere'de babasının iPad'inde "ücretsiz" oyunlarla oynayan 8 yaşındaki kız, upgrade uygulamalarına 6 günde 11 bin 300 lira harcadı

İngiltere'nin Somerset kentinde yaşayan Lee Neale (43), teknolojiye düşkün minik kızı Lily (8) yüzünden hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Babasının iPad'ini ele geçirerek oyun oynamaya başlayan Lily, 6 günde oyun içi upgrade uygulamalarına yaklaşık 11 bin 300 lira harcadı. Apple Store'un en çok tercih edilen "Campus Life," ve "My Horse" gibi oyunlarıyla vakit geçiren Lily, alışveriş sırasında gerçek para kullanıldığını fark etmedi.

APPLE ALIŞVERİŞİ İPTAL ETTİ
Bankası hesabını bloke edince durumu fark eden Lee Neale, Apple'la temasa geçerek yaşadığı problemi anlatmaya çalıştı. Uzun uğraşların ve yazışmaların ardından kızının hatasını düzeltmeyi başaran Neale, bu süreçte otomobilini satmayı bile düşündüğünü söyledi.

Kaynak: SABAH

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ya benim kiz bile hemen iphonumu alip talking tomu aciyor bu yasta becerebiliyor mu demeyin inanin ki beceriyor
ve gecenlerde ayni sey basima geldi reklamlarina tiklayip ok basinca 7 riyalim gitmis simdilik cuzi bir para ama ileride dusunemiyorum

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
inanirim kuzum bizde zamaninda vodafonedan 300 liralik konusmadigimiz bir faturayi odedik kapattirdigimiz numarayi kapatmayi becerememisler fatura da gondermediler 60 liralik sabit odeme 300 liradan icra celbi ile geldi dusun
ve beynimizden kaynar sular hakli oldugumuzu ispatladik ama yapcak bisi yok odemek zorundasiniz dediler :sinirli: ve odemek zorunda kaldik :sinirli:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Şok oldum
Allahtan düzeltmişler de parayı ödememişler:ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar