KOÇ
Aşka, sevdaya ve güvene duyduğunuz ihtiyaç, bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi, şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın, gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.
Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı, kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum ve adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.
Günün Rengi: Hematit
Günün Kristali: Sarı
BOĞA
Gökyüzü bugün geçmişte yaşadığınız üstü hiç kapanmamış bir yaranın kanayabileceğine işaret etmekte. Fakat bu kez o dönemlerden çok daha olgun, deneyimli ve haklarınızı korumanın bilincindesiniz. Gün sizin için ne kadar zorlayıcı olsa da sahip olduğunuz yüksek dirayet sayesinde yaranızı kanatanlardan hesap sorup hakkınızı alacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda yeni tanıştığınız insanlara dikkat etmeli, gelen öneri ve tekliflere sıcak bakmamalısınız. Bugün aile bireylerinden birinin hakkınızda yaptığı olumsuz konuşmaları öğrenebilir, kırılsanız dahi ciddi bir yüzleşme yaşayarak kimsenin sizi aptal yerine koyamayacağını gösterebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Zümrüd-ü Anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor, yepyeni başlangıçlara aşkla yürüyorum. Korkularımdan su gibi akıp giden gözyaşlarımla arınıyor, güçleniyor, attığım her adımın sorumluluğunu alıyor, hayatın akışı ile tamamlanıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Labradorit
İKİZLER
Gökyüzü, eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınızı zorlamalısınız. İsteklerinizi hayata geçirmek için tüm görüşmelerinizi yapın. Biraz disiplin, sabır ve inanç sizi şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara getirecektir.
Günün olumlaması: Gözlerimde yediveren güllerinin yansıması, yüreğimde aşkın tüm coşkusu ile uyanıyorum yeni günün sabahına. Evrenin güzellikleri ile bütünleşiyor, var olmanın şükrü ile her anımı en güzelin hayrına değerlendiriyor, isteklerime aşkla erişiyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Obsidyen
YENGEÇ
Gökyüzü bugün sabah saatlerinden itibaren yaşamınızın her alanında gerçekleştireceğiniz olumlu gelişmelere işaret etmekte. Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakacaksınız. Kendinize değer verecek, isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi ve beni ben yapan değerlerimi seviyor ve geliştiriyorum. Bedenime özen gösteriyor, sağlıklı yaşamak için beni olumsuz etkileyen tüm alışkanlıklarımdan sevgiyle ve kararlılıkla uzaklaşıyorum.
Günün Kristali: Carnelian
ASLAN
Sizi gerçekten seven insanların, hiçbir karşılık beklemeden sizi desteklemeleri ile önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bugün yaşamınızdaki hiçbir konuya tereddütlü yaklaşmayın ve olabildiğince net hatta keskin davranın. Öylesine kararlı olun ki karşınızdaki insanlar sizi düşüncelerinizden uzaklaştırmaya teşebbüs dahi edemesinler. Özel yaşamınızda ise değişimin kuvveti elektrik gibi sizi çarpar, önce titretir ve hemen ardından kendinize getirir, dağınık düşüncelerinizi toplayarak gerçekçi davranmanıza yardımcı olur.
Günün Olumlaması: Günü geceden ayırt eden özellikler gibi ben de kendi içimde zıtlıklara sahibim. İyimser ve kötümser olabildiğim gibi… Kendimi her doğan günle keşfediyorum. İnancım, sabrım ve iyi niyetimle sürekli ruhumu geliştiriyor, öğreniyor ve aydınlanıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Kyanit
BAŞAK
Gökyüzü bugün, oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz, yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Adeta karanlık günlerin ardından doğan Güneş gibi yaşam sizin için yeniden şekillenmekte ve siz yaşanmışlıklarınızın ruhunuza kattığı derinlikle iş ve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz.
Günün Olumlaması: Gözlerimin içine baka baka yalan söyleyen kimliksizlerden, sırtımdan vurup yüzüme gülenlerden, elimi uzattığımda itenlerden ve seçimlerimin getirdiği yaşanmışlıkların ağırlıklarından sonra gelen olgunluğun bilgeliğindeyim. Yaşanmışlıklarımın bana kattığı değerler için seviniyor ve katkıda bulunan her şeye, herkese teşekkür ediyorum. Ne istediğimi biliyor, aklımı yüreğimle dengeliyor, doğru seçimleri cesurca gerçekleştirerek ilerliyorum.
Günün Kristali: Apatit
TERAZİ
Yoğun ve stresli görüşmeler iş hayatınızda problemlere işaret ediyor. Kısa süreli de olsa zihninizi dinlendirmeye çalışın. Özellikle de dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsanız daha fazla dikkat etmelisiniz. Gözünüzden kaçan bir konu meslek hayatınızda zorlayıcı etkilere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatındaki yerini sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kalbimi; öfkeden, kinden, nefretten arındırıyorum. Egomu kontrol altına alıyor, kendimi özüme sadık kalarak geliştirebilmenin mucizelerini yaşıyorum ve anlıyorum ki inancın, idrakin sırrına ermiş insan özünde var olan donanımını tüm gücüyle kullanabiliyor, gelişiyor ve aydınlanıyor.
Günün Kristali: Zirkon
AKREP
Gökyüzü bugün yaşadığınız her şeye isyan eder bir tutum içinde olabileceğinize işaret etmekte. Başkaları için yaşamaktan yoruldunuz. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve siz değişmelisiniz artık. Korkularınızın üzerine gitmeli, tercihinizi belirleyerek hareket etmelisiniz ve bilmelisiniz ki siz ne yaparsanız yapın yaşamınızdaki insanların karakterlerini değiştiremezsiniz. Burada yapacağınız tek şey akıllıca seçimlerinizdir. Bugün mesai arkadaşlarınızın her söylediğine itibar etmemeli ve işinizle ilgili düşüncülerinizi paylaşmamalısınız.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.
Günün Kristali: Granat
YAY
Gökyüzü bugün iş hayatınızda tereddütlere kapılarak kendinizi geri planda tutmamanız yönünde uyarıyor sizleri. Bugün sezgilerinize güvenin, sizi yarı yolda bırakmayacak kadar kuvvetli ve yol göstericidirler. Bugünlerde mücadele etmekten kaçındığınız ve yorulduğunuz konulara karşı savaşçı ruhunuz uyanıyor adeta. Amaçlarınız, idealleriniz ve doğrularınız için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızdaki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız.
Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Granat
OĞLAK
İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha açık görüşlü davranarak, kalıplaşmış düşüncelerinizin dışında yeni fikir ve önerileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Bu süreç içinde yaptığınız işe bağlı olarak daha profesyonel yaklaşımlar sergilemelisiniz. Özel yaşamınızda ise kendi aile bireylerinizle maddi konular yüzünden ciddi tartışmalar yaşayabilir, haksız yere yapmadığınız şeylerden sorumlu tutularak suçlanabilirsiniz. Gergin halinizin eş ya da sevgilinize yansımamasına dikkat edin. Sizin yaşadığınız gerginliğin sorumlusu o değil, bunu unutmayın!
Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Zirkon
KOVA
Evli Kova’lar, sorunlarla tek başınıza boğuşmaktan yoruldunuz ve karşılıklı anlayış olmadan sorunları sakinlikle konuşmadan çözemeyeceğinizin bilincindesiniz. Eşiniz bu durumu görmezden geliyorsa siz gelmemelisiniz. Onun da kendisini huzurlu hissedeceği bir ortam hazırlayarak bir an evvel birlikte hareket etmenin yollarını bulup uygulamaya geçmelisiniz. Bugün zihninizi ve bedeninizi dinlendirmeli, hafta başı için enerji toplamalısınız. Planlı olduğunuz takdirde işinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi ve ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona, sonra kendime söz veriyorum.
Günün Kristali: Kuvars
BALIK
Gökyüzü hayatınızdaki netleşmelerle yolunuzu daha kararlı bir şekilde çizip ilerleyeceğinizi müjdelemekte. Kendi işinizin sahibiyken şartlar değişti ise bu süre içinde yeniden yapılanabilir, geçmişte birlikte çalıştığınız insanların desteğini alarak önemli girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz kadın ya da erkeğin duygularını samimi bir şekilde ifade etmesi ona ve ilişkinize olan güveninizi güçlendirecek. Doğru bir ilişkinin içinde olmanın huzuru ise ruhunuza, bedeninize, yaşamınızın her alanına olumlu bir şekilde yansıyacak.
Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değiştirir; hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi ve manevi olarak bana kazanç sağlar.
Günün Kristali: Hematit
HürriyetAile