KOÇ
Gökyüzü bugün keyifli, enerjisi yüksek, hoş sohbetlerle renklenecek güzel bir günü müjdeliyor sizlere. Hayata daha olumlu yaklaşımlarla bakar ve tavırlarınızı buna göre belirlersiniz. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda hiç beklemediğiniz insanlardan gelecek fikir ve öneriler eş ya da sevgilinize olan yaklaşımınızı çok olumlu bir yönde değiştirebilir. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere yaşamda pek çok kapıyı aralayacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda ise daha hassas ve duyarlı davranmalısınız, farkında olmadan sergilediğiniz tavırlar onları kırmış olabilir.
Günün Olumlaması: Zekamı ve iletişim gücümü seviyorum. Kendimi hiç zorlanmadan olduğum gibi ifade ediyorum. Yüreğimden dilime dökülen sözlerdeki gerçeklik, başarıya giden yolumda tüm kapıları bana ardına kadar açıyor. Şimdi bu kapılardan güvenle ve bilgelikle yürüyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Rodokrozit
BOĞA
Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara duyduğunuz sevgi ve şefkatle yaklaşacak, iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere, bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin. Yaşam size yeni başlangıçlar hazırlıyor.
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım. Yaşamımda yeniliklere yer açmak ve gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
İKİZLER
Gökyüzü bugün, yakın çevreniz ve ailenizi ilgilendiren konularda sizin dışınızda gelişen olayların canınızı sıkacağına işaret etmekte. Çok güvendiğiniz biri sizi yarı yolda bırakabilir ya da hiç beklemediğiniz bir tavrıyla sizi şok edebilir. Bu durum sizi üzse de işinizle ilgili konulara yansımamasına özen gösterin. Yeterince maddi konularda sıkıldınız şimdi kazanma zamanı sizler için. Yaşanan bu olayla birlikte teslimiyetçi bir ruh haline girmekten ve mücadele gücünüzü engellemekten kaçının. Adil olmayan bu olayın sonunda kazanan siz olacaksınız. Sabırlı davranın ve başka şeylerle ilgilenerek bu konudan uzaklaşmaya çalışın.
Günün Olumlaması: Hatalarım benim deneyim zenginliğimdir, öğreniyor ve gelişiyorum. Yeteneklerimi, kendimi seviyorum ve zekama güveniyorum. Bugün olumsuz diye üzüldüğüm her şey beni zenginleştirir ve farkındalığımı artırır. Bu sayede kime nasıl davranmam gerektiğini öğrenirim.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Akik
YENGEÇ
Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir. Yakın çevrenizde bulunan ve sizden farklı düşünen kişilerle aranızda ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız huzurunuz kaçmamış olur. İlişkilerinizde veya gündelik temponuzda sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugün gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz.
Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum, şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Krizopras
ASLAN
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda, “Ben” demek yerine “Biz” diyebilmenin olumlu etkilerini yaşayacağınızı müjdelemekte. İlişkinizde sorunların getirdiği ağırlıklarla bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini her iki tarafın da karşılıklı olarak çekiştirerek koparmasına neden olabilir. Daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse son derece dikkatli olunması gereken zamandır. Pişman olacağınız kararlar almadan önce 2 kez düşünün.
Günün Olumlaması: Hiç kimsenin beni mecbur olmadığım şeylere mahkum etmesine izin vermiyorum. Ben hür ve irade sahibi bir insanım. Huzurumu bozacak, beni zora sokacak her şeyden uzaklaşıyorum.
Günün Kristali: Selenit
BAŞAK
Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun, maddi konularda duygusal düşünmek, ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak, sizlere sadece maddi manevi kayıplar yaşatacaktır. Farkında olmadan yakın çevreninizin olumsuz etkisinin çemberi içine girdiğinizi anlayacak ve kendinizi baskı altında tutuluyor gibi hissedeceksiniz. Hani bir söz vardır: “Doğru zaman, doğru yer, doğru insan” diye... Bugün madalyonun saklı yönünü keşfetmiş olsanız da duygusal geçişlerinizin etkisi ile fevri davranışlardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır.
Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
TERAZİ
Bugün özel yaşamınızda güçlü bir ifade ile "Hayır" demesini bilmelisiniz. Duygusal yoğunluğunuzun yaşamınızı birebir ilgilendiren kararlarınızda ve algılamanızda etkili olmamasına çalışın. Tüm güveninizi bir olaya veya kişiye bağlamayın. Tetikte durun. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm tartışmaların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın. "Hayır" deyin ve kararlarınızın arkasında sakinlikle durun. Bugün akrabalarınızla ilişkilerinize önem verin. Onlara vereceğiniz yanlış tepkilerin bedelini ağır ödeyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum. Beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde "Hayır" diyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
AKREP
Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Rüyalarınızı önemseyin, hatırlayabildiğiniz kadarını not edin ve gördüklerinizi araştırarak yorumlamaya çalışın. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar Boğa’lar, karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur; diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelin ve haftanın yoğun stresini keyifli paylaşımlarda bulunarak üzerinizden atın.
Günün Olumlaması: Sezgimin rehberliği ve inançlarımın gücüyle kendim için en doğru kararları alıyor ve bunları başarı ile uyguluyorum. Ruhumun ışığıyla aydınlanan yolum sevgiyle, aşkla, bereket ve huzurla dolu.
Günün Kristali: Turkuaz
YAY
Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size yaşattığı duygusal baskıyı ısrarla görmekten kaçması sizi bir hayli gergin bir ruh haline sokabilir ve bu durum uzun zamandır devam eden ve bir türlü çözüme kavuşturamadığınız bir problem yüzünden yaşanabilecek tartışmalara davetiye çıkarabilir. Birlikte olduğunuz insanın anlayıştan uzak ve saldırgan tutumu ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı davranın ve gerçeklerle yüzleşmekten korkmayın. İçinizde biriktirdiğiniz rahatsızlıkları sakinliğinizi muhafaza ederek konuşmalı ve yaşadığınız problemin ikiniz tarafından çözüme kavuşturulmasının gerekliliğini ısrarla ifade etmelisiniz. Bunu bugün yaptığınızda birçok sorunu aşabilmiş olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Korkularımla tüm cesaretimle yüzleşiyor, ruhumdaki gerçeğe ulaşıyorum. Çaresizliklerimden, umutsuzluklarımdan uzaklaşıyor, gerçeğe giden yolda kolaylıkla ilerliyorum.
Günün Kristali: Ametist
OĞLAK
Gökyüzü bugün, beklediğiniz bir haberi alıp güne pozitif etkilerle başlayacağınızı müjdelemekte. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi uzun zamandır devam eden, sizi bir hayli yoran, alacak verecek meseleleri ile ilgili bir konunun olumlu sonucu da olabilir. Bugün kendinizi ve duygularınızı özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir, yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Bekar Oğlak'lar, uzun zamandır ilgi duyduğunuz biri ile yakınlaşabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu her nimet için sonsuz şükürler olsun. Kendimi seviyor ve kendime güveniyorum. Yüreğimin yaralarını sevgiyle güçlendiriyor, ilahi adaletin gücüne inanarak tevekkül ediyor ve olumlu sonuçlarla karşılaşıyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
KOVA
Günün sizler için şifresi: "Dinlenmek ve kaliteli zaman geçirmek." Bugün mutlaka dinlenmeli, yaşadığınız olumsuz olayların sizi ruhsal ve fiziksel olarak sarsarak daha büyük sorunlara yol açmaması için kendinize değer vermeli ve yüreğinizin sesine kulak vererek içinde bulunduğunuz huzursuzluktan çıkmak için mücadele etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın desteği ve size karşı kırıcı tutumlarından duyduğu pişmanlığı ifade etmesi ruhunuzu okşayacak ve ilişkinizin yeniden canlanmasını sağlayacaktır.
Günün Kristali: Akuamarin
BALIK
Gökyüzü yaşam arzunuzu yükseltecek, başarma ve enerji düzeyinizin güçlendiğini hissedeceksiniz. Kendinizi daha ileriye taşımak için gereken güce ve zekaya sahipsiniz şimdi akıllıca hareket ederek çok ciddi anlamda gelirler elde edebilir ve bunun sonunda önemli yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Bugün harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Çözümü zor olan her şey ile ilgilenirsiniz işinize yarayacak çok önemli ipuçları yakalarsınız. Özel yaşamınızda ise sevginin duygusal yanı oldukça kuvvetlidir eş ya da sevgilinizle geçireceğiniz zamanlar her ikiniz için de keyifli ve huzur vericidir.
Günün Olumlaması: Ben işimi bütün kalbimle, ruhumla, aklımla yapıyorum ve bolca para kazanıyorum. Parayı seviyorum, yaşamı sevdiğim gibi. Hayatımın her alanında bolluk ve bereket benimle birlikte.
Günün Kristali: Opal