Gökyüzü bugün, elinizdeki işleri bitirmeden yeni bir girişimde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili ani kararlar almamalı, var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın geçmişte yaşanan nahoş olayları gündeme getirmesi kırılmanıza sebep olabilir. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli, yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Affetmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız fakat deneyimlerinizle olgunlaşan ruhunuzu özgürleştirmek için kendinizi bu ıstıraptan kurtarabilmenizin yolu budur. En azından bunun için çabalamalısınız.
Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Akauamarin
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızdaki konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Emin olun, sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. İş hayatınızda ise maddi konularda sürpriz gelişmeler söz konusu. Maaşınızda önemli bir artış ya da umudunuzu kestiğiniz bir alacağınızın gelmesi ile bir hayli rahatlayacaksınız. Bugün şans ve huzur sizden yana.
Günün Olumlaması: Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk, huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda olan olumlu gelişmeler ve maddi rahatlamalara işaret etmekte. Şimdi yaşama sıkı sıkı sarılın, isteklerinizin üzerine kararlı ve disiplinli bir şekilde gidin, yılmadan ve yorulmadan mücadele edin. Özel yaşamanızda ise kendinize ve birlikte olduğunuz insana karşı adil değerlendirmelerde bulunup ilişkiniz için önemli kararlar alabilirsiniz. Duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz keyifli zamanları iyi değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben var olan tüm özelliklerimi kabulleniyor, kimliğimle ve ruhumla barışıyorum. Kendimi engellediğim tüm alanlarda zihnimde yer eden olumsuz düşüncelerden arınıyorum; sevgiyle, aşkla, inançla besleniyorum.
Günün Rengi: Turkuaz
Günün Kristali: Turmalin
Bugün öncelikli olarak yetiştirmeniz gereken işlerinizi tamamlamaya çalışın. Enerjiniz oldukça yüksek olduğundan yorulmadan, keyifle yapmanız gerekenleri kısa bir sürede tamamlarsınız. Dikkat etmeniz gerekenler, işyerindeki insanlarla ve yardımcılarınızla polisler gibi otorite konumundaki görevlilerle tartışma içine girmekten kaçının. Özel yaşamınızda ise partnerinize daha net davranmalı, birlikteliği kuvvetlendirmek için çaba göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyor, kendimi tam olduğum gibi ifade ederek, meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü, özel yaşamınızda yakın çevreniz ve ailenizi ilgilendiren konularda sizin dışınızda gelişen olayların canınızı sıkacağına işaret etmekte. Çok güvendiğiniz biri sizi yarı yolda bırakabilir ya da hiç beklemediğiniz bir tavrıyla sizi şok edebilir. Bu durum sizi üzse de işinizle ilgili konulara yansımamasına özen gösterin. Yeterince maddi konularda sıkıldınız, şimdi kazanma zamanı sizler için. Yaşanan bu olayla birlikte teslimiyetçi bir ruh haline girmekten ve mücadele gücünüzü engellemekten kaçının. Adil olmayan bu olayın sonunda kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun, aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Gökyüzü, zihinsel enerjinizin çok yüksek olduğu bir günde olduğunuzu müjdelemekte sizlere. İşinizle ilgili hiçbir şey bugün sizi yormayacaktır. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Size yapılacak öneri ve eleştirileri dikkatlice dinleyin ve muhalefet etmeyin. Yeni fikirler her zaman gelişmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ani kararlar vermemeye çalışın, bir anda başlayan bir ilişki aynı hızla bitebilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır, emeğimle birleşince, ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Mücadele ettiğiniz, emek verdiğiniz konularda yaşanacak rahatlamalar iş hayatınızda daha doğru değerlendirmelerle isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirmenizi sağlayacak. Bu süreçte kararlı olmalı ve hak ettiğinizi alabilmek için mücadele etmelisiniz. Özel yaşamınızda peşi sıra yaşanan olumlu olumsuz geçişler, birlikte olduğunuz insanla ilgili güven problemi yaşamanıza ve gelecek konusunda kaygılanmanıza neden olabilir. Şimdi sağlıklı kararlar alabilmek için kendinize zaman ayırın, sizi zorlayan tüm kişi ve olayları objektif bir şekilde değerlendirerek kararlar alın. Her son yeni bir başlangıçtır. Bunu bazen siz istersiniz, bazen de sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle bunları yaşarsınız.
Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorum. Yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam, kendime de haksızlık yaptırmam. Tüm kararlığımla hak ettiğim olana sahip olmak için şimdi bütün güçler benimle birlikte.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün, geçmişe duyduğunuz özlem ve yaşanmışlıkların getirdiği acı tatlı olayların yansımaları ile bugün duygusallığınızı artırabilir. Yaşadıklarınızı zenginliğiniz olarak değerlendirebilirseniz her şey sizin için çok daha aşılabilir hale gelecektir. İş hayatınızda ise zorlandığınız hemen her konuda yaşanacak güzel gelişmelerle önemli ilerlemeler kaydedecek ve isteklerinize ulaşabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise gerginlikler daha da şiddetli bir hal alabilir. Bitmesi gerekeni bitirme cesaretini göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için Rabbime şükrediyorum. İlahi gücün koruması yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.
Günün Kristali: Obsidyen
Bugün ikili ilişkilerinizde insanların size tepkisel yaklaşımları öfkelenmenize sebep olabilir. Sizi olduğunuzdan farklı değerlendirmeye ve bu konuda ısrarcı tavırlar sergileyip üzerinizde ciddi bir baskı kurarak sizi başkalaştırmaya, kendinizden uzaklaştırmaya çalışabilirler, dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise duygularınız oldukça karışık. Huzursuz bir ilişki içindeyseniz ve artık daha fazla sürdürmeme kararındaysanız, Merkür’ün geri hareketini tamamlamasını beklemeli ve kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sabrın ruhumu sakinleştiren, bana fark edemediğim değerlerimi fark ettiren en büyük öğreti olduğunun bilincine vardım. Sabrımı emeğimle ve bilgimle zenginleştirmenin yüksek öğretisi ile doğruyu yanlışı ayırt ediyor, önceliklerimi bu doğrultuda belirliyorum.
Günün Kristali: Ametist
Bugün özel yaşamınızda kendi yakınlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir. Kardeşler, akrabalar ya da arkadaşlarınızla anlamadan dinlemeden sorunlar yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu sürecin ilişkileriniz üzerinde kalıcı zararlar vermesine izin vermeyin. İş hayatınızda ise yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Kendinize güvenin ve ön planda olun.
Günün olumlaması: Göklerin mavi ışığı ruhumu aydınlatırken ve karanlıklarımı ışığa çevirirken şimdi isteklerimi ve hedeflerimi biliyor, başarıya giden yolda hızla ilerliyor ve isteklerime kolaylıkla ulaşıyorum.
Günün Kristali: Ateş opali
Gökyüzü bugün, sözlerinize dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Kelimelerinizi seçerek ifade edin kendinizi ve mümkünse ne iş ne de özel yaşamınızda ikili tartışmalara girmemeye çalışın. Haklıyken haksız duruma düşerek yanlış anlaşılabilir, sonunda oldukça üzülebilirsiniz. Bugün insanları dinlemeyi seçin, susmanız sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda huzursuz bir beraberliğin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla konuşma zamanı geldi de geçiyor bile. Kendinizi daha fazla zorlamanızın anlamı var mı, kendinizi yıpratmaktan başka…
Günün Olumlaması: Biliyorum ki, gün geceyi aydınlattığında yeni kapılar ve şanslar ardı ardına bana açılacak ve büyük bir inançla o kapılardan geçecek, şansımı en iyi şekilde değerlendirerek yeni başlangıçlar yapacağım.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
Sırf birileri canınızı sıktı diye kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtabilecek davranışlar içine girmemelisiniz. Yakın çevreniz üzerinde hayal kırıklığı yaratabilirsiniz. İş hayatınızda şans size gülmüşken akıllı davranmalı, kaprisli davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızın oldukça karışık olduğu bir gündesiniz. Özellikle ilişkileri devam eden Balık’lar, birlikte olduğunuz insanı kızdırmak için elinizden geleni yapmaktan vazgeçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Bilinçaltımda oluşan tüm negatif blokajları yüksek iradem ve inançlarımın gücüyle ruhumun bütününden uzaklaştırıyorum. Yaşama ve kendime karşı adilim. Ağırlıklarımdan kurtulmuş olmanın gücüyle tüm pozitif enerjileri kendime çekiyor, yaşamımın her alanında huzur ve bereketi yaşıyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
Kaynak Hürriyet ailem.