9 Kilo Verdi Dekolteyi Abarttı!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

Eda ve Metin Özülkü özlenen şarkılarını konuklarına söyledikten sonra sahneye çıkan Hülya Avşar kıyafeti ve sesiyle göz doldurdu. Seçkin konukların yer aldığı gecede Hülya Avşar muhteşem bir gece yaşattı.

Eda ve Metin Özülkü özlenen şarkılarını konuklarına söyledikten sonra sahneye çıkan Hülya Avşar kıyafeti ve sesiyle göz doldurdu. Seçkin konukların yer aldığı gecede Hülya Avşar muhteşem bir gece yaşattı.

Birbirinde özel konuklarını ağırlayan Günay Restaurant'ta sahne alan Hülya Avşar Melih Yazgan'ın diktiği iki muhteşem kıyafetle göz doldurdu.

Hülya Avşar'ı izlemeye gelenler arasında işadamı Mehmet Dalmaz ve nişanlısı Zühre Sabaz, Nil Burak , Seyyal Taner, Sami Aksu, Selçuk Ural,Faruk Tınaz ve Hülya Avşar'ın yakın dostları vardı.

Sanatçı dostlarını birer birer sahneye alan Hülya Avşar kilo vermesi ve fit görünüşüyle tam not aldı. Türk Sanat Müziği parçalarıyla sahnesini açan Hülya Avşar repertuarını günün sevilen şarkıları, kendi sevdiği şarkılar, ve alaturka eserlerden oluşturdu.

Sahneye en son Sami Aksu’yu çağıran Avşar, “Bu şarkı benim olsun” dedi ve ‘Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar, Yeryüzünde Sizin Kadar Yalnızım’ şarkısını Aksu’yla birlikte söyledi.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
zayıflayınca açılıp saçılanlara sinir oluyorum ne yani zayıflayınca illaki çıplakmı olmak gerekiyor kıyafetliykende belli oluyor zayıfladığın ayrıca kilo verdi ama yinede zayıf değil

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bunlara diicek söz bulamıyorum.sibel can da aynıydı.zayıflayınca açılıp saçılıyordu.şimdi de hiç zayıflayamıyor artık..

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
bunlar yaparlar anacığım nasıl veriyorlar şu kiloları anlamıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar