Gökyüzü bugün harcamalarınızı kontrol altında tutmanız yönünde uyarıyor sizleri. Gereksiz şeyler için harcamalarda bulunarak kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz Bunun için iddia ettiğiniz konularda haksız duruma düşebilirsiniz. Zihninizi toparlayın ve değerlendirmelerinizi buna göre yapın. Birlikteliği devam eden Koçlar, gereksiz kıskançlıklarda bulunarak huzurunuzu kaçırmak isteyen kişilere fırsat vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Kıskançlık duygumun, sevgimin önünde oluşturduğu blokajlarımı kırıyorum. Zihnimi büyük bir sessizlikle dinlendiriyor, bilinçaltımın ve yanılgılarının yaşamımı olumsuz yönde etkileyerek beni farklılaştırmasına izin vermiyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Topaz
Gökyüzü bugün inatçı tavırlar sergilememeniz için uyarıyor sizleri. Gün içinde dua ya da meditasyonla ruhsal enerjinizi dengelemeli ve ikili tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. İşinizle ilgili önemli kararları bugün almamanız faydanıza olacaktır. Gelen teklifleri akıllıca değerlendiremeyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanacak olumsuzluklara karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koymalı ve gerekli gereksiz sizin ilişkinize müdahil olamayacaklarının farkına varmalarını sağlamalısınız.
Günün Olumlaması: Ruhum ve bedenim muhteşem bir uyum içinde. Uyandığım her güne sağlıkla uyanıyor, sağlıkla nefes alıyorum. Yüksek inançlarım sayesinde ruh ve bedenimde hiçbir olumsuz enerjiyi, hastalığı barındırmıyorum. Bolluk ve bereket sağlıkla, aşkla geçen her güne şükürler olsun.
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bir anlık öfke ve kızgınlıkla yanlış kararlar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın fevri davranışlarına aynı şekilde karşılık vermemeli ve aile bireylerinizle, ilişkilerinize önem vererek hareket etmelisiniz. Bugün kendinizi oldukça gergin ve huzursuz hissedebilir, ne olacaksa olsun tarzında davranışlar içinde bulanabilirsiniz. Özel yaşamınız da ise eş ya da sevgilinizi anlamaya çalışarak hareket etmeli ve kalbini kıracak davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Şimdi evrenin muhteşem müziğinin eşliğinde dans ediyor ve kendi dünyamı yeniden keşfediyorum. Bu muhteşem keşfin öğretilerine, getirilerine açığım. En yüksek tepelere çıkıyor bir anda kuyunun en dibine düşüyorum. Böylelikle olgunlaşıyor ve şükretmek için ne kadar fazla sebebim olduğuna idrak ediyorum. Sorumluluklarımın bilinciyle hareket etmeye karar veriyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde olan biten olumsuzluklardan uzak durmanız ve mümkün olduğunca fikir beyan etmemeniz için uyarıyor sizleri. Bugün yalnız kalmaya, ruhunuzu dinlendirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Dışarı çıkın, hava alın dolaşın ve kendinize zaman ayırın. Böylelikle olumsuz enerjilerin sizi etkilemesine izin vermemiş olacak ve iç huzurunuzu yakalayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliğiniz hakkında yakınlarınızdan gelecek uyarılara karşı duyarlı olmalı ve önemli kararlarınızı bir an evvel alarak uygulamaya başlamalısınız.
Günün Olumlaması: Kendimle yüzleşmenin verdiği huzur ve güven yaşamımın her alanında etkili ve olumlu sonuçlar almamı sağlıyor. Hatalarımı, keşkelerimi farkındalıkla olgunluğuma katmanın yüksek bilinciyle yaşamın bana sunduğu mucizeleri sevgiyle fark ediyor ve en yüksek akıl yetilerimle bütünün hayrına değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
Gökyüzü tüm ışığını yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz, her davranışınız beğeni kazanacak ve iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji, iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir. Bir an bile etkilenseniz hatırınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.
Günün Olumlaması: Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.
Günün Kristali: Kuvars
Gökyüzü, zihinsel enerjinizin çok yüksek olduğu bir günde olduğunuzu müjdelemekte sizlere. İşinizle ilgili hiçbir şey bugün sizi yormayacaktır. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için son derece uygun bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda duygusal davranarak, birlikte olduğunuz insanın her söylediğinden farklı bir mana çıkararak durduk yerde alınganlıklar sergileyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Gökyüzü bugün, iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da, öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün alacaklarınız konusunda ısrarcı olmamalısınız. Sizin tutumunuza karşılık yersiz bir inatla karşılaşabilir ve buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Huzurlu olmak ve akışa ayak uydurmak sizleri isteklerinize ulaştıracaktır. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Teraziler, eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün kendimi çok daha sağlıklı, güvende ve güçlü hissediyorum. Yaşamımdaki tüm olumsuzlukları sevgiyle evrene iade ediyorum. Yenilenen ruhumun getirdiği tüm olumlu enerjileri yüksek bilincimle birleştirerek doğru adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Akik
Bugünün şifresi sizin için biz diye düşünebilmektir. Ben merkezli davranışlardan ve ben haklıyım düşünce içinde hareket etmekten, bunu ispatlamak adına agresif tavırlar sergilemekten uzak durmalısınız. Sezgilerinize kulak verin ve içinizde yükselen isyan duygusunun size olumsuz etkiler getireceğinin bilinci ile bu duygunun sizi olduğunuzdan farklı gösterebilecek davranışlar içine sokmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise yanlış anlaşılmaların getireceği sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Kelimelerinizi doğru seçtiğinizden emin olmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün ruhumdaki tüm karanlıklarımdan aydınlanıyorum. Sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum. Yüreğimin sesine kulak verdikçe bilinçaltımın derinliklerinde yer eden acılarımı, öfkemi ve pişmanlıklarımı fark ederek bu duygularımı özgürleştiriyorum. Böylelikle yaşam benim için çok daha keyifli, bolluk, bereket, sevgi dolu bir hale geliyor. Kendime, yeteneklerime, hür irademe ve inançlarıma güveniyorum. Doğru kararlar alarak emin adımlarla aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle, sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Gökyüzü, yaşamınızdaki olumsuz olaylardan kaçmadan içinde bulunduğunuz olumsuzluklarla nasıl baş etmeniz, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini belirlemeniz için destekliyor sizleri. Yaşam rüzgarının yönünü tayin edebilmeniz ve zorlukların üstesinden gelebilmeniz için bunu yapmanız şarttır. Bu konuda gökyüzünün tüm olumlu enerjileriyle sizi desteklediğini bilerek bu şansı çok iyi değerlendirin. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı daha anlayışlı olmalısınız. Onun size olan sevginin ilişkinizde ne kadar büyük bir önem taşıdığını bir kez daha durup düşünmelisiniz.
Günün Olumlaması: Bıraktım dünümde sözlerin ağır kabuklaşmış yarasını. Döndüm bugün yüreğime, sözüne kulak verdim ve yoluma rehber ettim. Korkumu cesaretle yendim. Ruhumu ilimle aydınlattım, zekamı bilgiyle donattım. Yarınıma umutla bakmaya başladım. İsteklerimin bilinciyle emek vermeye, emeğin hakkını almaya niyet ettim ben bugün.
Günün Kristali: Kalsedon
Gökyüzü bugün oldukça mücadeleci, cesur, kararlı ve istekli bir ruh halinde olacağınızı göstermekte. Yaşadıklarınızın istek ve hedeflerinizin tüm sorumluluğunu alarak yeni başlangıçlar, yeni fikirler geliştirecek ve bunların zamanlamaları için planlar yapacaksınız. Gelişmeler sizin istediğiniz hızda ilerlemese de yapacaklarınızı belirledikten sonra yavaş yavaş hepsinin gerçekleştiğini gördükçe oldukça mutlu olacaksınız. Kendinize olan güven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yalnızsanız kendinizi aşktan uzak tutmaktan vazgeçmeli ve karşı cinsin size yaklaşmasına izin vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin kaybettiği heyecanları yeniden yaşamak, hayata yeniden tüm coşkusuyla tutunmak, deli dolu ve hesap kitap yapmadan ruhumun bilgeliği ile düştüğüm yerden büyük bir güven ve inançla ayağa kalkıyorum. Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadan, görmediğinden ise inançlarıma sığınarak aşka doğru yürüyorum.
Günün Kristali: Oniks
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Özel hayatınızda ise hiç olmadığınız kadar şanslısınız. Sizi huzursuz eden tüm olaylardan uzaklaşarak önemli kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli. Düşünerek, özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem. Bu da benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
HürriyetAile