KOÇ
Gökyüzü bugün, maddi yatırımlar konusunda temkinli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Herhangi bir emlak, araç gibi alımda bulunmak istiyorsanız bunu belli bir süre ertelemelisiniz. Aksi halde ciddi anlamda sıkıntılar yaşanabilir. İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamda ise evli Koç’lar, eşinizin iş hayatında yaşanacak sarsıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde ona destek vermeli ve sağlıklı değerlendirmelerde bulunamadığı konularda uyarılarda bulunmalısınız.
Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim. Kendimi eğiterek, eleştirerek, yenilenmiş olmanın mutluluğuyla doğru kararlar alabildiğim için sevgiyle güçlü bir şekilde ayağa kalkmanın şükründeyim.
Günün Rengi: İnci beyazı
Günün Kristali: Ay taşı
BOĞA
Gökyüzü bugün özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı sabırla hareket etmeniz için güçlü kılıyor sizleri. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Sizden yaşça büyük dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız. Aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir. Bekar Boğa’lar, bugün fiziksel çekiciliğiniz karşınızdaki hemen herkesi etkileyecektir. Hayranlarınızın yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Hematit
İKİZLER
Gökyüzü işinizle ilgili konularda bugün hiçbir konuyu başkalarının eline bırakmadan kendi kontrolünüzde tutmanız için uyarıyor sizleri. Hiç beklemediğiniz insanlardan zararlar görebilir, sizin için önemli bir işinizde düzeltilmesi güç aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendi çıkarlarını düşünerek birlikteliğinizi 2. plana alan tavırları karşısında ipleri bir anda koparabilirsiniz. Samimiyet ve saygıdan uzak bir beraberliğe tahammülünüz yok. Duygunun olmadığı bir ilişkide kalmanız oldukça güçtür. Bekar İkizler, karşı cinsin yoğun ilgisi bugün hiç ilginizi çekmeyebilir.
Günün Olumlaması: Duygularım ve samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor, onlara sahip çıkıyor, bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor, inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor, yaşama aşkla daha çok bağlanıyorum.
Günün Rengi: Krem
Günün Kristali: Kristal Kuvars
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçekçi davranmanız ve sorunlardan kaçmadan üzerine gitmeniz için cesaretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Yaşananları görmek istediğiniz şekliyle değerlendirmeye devam ederseniz kendinizi daha büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşin ve yolunda gitmeyen konulara bir an evvel müdahale edin. İş hayatınızda ise girişimlerinizin, başlattığınız projelerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için var gücünüzle işinize konsantre olun ve sadece şansınıza güvenerek hareket etmeyin. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Yeter ki işinizin her noktası ile kendiniz ilgilenin.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyor ve kendime değer veriyorum. Ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamlarını çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim ve özelliğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisini ekleyerek yenileniyorum.
Günün Rengi: İnci beyazı
Günün Kristali: Beyaz mercan
ASLAN
Gökyüzü bugün, hırs ve öfkenizin getireceği zararlar konusunda uyarıyor sizleri. Kendinize haksızlık edildiğini düşündüğünüz bir konuda tepkileriniz oldukça şiddetli olabilir. Karşınızdaki insanlara zarar verebilir ve aynı şekilde karşılığını görebilirsiniz. Hırsınızın sizi telafisi olmayan bir yola sokmasına izin vermeyin. İş hayatınızda mümkün olduğunca önemli görüşmelerinizi bugün yapmamaya gayret gösterin. Özel yaşamınızda ise bitmez dediğiniz bir ilişkiniz bir anda bitebilir. Bekar Aslan’lar, bugün hiç beklemediğiniz şekilde gelişen olaylarla duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve ona sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Sitrin
BAŞAK
Gökyüzü, yaşamınızın hangi alanında yavaş giden ve tekrarlayan sorunlar varsa bugün ile birlikte olumlu gelişmelerin yaşanarak sizler için rahat ve huzurlu bir dönemin başladığını müjdelemekte. Ruhunuz ve bedeniniz, yaşadıklarınız karşısında oldukça hırpalandı. Şimdi güzel günler kapınızı aralarken kendinizi toparlamalı, sağlığınıza ve bedeninize gerekli özeni göstermelisiniz. İşinizle ilgili konularda ise sezgilerinize güvenerek hareket etmeli, yakın çevrenizde bulunan insanların kararlarınıza karşı çıkarak sizi kendi fikirlerinizden uzaklaştırmalarına izin vermeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Başak’lar, fikir ayrılıkları tartışmaları beraberinde getirebilir. Bugün anlayışlı davranmayı deneyin.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve zinde yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.
TERAZİ
Gökyüzü bugün, maddi konularda dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Maddi konularda yakın dostlarınızın ve aile bireylerinizin görüşlerine başvurmaları, duygusal davranışlarda bulunmamalısınız. Sırf duygusallığınız ve iyi niyetinizin sonucu sizin için ciddi bir maddi sıkıntıyı beraberinde getirebilir. Bugün işinizle ilgili konularda iletişime fazlasıyla önem verin. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinden birinin size olan sevgisi, özlemi ve geçmişte yaşanan kırıcı olaylardan dolayı pişmanlığını ifade eden sözleriyle karşınıza gelip af dilemesi mümkün. Aşk hayatınızda ise duygularınızla mantığınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim ve sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla Rabb’imle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.
Günün Rengi: Buz beyazı
Günün Kristali: Turkuaz
AKREP
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yaşanacak gerginliklere karşı uyarıyor sizleri. Emek verip mücadele ettiğiniz bir konuda haksız eleştirilere maruz kalabilir ve öfkenize yenilerek kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Günün şifresi sizin için “sabır.” Sakin olun ve damarınıza basarak sizi bilinçli bir şekilde engellemelerine fırsat vermeyin. Bugün sağlığınıza dikkat edin, aşırı stres ve yorgunluğa karşı problemler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Duygularınızı paylaşmadığınız sürece huzursuzluğunuzu daha da artırırsınız. Bugün iş ve özel yaşamınızda tartışmalardan uzak durmaya çalışmalı ve günü sevdiğiniz konularla ilgilenerek kendinizi rahatlatmaya çalışmalısınız.
Günün Olumlaması: Ben aşk iksirinin sırrına erdim bugün, ilahi olanın farkına vardım. Sırra vakıf olmanın aşkıyla doldum bugün. Bugünü sevgiyle, yarını muhabbetle, geleni hayırla, gideni sevgiyle uğurladım bugün.
Günün Kristali: Akuamarin
YAY
Gökyüzü iş hayatınızda rahatlayacağınız ve sizin istediğiniz yönde yaşanacak gelişmelerle sevineceğinize işaret etmekte. Günlerdir üzerinizde hissettiğiniz ağırlığın hafiflemeye başlaması ile birlikte maddi manevi rahatlayacak, çok daha huzurlu bir çalışma ortamına kavuşmanın keyfi ile daha verimli çalışacak, şartlarınızı her geçen gün daha iyi seviyelere taşıyabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal hayatınıza biraz daha önem vermeli ve yeni insanlar tanımanın yaşamınıza katacağı güzel enerjilerle yeni coşkuları yüreğinizde yaşamalısınız.
Günün Olumlaması: Yaşamın zorluklarına rağmen kaybetmediğim özelliklerim olduğu için çok şanslıyım. Sevgiyle gülebiliyor, hüzünle gözyaşı döküyor, beni ben yapan değerlerimle yaşamımı devam ettiriyorum. Nefreti ve öfkeyi kendimden uzak tutabilmiş olmanın huzurundayım.
Günün Rengi: Pudra pembesi
Günün Kristali: Lapis Lazuli
OĞLAK
Gökyüzü bugün, gerçekleşmesi güç işlerin peşinden gitmemeniz konusunda uyarıyor sizleri. Sevdiğiniz bir arkadaşınızın müthiş bir fikir diye önünüze koyduğu projenin hevesine kapılarak, enerjinizi boşa tüketerek, öncelikle yapmanız gereken işlerinizden uzaklaşarak emeklerinizin boşa gitmesi ile üzülebilirsiniz, dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise geçmişte kalan bir ilişkiden kaynaklanan bir problemin var olan ilişkinizde huzursuzluk çıkarmasını engellemeye çalışmalı ve geçmişin sorunlarını kökten bir çözüme kavuşturarak yaşamınızdan sonsuza dek çıkarmalısınız. Bekar Oğlak’lar, sizler de bugün karamsar bir ruh halinde olup size ilgi duyduğunu bildiğiniz insanlara karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Öğrendiğim her şeyi sabır ve emekle geliştiriyor, onları her yeni günle büyük bir coşkuyla hayata geçiriyorum ve haklı başarılara ulaşıyorum. Maddi konularda şans benden yana. Kazandığım her lira katlanarak artıyor ve yaşam seviyemi daha iyiye, daha güzele taşımaya devam ediyor.
Günün Kristali: Opal
KOVA
Bugün işinizle ilgili konularda son derece girişken davranmalı ve planlamalarınızı herhangi bir gecikmeye meydan vermeden uygulamaya geçmelisiniz. Maddi konularda çalışma arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunmalı ve şartları daha iyi hale getirip hepinizin kazançlı çıkması için yeni projeler üzerinde ortak kararların önemini vurgulayarak birlikte hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise huzursuzluklarınızı ifade edin ve haklarınıza sahip çıkın. İhmal edildiğinizi ve gereken ilginin eksikliğini hissediyorsanız tüm duygularınızı en saf haliyle ifade edin, bugün kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı ve en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Rengi: Tozpembe
Günün Kristali: Akik
BALIK
Gökyüzü bugün, sizlere iş hayatınızla ilgili konularda gözlemci davranarak süregelen sorunların aşılır olup olmadığını incelemeniz ve kararlar almak için harekete geçmeniz yönünde destekliyor sizleri. Sürekli emek veriyor fakat karşılığını başkalarının duyarsızlığı ve gereken özeni göstermemesi yüzünden alamıyorsanız eğer değişim zamanı gelmiştir demektir. İş hayatınızda tecrübelerinize güvenerek hareket etmeniz sizi kazançlı çıkaracaktır. Bugün ayak ve bileklerinizle ilgili problemler yaşanabilir. Bu giydiğiniz bir ayakkabının ayağınızı rahatsız etmesi olabileceği gibi çarpma ve incinmelerle ilgili bir durum da olabilir. Özel yaşamınızda ise kendinizi son derece huzurlu hissedecek ve hissettirileceksiniz.
Günün Olumlaması: Aşk yaşamımın her köşesinde hükmünü kararlılıkla sürüyor şimdi. Fark edemediğim kadar farkındayım aşkın gücünün ve bana kattığı güzelliklerin. Dürüstlüğün, saflığın ve masumiyetin aşkla dolu dolu yaşandığı her güne şükürler olsun.
HürriyetAile