Gökyüzü, aşk hayatınıza önem kazandırmakta. Unuttuğunuz heyecanlar yüreğinizi sarabilir. Aşkı doyasıya yaşayacağınız, kendinizi çok özel ve değerli hissedeceğiniz günlerdesiniz. Cesur olun, sevmekten korkmayın ve kendinizi engellemeyin. Bırakın aşkın gücü yaşamınızı kuşatsın. İş hayatınızda da oldukça başarılı işler yapacak, yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşacaksınız. İç sesinize güvenin ve kararlarınızı bu doğrultuda gerçekleştirin. Bekar Koç’lar, bugün şans sizden yana, duygularınızın peşinden gidin.
Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor, gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Kalsedon
Gökyüzü bugün, risk gerektiren hemen her konuda dikkatli olmanız ve anlık kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Özellikle finansal konularda gözünüzü dört açın. Bugün gözlemci davranın ve insanlara fikir beyan etmekten çok onların söylediklerine yorum yapmadan kulak verin. Günün sonunda maddi manevi kazanan taraf siz olacaksınız. İnsanların çıkarları söz konusu olduğunda nasıl da değişebilir olduğunu göreceksiniz ve sahip olduğunuz özellikleriniz için şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ortak değerlerde buluşmanız huzurunuzu kıskanan insanları rahatsız edecektir.
Günün Olumlaması: Aşka inanıyor, ruhumu aşkla coşturuyorum. Hüzünlerimi, öfkelerimi ve bencilliklerimi bilinçaltımdan, ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Hafifliyor, arınıyor, doğan günle yepyeni başlangıçlara aşkla yol alıyorum.
Günün Kristali: Yakut
Yeni insanlar tanımanın yaşamanıza getireceği fayda ve şanslar söz konusu. Yenilenme isteğiniz sizi her zamankinden daha hareketli ve cesur kılıyor. Sizi yoran ve aşağıya çeken enerjilerden arındınız adeta. İş hayatınızda değişimden korkmayın. Yeni bir yapılanmanın içindeyseniz isteklerinizi, beklentilerinizi ifade edin ve sahip olduğunuz yetenekleri ortaya koymaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda da keyifli gelişmelerle moral bulacak ve yüreğinizden geçen güzelliklerin gerçekleşmesi ile mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. İnanın, sahip çıkın ve yolunuzda ilerlemeye devam edin.
Günün Olumlaması: Gerçeği biliyor, kabul ediyor ve teslim oluyorum. Ruhumu teslimiyetle terbiye ediyorum. Güneş’in doğuşunu ve Ay’ın geceyi aydınlatmasını aşkla izliyor, kendi ışığımın sırrına erişebilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum.
Günün Kristali: Pirit
Gökyüzü bugün tüm pozitif enerjisi ile maddi manevi güçlendiriyor sizleri. İş birlikleri bugün sizleri kazançlı çıkaracak. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, kişisel eşyalarınızla ilgili yaşanacak problemler. Aradığınızı bulamayabilir, sıklıkla kullandığınız elektronik bir eşyanızın arızalanması ile epeyce uğraşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tahammül gücünüz zayıftır. Yaşanan olumsuz olayların birikmesi ile küçücük bir konu büyük bir tartışma konusu haline gelebilir, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımda. Onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresindeyim. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla ve aşkla yürüyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün duygusal anlamda zorluklarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Ayrıca iş hayatınızda isteklerinizi bir türlü ortaya koyamıyor olmanın baskısı ve yaptıklarınızı görmezden gelen işverenler kendinizi kötü hissetmenize sebep olur. İçinizde patlamaya hazır bir volkan var gibi hissedebilirsiniz. Sakin olun ve ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Bu durum özel yaşamınızda da sorunlara, evliliğinizi sorgulayarak gerginlikler yaşanmasına sebep olabilir. Bugün öfkeniz öylesine yüksektir ki hayatı olumlu yönleri ile değerlendirmekte zorlanırsınız. Sakinleşin ve dış etkileri bir yana bırakıp iç dünyanıza yönelin.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.
Günün Kristali: Agat
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde bulunan ve dengesiz davranışlar içinde olan kişilere karşı dikkatli olmanız, tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Tartışmalar sağlıklı kararlar almanızın önüne geçebilir. Özellikle işinizle ilgili konularda verilecek anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Var olan şartlarınızı korumaya çalışmalı, günü sakinlikle geçirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurma çabalarınız sonuçsuz kalabilir. Siz ona ulaşmaya çalıştıkça o buna izin vermeyebilir ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Bekar Başak’lar, bugün alacağınız sürpriz bir telefon veya mail duygusal hayatınızı hareketlendirebilir.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime, bilgi ve tecrübe güveniyorum. Sahip olduğum güven duygumun beni koruduğuna, geliştirdiğine inanıyorum ve biliyorum ki inanarak yaptığım tüm girişimlerimin sonunda maddi manevi kazançlı çıkarım.
Günün Kristali: Septerian
Bugün iş ve özel yaşamınızda istekleriniz gerçekleşebilir, yeni bir dünyanın kapıları sihirli bir şekilde sizlere açılabilir. Cesur olun, korkularınızı dünde bırakın ve anı yaşayın. İlahi adaletin tezahür ettiği ve hakkınız olanı alacağınız özel bir gün. Bugün yaşadıklarınızı çok akıllıca değerlendirin. İş hayatınızda uzun süren sessizlik döneminden sonra yıldız gibi parlayacak ve kalıcı işlerin altına imza atacaksınız. Aşk hayatınızda ise şifreniz: “İste, inan ve kazan.”
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Gökyüzü bugün gizli kalmış birçok meselenin gün yüzüne çıkabileceğine işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda uzun zamandır sizden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilir, şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geride kalması gereken konuları gündeminize taşımaktan vazgeçin artık. Sürprizlerle dolu bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızdan gelecek iyi haberler ve uzun zamandır görmediğiniz bir dostla karşılaşmanın keyifli sohbeti enerjinizi yükseltecek. Kısa sure önce ayrılıkla sonlanan ilişkinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremdeki hiç kimse yargıç değil. Yine hiç kimse beni yaptıklarımdan ve yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz, cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa, olgunluğu bilgeliğe katarak her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.
Günün Kristali: Zebercet
Başkaları için ruhunuzda barındırdığınız enerjileri dışarıya yansıtmamaktan, duygularınızı yok sayarak idare etmekten, yavaş fakat emin bir halde uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İç sesiniz tüm gücü ile zihninize güçlü bir şekilde etki etmeye başlamışken birçok alışkanlığınız belki bağımlılığınızdan kendi isteğinizle uzaklaşacak ve zümrüdü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş hayatınızda ise günlerdir beklediğiniz o büyük haber bugün gelebilir ve sizle birlikte emek veren herkes büyük bir sevinç yaşayabilir. Hedeflerinizi yükseltin, zihninizi daima iyi ve pozitif düşüncelerle zenginleştirin.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, dünyayı seviyorum. Düşüp kalkmayı, coşup durulmayı, ağlayıp gülmeyi, bağırıp çağırmayı ve bir çocuk gibi zaman zaman küsüp oynamamayı seviyorum. Ruhumdaki enerjilerin farkına varıyorum, beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyorum. Yaşamımın sorumluluğunu alırken beni bana küstürecek her şeyi yaşamımdan sevgi ile evrene iade ediyor, beni ben olduğum için sevecek her şeyi sevgi ile yaşamıma davet ediyorum.
Günün Kristali: Kehribar
Gökyüzü bugün, coşkulu bir ruh halinde olacağınız, yaşamınız için yeni ve doğru kararlar alıp uygulayacağınızı müjdelemekte. Auranızdaki müthiş enerji yüreğinizdeki coşku ile birleşince sizi kimse durduramaz. İş ve eğitim hayatında şans sizden yana. Yüzünüzü güldürecek gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltirken yaşam şartlarınızı iyileştirebilmenin şükrünü yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda da günler sonra gelen keyifli bir günün getirdiği huzur yüksek enerjinizi daha da artıracak. Bugün tüm güzellikler sizinle birlikte.
Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın ve tek gerçeğin sevgi olduğunun. Bunun öneminin farkındayım artık. Boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge ve en verimli çağındayım.
Günün Kristali: Zümrüt
Gökyüzü, Kova burçlarını finansal konularda dikkatli olmaları için uyarıyor. Bugün beklemediğiniz bir hamle ile kaynaklarınızla ilgili bir oyunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Her tatlı söze kanmadan gerçekçi değerlendirmelerde bulunduğunuz takdirde var olan şartları koruyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın bitmek tükenmek bilmeyen istek ve şikayetleri karşısında sabrınız taşabilir ve siz de uzun zamandır biriktirdiğiniz öfkenizi gür bir sesle ortaya koyabilirsiniz. Rahatsızlıklarınızı paylaşırken yıkıcı davranmamaya özen gösterin.
Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin ve yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.
Günün Kristali: Mercan
Bugün yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişim kurmakta zorlansanız da doğru fikir ve önerileriniz kabul görecektir. Karşıt fikirler zihninizde yeni fikirlerin uyanmasını sağlayacak ve siz daha girişimci, cesur tavırlar sergileyerek birçok kişi ya da kurumun desteğini alabileceksiniz. Aynı etki eğitim hayatı devam eden Balık’lar için de geçerlidir. Sınavlarınızda başarılı olabilir, anlamakta zorlandığınız bir dersi farklı bakış açınızla daha anlatılır bir hale getirebilirsiniz. Gün sizin gününüz! Özel yaşamınızda belirsizlikler sizi yorsa da beklemede kalmalı ve sabırla hareket etmelisiniz. Emin olun sabrınız size çok şey kazandıracak.
Günün Olumlaması: Susup söyleyemediğim tüm duygularımı ve düşüncelerimi özgür bırakıyorum bugün. Rüzgarla savuruyor, aşkla sana gönderiyorum. Hissetmen, anlaman ve beni seninle tamamlaman için. Aşkın gücü, imkansızı başarabilmenin mucizesi ile yeniden doğuyor, yaralarımdan aşkla iyileşiyor ve şifa buluyorum.
Günün Kristali: Opal
Kaynak Hürriyet ailem.