9 Şubat Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü huzurlu ve eğlenceli bir günü müjdeliyor sizlere. Sevdiğiniz insanların sürprizleri ile haftanın yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız. Samimi, içten insanların pozitif enerjisi ruhunuzu saracak. Özel yaşamınızda da sevdiğiniz insanın sağlık problemlerinin sona erip sağlığına kavuşması ile sevineceksiniz. Karanlıkların son bulduğu, ışığın hakimiyetinin sürdüğü sağlıklı, keyifli günlerin tadını çıkarmaya bakın. Bekar Koç erkekleri bugün yakın çevrenizde gelişen olaylara duyarsız kalmayın. Aşk kapınızı çalabilir!

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Düşmanlarıma, bana huzursuzluk veren, yoran, kıran, düşüren herkese ve tüm yaşanmışlıklarıma teşekkür ediyorum. Bana düştüğüm yerden kalkmayı, yaşama karşı dik durmayı, keşfedilmemiş özelliklerimi keşfedip içimdeki cevheri yaşama sunmayı öğrettiğiniz için. Aydınlanan yolumda güçlü ve prensipli olmayı öğrettiğiniz için gepinize teşekkür ederim...

Günün Kristali: Kalsedon

Günün Rengi: Siyah

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen güzel olaylar, iş hayatınıza yeni bir soluk getirecek. Belki biraz daha fazla yorulacaksınız ama yeni enerjiler yaşamınıza akarken bu süreyi iyi değerlendirmeli ve gelişen sürece ayak uydurmak için çabanızı, emeğinizi esirgemeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize bir şans daha vermiş olmanız, ona bir kez daha güvenmeniz uzun bir zaman almışken onun sizi yine hayal kırıklığına uğratması karşısında ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. En iyisi gerçekçi olmak. Yıkılan güveni geri kazanmak, böylesi kolay verilebilecek bir şans olmamalı. Üzülmek istemiyorsanız gerçeği kabullenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sabrımın mükafatını deneyimlediğim özel zamanlardayım. İnandım, güvendim ve başardım. Evrensel yasaların adaletinin getirdiği haklılığın şükründeyim.

Günün Kristali: Malahit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, uzun zaman önce iş hayatınızda ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olan kişi ya da kişilerin yaşadığı zorluklarla karşınıza çıkıp sizden yardım talebinde bulunabileceklerine işaret etmekte. Yardımı elinizi kime uzatıp uzatmayacağınız elbette ki sizin iradenizde. Ama unutmamanız gereken geçmişte hangi şartlarda, neler yaşadığınız. Özel yaşamınızda ise aile büyüklerinin öneri ve görüşlerini bugün dikkate almanız yararınıza olacaktır. Sizin fark edemediklerinizi onlar fark etmiş olabilirler.

Günün Olumlaması: Rüyalarımı, hayallerimi gerçeğe dönüştürebilmek için gereken irade gücüne, akıl ve inanca sahibim. Şu anla birlikte sahip olduğum tüm yeteneklerimi, sezgilerimi başarıya giden yolda hayatımın her alanını zenginleştirmek için faaliyete geçiriyor ve kullanıyorum.

Günün Kristali: Pirit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün iş hayatınız önem kazanıyor. Problemlerin bir bir çözüme kavuşması ile rahat etmeye başlıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız insanlardan tutun, iş yaptığınız firma ve kişilere kadar yaşanmaya başlayacak değişimler sizi her anlamda rahatlatacak. Maddi manevi kazançlı çıkacaksınız. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu arkadaşlarınızla ilişkileriniz. Yanlış anlaşılacak sözler sarf etmemeye özen gösterin. Kelimelerinizi özenle seçin, gerçekten kıymet verdiğiniz dostlarınızın kalbini istemeden de olsa kırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan özelliklerimi seviyor, sahip olduğum tüm değerlerim için şükrediyorum. Gökkuşağının 7 renginin sarmalına bürünüyor, her an her saniye maddi-manevi zenginleşiyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün gizli kalmış birçok meselenin gün yüzüne çıkabileceğine işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda uzun zamandır sizden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilir, şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geride kalması gereken her şeyden arınıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızdan gelecek iyi haberler ve uzun zamandır görmediğiniz bir dostla karşılaşmanın keyifli sohbeti enerjinizi yükseltecek.

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekillendiriyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum ve yürüyorum. Bu yol uzun, bu yol aydınlık; kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün çalışma arkadaşlarınızın iyi niyet ve merhametinizi suistimal etmelerine izin vermeden, sezgilerinizin sizi yönlendirdiği şekilde hareket edecek, bu insanlara iyi bir ders vereceksiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır devam eden problemleri, ne kadar mücadele etseniz de karşı tarafın aynı tavrını sürdürmesi sonucunda tek taraflı hiçbir şeyi düzeltemiyor olmanın çaresizliği sizi keskin kararlar almaya yöneltebilir. Bekar Başak’lar bugün karşı cinsle aynı dili konuşmak bir hayli zor olabilir.

Günün Olumlaması: Geceme doğan ay, günüme doğan güneşle aydınlanıyor ve arınıyorum. Karanlık yanlarımı ışığa açıyor, korku ve kaygılarımdan, takıntılarımdan, geçmişte deneyimlediğim ruhumda iz bırakan, beni yoran yansımalardan tamamen uzaklaşıyor, yenileniyorum. Kendimi sorguluyorum, doğru ile yanlışı ayırt edebilmenin sırrına eriyorum. Her an, her dakika gelişiyor ve öğreniyorum.

Günün Kristali: Labradorit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Başkaları için ruhunuzda barındırdığınız enerjileri dışarıya yansıtmamaktan, duygularınızı yok sayarak idare etmekten yavaş fakat emin bir halde uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İç sesiniz tüm gücü ile zihninize güçlü bir şekilde etki etmeye başlamışken birçok alışkanlığınız, belki bağımlılığınızdan kendi isteğinizle uzaklaşacak ve Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş ve özel yaşamınızda keskin çıkışlar yapmadan, planladığınız şekilde rotanıza doğru ilerleyin ve geçmişin gölgesinin bugünün güneşine yansımasına izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, dünyayı seviyorum. Düşüp kalkmayı, coşup durulmayı, ağlayıp gülmeyi, bağırıp çağırmayı, bir çocuk gibi zaman zaman küsüp oynamamayı seviyorum. Ruhumdaki enerjilerin farkına varıyorum, beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyorum. Yaşamımın sorumluluğunu alırken beni bana küstürecek her şeyi yaşamımdan sevgi ile evrene iade ediyorum. Beni ben olduğum için sevecek her şeyi sevgi ile yaşamıma davet ediyorum.

Günün Kristali: Kehribar

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün duygularınızı kontrol altında tutmak oldukça zordur. Sevdiğiniz insanla, birlikte olmak zorunda olduğunuz kişi arasında sıkışıp kaldığınızı ve çaresizliğinizi hazmetmek oldukça zordur. Zamanında göremediklerinizden dolayı yaşadığınız olaylara suçlu, sorumlu aramak yerine dönüp seçimlerinizi sorgulamanız, şu anda yaşadığınız çaresizliğin içinden çıkmanıza yardımcı olabilir. Biraz daha adil davranın. Sürekli yaşamı suçlamak yerine çözüm odaklı hareket edin ve doğrularınıza sahip çıkın.

Günün Olumlaması: İçimde biriktirdiğim isyanlarımı haykırabilmenin, tüm ağırlıklarımdan, karanlıklarımdan hafiflemiş olmanın mucizesindeyim. Bir kuş gibi kanatlarımı çırparak uçabilmenin, semalarda süzülerek yenilenebilmenin, her anı aşkla, sevgi ile zenginleştirebiliyor olmanın şükründeyim.

Günün Kristali: Diaspora

yay-50.jpg
YAY
Bugün iş hayatınızda başkaları ile yarış içinde olmamaya ve yakın çevrenizdeki insanların dolduruşuna gelmeden hareket edin. Siz yapmanız gerekenlere odaklanın, bırakın başkaları sen-ben kavgası içinde gereksiz tartışmalarda yarışıp dursunlar. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ilgi duyduğunuz birinin sürpriz bir şekilde karşınıza çıkması ile heyecanlanabilir ve duygularını sizden önce ifade etmesi ile aşkın coşkusuna teslim olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aklıma takılan her sorunun cevabını kendi içimde bulabilmenin, çözüme kavuşturabilmenin huzuru ile başlıyorum güne. Genç kalabilmenin sırrının ruhumu beslemekten geçtiğini fark edebilmenin şükrü ile aşkla başlıyorum hayata. Sil baştan yaşıyorum gençliğimi tüm güzelliği ve coşkusu ile.

Günün Kristali: Yakut

oglak-50.jpg
OĞLAK
Aile ilişkilerinizin güçlendiği, olumsuzlukları ardınızda bıraktığınız keyifli zamanlardasınız. İş birliği ve anlayışın getireceği olumlu etkiler, iş hayatınızda belirsizliklerin tamamen ortadan kalkmasını sağlayacak. Özel yaşamınızda ise eşinize güvenmenin getirdiği huzur ve şansı iyi değerlendirin. Geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmemeyi alışkanlık haline getirin. Huzur verin, huzur bulun…

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekillendiriyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum, yürüyorum. Bu yol uzun, bu yol aydınlık; kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor ve mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

Günün Kristali: Aragonit

kova-50.jpg
KOVA
Bugün kendinizi huzursuz ve sinirli hissedebilirsiniz. Bir türlü şansın sizden yana olmadığını düşünerek isyankar tavırlar sergileyebilirsiniz. Dikkatli olun, bu halinizi herkes olumlu karşılamayabilir ve yanlış anlaşılmalara bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu duyguların sizi yükümlülüklerinizden koparmasına izin vermeyin. İşinizi dikkate alın ve özen gösterin. Böylece gerçekten istediğiniz şeyleri yapmak özgürlüğünü elde edersiniz. Çevrenizdeki herkesin sizi işitmelerinizi isteyeceksiniz çünkü başka insanlara açıklamak istediğiniz düşünceleriniz, duygularınız var fakat bunları yapmak için uygun günde değilsiniz.

Günün Olumlaması: Hayati acısıyla tatlısıyla yaşamanın, hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun, en bilinçli zamanlarındayım.

Günün kristali: Kaplan gözü

balik-50.jpg
BALIK
Evli Balık’lar bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir, size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Balık’lar ise mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir, kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli görüşmeler gerçekleştirebilir, önemli ve başarılı ilklerin altına imzanızı atarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugünün şifresi kendinize yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır.

Günün Olumlaması: Beni başkalaştırmaya çalışan, beni bana yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyorum. Kendim için en uygun, en doğru hedefleri seçiyorum. Her gelen günün öğretilerini anlayarak, bilgilenerek, aydınlanarak, güçlenerek isteklerime ulaşıyor ve ilerliyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü huzurlu ve eğlenceli bir günü müjdeliyor sizlere. Sevdiğiniz insanların sürprizleri ile haftanın yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız. Samimi, içten insanların pozitif enerjisi ruhunuzu saracak. Özel yaşamınızda da sevdiğiniz insanın sağlık problemlerinin sona erip sağlığına kavuşması ile sevineceksiniz. Karanlıkların son bulduğu, ışığın hakimiyetinin sürdüğü sağlıklı, keyifli günlerin tadını çıkarmaya bakın. Bekar Koç erkekleri bugün yakın çevrenizde gelişen olaylara duyarsız kalmayın. Aşk kapınızı çalabilir!

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Düşmanlarıma, bana huzursuzluk veren, yoran, kıran, düşüren herkese ve tüm yaşanmışlıklarıma teşekkür ediyorum. Bana düştüğüm yerden kalkmayı, yaşama karşı dik durmayı, keşfedilmemiş özelliklerimi keşfedip içimdeki cevheri yaşama sunmayı öğrettiğiniz için. Aydınlanan yolumda güçlü ve prensipli olmayı öğrettiğiniz için gepinize teşekkür ederim...

Günün Kristali: Kalsedon

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Evli Balık’lar bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir, size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Balık’lar ise mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir, kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli görüşmeler gerçekleştirebilir, önemli ve başarılı ilklerin altına imzanızı atarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugünün şifresi kendinize yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır.

Günün Olumlaması: Beni başkalaştırmaya çalışan, beni bana yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyorum. Kendim için en uygun, en doğru hedefleri seçiyorum. Her gelen günün öğretilerini anlayarak, bilgilenerek, aydınlanarak, güçlenerek isteklerime ulaşıyor ve ilerliyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
İKİZLER
Gökyüzü bugün, uzun zaman önce iş hayatınızda ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olan kişi ya da kişilerin yaşadığı zorluklarla karşınıza çıkıp sizden yardım talebinde bulunabileceklerine işaret etmekte. Yardımı elinizi kime uzatıp uzatmayacağınız elbette ki sizin iradenizde. Ama unutmamanız gereken geçmişte hangi şartlarda, neler yaşadığınız. Özel yaşamınızda ise aile büyüklerinin öneri ve görüşlerini bugün dikkate almanız yararınıza olacaktır. Sizin fark edemediklerinizi onlar fark etmiş olabilirler.

Günün Olumlaması: Rüyalarımı, hayallerimi gerçeğe dönüştürebilmek için gereken irade gücüne, akıl ve inanca sahibim. Şu anla birlikte sahip olduğum tüm yeteneklerimi, sezgilerimi başarıya giden yolda hayatımın her alanını zenginleştirmek için faaliyete geçiriyor ve kullanıyorum.

Günün Kristali: Pirit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar