KOÇ
Gökyüzü bugün sağlığınızla ilgili konularda duyarlı davranmanız için uyarıyor sizleri. Süregelen bir rahatsızlığınız varsa ilaçlarınızı düzenli kullanın ve tedavinizi aksatmayın. Önemsiz gördüğünüz bir hastalık ciddi problemlere uzanabilir. Ruhsal sıkıntılarınız hastalıkları tetikleyecektir, bunun bilinci ile hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise son derece verimli bir gündesiniz. Düşünceleriniz kabul görür ve iş hayatınızdaki saygınlığınız hızla yükselir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz başkalarının etkisi altında kalarak size öfkeli davranışlar sergileyebilir. Bu kısa süreli etkilenmenin ilişkinizde huzursuzluk çıkarmasına izin vermemek elinizde. Onunla konuşun ve gerçeği fark etmesini sağlayın.
Günün Olumlaması: Gerçeği görüyor, biliyor ve kabul ediyorum. İçimden geldiği gibi davranıyor, özüme sahip çıkıyorum. Sevdiklerime değer verdikçe değer görüyor, başarıdan başarıya koşuyorum. İstediklerimi alın terim, emeğim ve azmimle elde ediyorum.
Günün Rengi: Kar beyazı
Günün Kristali: Kalsedon
BOĞA
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugün yakın çevrenizdeki insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Otokontrolünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. İşinizle ilgili ufak tefek gecikmeler yaşanabilir, soğukkanlı davranın ve başkasının sebep olduğu aksamanın sizi zararlı çıkarmasına izin vermeyin. Bugün fiziksel bakımınız için oldukça olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Spora başlayabilir, kendinizi rahatlatacak aktivitelere katılabilirsiniz. Bekar Boğa’lar, bugün karşınıza çıkacak, sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın ve size yaklaşmalarına izin verin.
Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor, yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Akuamarin
İKİZLER
İş hayatınızda yaratıcı yetenekleriniz her geçen gün ön plana çıkmaya devam edecek. Sevdikleriniz sizi yaşamınızın her alanında cesaretlendiriyor. Yoğun ve kazançlı bir hafta sizleri bekliyor. İş hayatınızda son derece aktif olmalı, tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konuları ulu orta konuşmak size ilerleyen günlerde beklemediğiniz sonuçlar yaratabilir.
Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için sağlığımın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
YENGEÇ
Bugün otokontrolünüz oldukça yüksek, kendinizi ifade ediş tarzınız mükemmeldir. İnsanların üzerinde hayranlık uyandıracağınız keyifli bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin, sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Yeni başlangıçlara ve yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz.
Günün Olumlaması: Öfkemin yüreğimdeki sevgi ve merhameti körelterek adil davranmama engel olmasına izin vermiyorum. Susuyor, ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyorum. İçimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve tüm çevreme yansıtıyorum.
Günün Kristali: Opal
ASLAN
Gökyüzü kendinize olan güveninizi bir an evvel harekete geçirmeniz ve kendinizi geri planda tutma duygunuzdan arınmanız için sizleri uyarıyor adeta. İş ve özel yaşamınızda başkalarının tesiri altında kalmaktan yorulmadınız mı? Bu hayat sizin, insanların size kattıkları olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize, karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı. İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bugünlerde elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Evlilik hayatında problemler yaşayan Aslan burçlarına tavsiyem, yaşananları duygu ve mantık çerçevesinde değerlendirerek kararlar vermeniz yönünde olacaktır.
Günün Olumlaması: Çevremde beni olumsuz düşüncelere sevk eden kişi ve olaylardan etkilenmemeyi seçiyor ve kendime olan güvenimi her geçen gün daha da arttırıyorum. Ben düşünen, üreten, paylaşan, yetenekli bir insanım. Bunun şükrü içinde fırsatlarımı en iyi şekilde değerlendiriyor ve kazanıyorum.
Günün Kristali: Selenit
BAŞAK
Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. İş ve özel yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, yeni başlangıçlara dostlarınızın aracılığı adım atabilirsiniz. Bu dönemde kişisel olarak kendinizi geliştirmeli ve bu süreci çok iyi değerlendirmelisiniz. Mesleki anlamda kendinizi ne kadar çok geliştirirseniz mükafatınız da o denli büyük olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın deneyimleyeceği olaylar sizi birbirinize çok daha sıkı bir şekilde bağlayacaktır. Bu dönemde birbirinize olan sevgi ve güveninizi tazeleyerek daha da kenetleneceksiniz.
Günün Olumlaması: Ey sevgilim, sırdaşım, hayat arkadaşım sen evrenin bana verdiği mükafatımsın. Beni sende, seni bende bulduğum için çok şanslıyım. Aşkla besleniyor ve gelişiyorum. Sevginin tüm nimetleri yaşamımı süslüyor ve değer katıyor.
Günün Rengi: İnci beyazı
Günün Kristali: Ametist
TERAZİ
Gökyüzü bugün yakın çevrenizden gelecek şanslı haberlerle sevineceğinizi müjdelemekte. Bu özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu olabileceği gibi uzun zamandır mücadele ettiğiniz hukuki bir problemin istediğiniz yönde sonuçlanması da olabilir. Haklarınıza sahip çıkın. İş hayatınızda uzlaşmacı tavırlarınız ve olaylara yaklaşımınızda profesyonellik iş hayatınızda yeni kapıların aralanmasını sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise, beraberliği olmayan Terazi’ler bugün hoş bir tanışma ile hayatınızın aşkı ile buluşabilirsiniz. Unutmayın evrende tesadüf diye bir şey yoktur.
Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessiz, bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın, bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı, gerçeklerin aydınlığında arındığım, esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket ve şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor.
Günün Kristali: Çeroit
AKREP
Gökyüzü bugün, mesai arkadaşlarınızla ilişkilerinizin önem kazandığına işaret ediyor. Ağzınızdan laf almaya çalışan kişilere karşı dikkatli davranın ve işinizle ilgili kaygı ve rahatsızlıklarınızı ifade etmemeye özen gösterin. Aksi halde sinsice hazırlanmış bir oyuna gelebilirsiniz. Bugün işiniz dolayası ile konuşmalar yapın ve düşüncelerinizi kendinize saklayın. Özel yaşamınızda ise uzun süredir bir beraberlik içindeyseniz kararlı tutumunuzu sürdürmeli ve yaşananları kendi içinizde iletişime önem vererek çözümlemelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin kıymetini biliyorum. Bedenimin, sağlığımı,n sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor, onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
YAY
Dost ve arkadaş kavramını birbirinden ayırt etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Çok güvendiğiniz insanların gerçek yüzünü görebilirsiniz. Bu süreçte kiminle nerede ne konuştuğunuza bir hayli hassas davranın. Böylelikle birçok olumsuz olayın önüne geçebilirsiniz. Ruhsal enerjinizin bu olumlu etkisi mesleki yaşamınızda daha da ön plana çıkıp insan ilişkilerinize farklılık katarak çok daha başarılı girişimlerde bulunmanız için sizlere fayda sağlayacak. Bu süre içinde istekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı daha esnek ve elinizden geldiğince dışarıda kalarak karışmamaya çalışmalısınız. Gelir kaynaklarınızda gerçekleşecek artış, yaptığınız işe daha da azimle sarılmanız için sizleri teşvik etmeye devam edecek.
Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli, şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim, iyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
OĞLAK
Sizi sabitleyen, ilerleme kaydetmenize engel olan durumlar yaşamınızdan hızla uzaklaşmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. Yeni bir büyüme devresinin içindesiniz. Dikkatinizi dağıtmadan hareket etmeye önem göstermelisiniz. Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi göstermediğiniz konuları gündeminize almalı ve birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı, düzenlemelerde bulunmalısınız. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma, erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise başkalarının dolduruşuna gelmemelisiniz, aksi halde sevdiğiniz insanı kaybedebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Değişim beni korkutmuyor, özüme sadık kalarak gelişiyorum. Var olan yeteneklerimi şimdi coşkuyla ortaya koyuyor ve yeteneklerimin getirdiği bolluk ve bereketi şükürle artırarak değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Akik
KOVA
Bugün işinizle ilgili konularda çalışma arkadaşlarınızın haksız eleştirileri ve engelleri ile karşılaşmanız olasıdır. Sahip olduğunuz yüksek enerji bu durumdan minimum seviyede etkilenmenizi sağlayacaktır fakat eleştirileri yapıcı yönde kullanarak aleyhinizde atıp tutanları kendi safınıza çekebilirsiniz, seçim sizin. Bugün ailenizi ilgilendiren konularda ısrarcı davranın ve yakınlarınızdan da bu konu ile ilgili yardım istemekten çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisinden bunalabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aşkın iksirini içtim ve aydınlandım. Coştum, duruldum, düştüm, kalktım, öldüm, dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım. Şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım, hakkın yoluna gönül koydum ve yürüyorum.
Günün Kristali: Malahit
BALIK
Gökyüzü bugün, yüksek enerjinizden rahatsızlık duyacak kişilerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede, kime fedakarlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakarlık ayrı bir şeydir, sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Balık’lar, eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Balık’lar kısa bir süre önce tanıştığınız, kalbinizi hızla çarptıran o özel insanla tekrar görüşmek için bir adım atın. Biraz cesaret size pek çok şey kazandırabilir.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyorum. Dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı benliğimden, ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Oniks