"Ablam bana 'yapma' diye yalvardı"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
"Ablam bana 'yapma' diye yalvardı"

Ablasını aile meclisinin kararıyla öldüren Mustafa Bayar (23), işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı

563781_detay.jpg

Erol ŞENNUR / AHT

Adana’da “yasak aşk” yaşadığı kişiden çocuk aldıran ablası Hediye Bayar’ı (25) aile meclisinin kararıyla öldüren ve “tasarlayarak adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen Mustafa Bayar (23), işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.
Cinayet saatinde uyuşturucu aldığı ortaya çıkan ve ablasının ellerini havaya kaldırıp “Yapma” diye kısık bir sesle kendisine yalvardığını anlatan Mustafa Bayar’ın “Ablamın başında ölümünü beklerken ağladım. Bakışları ve yalvarışı gözümün önünden gitmiyor” dediği öğrenildi.

Zanlı Mustafa Bayar, öldürdüğü ablasına ait eşyaları, kimliğinin belirlenmemesi için yakarak göle attığını söyledi.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Bu çocuğun suçu ne? Yıllarca bunun pişmanlığıyla yaşayacak. Bunu yaptıranların da cezasız kalmaması lazım. -kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla ariş 23 yaşında bi insan doğruyu yanlışı ayırd edebilecek yaştadır tavuk mu kesiyosun ya biri seni azmettirmeye çalışıyosa polise gidersin....çeksin cezasını köpek

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
artık ömrü boyunca sıyrık gezer... bi insanın son bakışını ömür boyu üzerinde taşır bu adam...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
işte yanlış üstüne yanlış töreleremi ablasını öldürmüş katil olanamı onu azmettirenleremi yoksa durumları bildiğ halde yani törelerini bildiğ halde yasak aşk yaşayan ablamı dedimya yanlış üstüne yanlış bak nelere mal olmuş:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar