Aceba????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Canlarım merhaba:acep:
6 aylık bebeğim var biliyorsunuz,en son Aralık ayında regl oldum ve temizlendim 2 ay geçti ve bende regl belirtisi nede gebelik belirtisi hiç bir şey yok.:iyyyy:
Hatta geçen hafta test yaptım tek çizgi çıktı yani hamile değilim ama neden regl olamıyorum.:gitme:.Regl bağlantılı olarak inanılmaz sinir yapıyor bende ve resmen çok sinirli oluyorum gün içinde ve en ufak şeye tahammül edemiyorum inanın.:hayir:-kizgin
Sizdede böyle bir durum oldumu doğum sonrası,yada ben hamile kaldımda test mi bozuk çıktı aceba?
İnanın çok takıyorum kafama..:uzgun:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
canım ben hiç hamile kalmadım ama belki hamilelik sonrası sıkıntısı filan da olabilir yani pek anlamam o işlerden ama bir süre daha gelmezse doktora gitmen en iyisi .

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hamilelik sonrası ancak rayına oturuyordur canım. Takma kafana. Biraz daha bekle, eğer halen olmazsan gidersin doktora; ama bence normaldir

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
bencede daha tam düzene girmemiştir

ilk zamanlar böyle düzensizlikler olabilir

şuda var her kadında normal sayılabilecek böyle geç kalmalar yaşanabiliyormuş

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bencede rayina oturmaya calisiyordur, ben biran önce doktora git derim. Eger gercekten hamileysen ona göre dikkat edersin.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
canım bi doktora git istersen benim bir fikrim yok:uzgun:

canım ben hiç hamile kalmadım ama belki hamilelik sonrası sıkıntısı filan da olabilir yani pek anlamam o işlerden ama bir süre daha gelmezse doktora gitmen en iyisi .

Hamilelik sonrası ancak rayına oturuyordur canım. Takma kafana. Biraz daha bekle, eğer halen olmazsan gidersin doktora; ama bence normaldir

bencede daha tam düzene girmemiştir

ilk zamanlar böyle düzensizlikler olabilir

şuda var her kadında normal sayılabilecek böyle geç kalmalar yaşanabiliyormuş

Bencede rayina oturmaya calisiyordur, ben biran önce doktora git derim. Eger gercekten hamileysen ona göre dikkat edersin.

İnanın bende emzirdiğim için henüz düzene oturmadı diye düşünüyorum ama ya tam aksi ise,ya hamile isem diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi.
Doktora gitmek en çözüm yolu olucak sanırım.:dusun:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
3 doğum yaptım canım üçündede 2 yıl emzirdim emzirdiği 2 yıl boyunca olmadım bende .. doktora gittim bişey çıkmadı

E

Elara

Misafir
İnanın bende emzirdiğim için henüz düzene oturmadı diye düşünüyorum ama ya tam aksi ise,ya hamile isem diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi.
Doktora gitmek en çözüm yolu olucak sanırım.:dusun:

ilk zamanlar düzensiz olması cok normal,bendede olmuştuu
emzirdigin sürece adetlerin düzene girmesi cok zorr.
düzensizlikten dolayı doktora gidip hormon testi yaptırmıştım herşey normal cıkktı ,doktor nezaman emzirmeyi kesersen ozaman düzene girersin dedii
benim kızımda koca dana oldu hala emiyor:D
her ay yusuf yusuf olurumm acaba hamilemiyim diyee
sıkıntılı bi durum gercekten

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Evet şu an emzirdiğim için adet dönemlerim henüz düzene girmiş değil.Ayın 5'inde beklediğim haber geldi kızlar merak edilecek bir şey yok hamile değilmişim.:zonk:

Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar