Acı çekmesin diye bir daha vurdum

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
tulay-erdivan1.jpg

Kadına yönelik şiddetinin son kurbanı Tülay Erdivan Çaylak, Çekmeköy Çamlık mahallesindeki evlerinde, av tüfeğiyle öldürüldü.

ACI ÇEKMESİN DİYE BİR DAHA VURMUŞ FOTO GALERİ

Cinayet şüphelisi ise, 6 aylık eşi Engin Çaylak’tı. Özel bir firmada müdürlük yapan Tülay Erdivan Çaylak, bayram izninde gittiği Ankara’daki ailesinin yanından, cumartesi günü döndü. Engin Çaylak eşini otogardan aldı.

"HARAKİRİ YAPTI"
İddiaya göre, yeni evli çift arasında evde kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Engin Çaylak, babasına ait av tüfeği ile Tülay Erdivan Çaylak’ı önce sırtından sonra başından vurdu. Engin Çaylak, kendisini de vurmak istedi ancak tüfek tutukluk yaptı. Çaylak, bir ekmek bıçağını karnına sapladı ve 1’inci kattaki evlerinin penceresinden atladı. Tülay Erdivan Çaylak yaşamını kaybederken, sağ el ve ayağı kırılan Engin Çaylak tedavi altına alındı.

Engin Çaylak, polise, şu tüyler ürperten ilk ifadeyi verdi: “Birisi ile bakıştığını gördüm. Sorduğumda cevap bile vermedi. Çılgına döndüm. Sırtına ateş ettim. Sonra da acı çekmesin diye başından vurdum.”

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
yazık olmuş kadına ne kadarda gençmiş
geri zekalı adam öldüreceğine boşasaydı ya :uzgun::uzgun::uzgun:

bitter_im

˚ஐ˚Kılıç Arslan˚ஐ˚
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.172
-kizgin gerizekalı adam madem cok kıskanıyordun ne diye öldürdün şimdi iyimi oldu :böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar